Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ordog írta:Kedves Deco01... Látom téged sem a humorérzékedért szeretnek...Deco01 írta:Henry most még tényleg jobb mint Maxi, De Ezquerro nm biztos h sokkal jobb lenne Larrsonnál![]()
Amugy Theo téged + Ordogöt nm a madridistárol szalasztottak véletlenül???Amikor elkezdtem itt írni, hogy Eto'o-t meg Ronit eladjuk, abba volt egy kis IRÓNIA részemről. Csak próbáltam válaszolni Theo hülyeségeire... Na de mind1, lehet hogy az én poénaimmal van a probléma... És lécci ne sértegessé, hogy madridistáról küldtek, ha még lehülyézel vagy valami, azt még elviselem, mert nem veszem fel, NA DE AZT HOGY MADRIDISTÁNAK NEVEZZEN VALAKI!!!!!!!!!!! [auto_cenzúra] élet... Mivagyok én Liptai Klaudia??? szoa Take it easy!
de a Henry ekkor bal csatár nem baloldali támadóközépDeco01 írta:LG írta:Henry jobb mint Larsson, de fénykorában o is kozel akkora klasszis volt. Ezquerro meg szélso, Maxi viszont csatár, így a 2ott nem lehet osszehasonlítani.
ui: Henry eredetileg szélso volt, de nem játszott jol, ezért is kerult az Arsenalba, ahol csatár lett belole, és
Szted a francia válogatottban Trezeguet volt biztos a balszélsö és Henry a középcsatár![]()
![]()
Az ágyusoknál meg igy néz ki ha játszik Begkamp is:
----Reyes---------------Bergkamp------------------Henry---
ha meg nm akkor Reyes van elöre tolva és Henry balról Ljungberg meg jobbról támogatják
LG írta:Henry jobb mint Larsson, de fénykorában o is kozel akkora klasszis volt. Ezquerro meg szélso, Maxi viszont csatár, így a 2ott nem lehet osszehasonlítani.
ui: Henry eredetileg szélso volt, de nem játszott jol, ezért is kerult az Arsenalba, ahol csatár lett belole, és
Kedves Deco01... Látom téged sem a humorérzékedért szeretnek...Deco01 írta:Henry most még tényleg jobb mint Maxi, De Ezquerro nm biztos h sokkal jobb lenne Larrsonnál![]()
Amugy Theo téged + Ordogöt nm a madridistárol szalasztottak véletlenül???
Nem.De ezwuerro ha formába van aako istenDeco01 írta:Henry most még tényleg jobb mint Maxi, De Ezquerro nm biztos h sokkal jobb lenne Larrsonnál![]()
Amugy Theo téged + Ordogöt nm a madridistárol szalasztottak véletlenül???
ÉN BARCA drukker vokLG írta:Amugy theo vagy hogy hívnak téged a madridistárol kuldtek ide![]()
ui: Torresnek még nagyon sokat kell tanulnia, h akkora játékos lehessen mint Henke. Csak kár h utobbi nem a fénykorában volt a miénk!
Jóó elhiszem de akko is ezquerro és Henry jobb mint maxi és henkeLG írta:Larsson alig csinált vmit a szezonban....Hááát képzeld kicsikém(má bocs h tegezleg) h 6 honapig sérult volt, még mindig nincs teljesen rendben. De ez is elég volt neki, h meccseken dontson el. Pl. a Celtic ellen emlékxelA Celtic semmibol 1enlített, utánna megzavarottunk, de jott Henke Ronie helyére
1. golpasz Giulynek, aztán maga pecsételte meg a Celtic sorsát. Meg a Numancia ellen is osszel o dontotte el a 3 pont sorsát, betalált a Sevilla ellen is.
Én inkább örülnék hogy hátha jön HenryDeco01 írta:Theo írta:Nemtom hol de kb.12milióDeco01 írta:Ezt hol hallottad h elöleget fizettünk Henryért???
És mennyit???
Larssonnal most hosszabitottunk nm létezik h visszavonul![]()
Henry balszélsö!
Ez itt már sántit ha nm is tudod hol hallottad de azért 12 milkát mi már odaadtunk érte![]()
Henry csatár, de balszélsö a posztja![]()
Queresma nm kell ide vele is ugy jártunk mint Simao Sabrosaval
Theo írta:Nemtom hol de kb.12milióDeco01 írta:Ezt hol hallottad h elöleget fizettünk Henryért???
És mennyit???
Henry balszélsö!
már 21.Theo írta:20évesZsolti írta:Quaresma?nem rossz?tényleg...mit csinált itt?---semmit.cslezett kettőt,oszt' vagy leszerelték,vagy belerúgta valakibe a labdát.....rólla ennyit.a portóban sem fér be a kezdőbe.![]()
![]()
20évesZsolti írta:Quaresma?nem rossz?tényleg...mit csinált itt?---semmit.cslezett kettőt,oszt' vagy leszerelték,vagy belerúgta valakibe a labdát.....rólla ennyit.a portóban sem fér be a kezdőbe.LG írta:Tudom, azért mondtam h olcson hozzájutottunk. Monnyuk Quaresma nem rosszDeco01 írta:Én nm azt irtam h a chelsea nm adna 30-40 milkát Decoérthanem azt h sztem annyit nm ér és a Portobol is 13+ Queresma ez biztos h nincs 30-40 millio mert Queresma önmagában egy 10-15 ha ér!
![]()
larsson alig csinált vmit a szezonban.Rúgott gólt???LG írta:Henry csatár.Deco01 írta:Ezt hol hallottad h elöleget fizettünk Henryért???
És mennyit???
Henry balszélsö!
Quaresma?nem rossz?tényleg...mit csinált itt?---semmit.cslezett kettőt,oszt' vagy leszerelték,vagy belerúgta valakibe a labdát.....rólla ennyit.a portóban sem fér be a kezdőbe.LG írta:Tudom, azért mondtam h olcson hozzájutottunk. Monnyuk Quaresma nem rosszDeco01 írta:Én nm azt irtam h a chelsea nm adna 30-40 milkát Decoérthanem azt h sztem annyit nm ér és a Portobol is 13+ Queresma ez biztos h nincs 30-40 millio mert Queresma önmagában egy 10-15 ha ér!
![]()
én Decón csodálkozom hogy hozzánk jött tavaly.LG írta:Tudom, azért mondtam h olcson hozzájutottunk. Monnyuk Quaresma nem rosszDeco01 írta:Én nm azt irtam h a chelsea nm adna 30-40 milkát Decoérthanem azt h sztem annyit nm ér és a Portobol is 13+ Queresma ez biztos h nincs 30-40 millio mert Queresma önmagában egy 10-15 ha ér!
![]()
Tudom, azért mondtam h olcson hozzájutottunk. Monnyuk Quaresma nem rosszDeco01 írta:Én nm azt irtam h a chelsea nm adna 30-40 milkát Decoérthanem azt h sztem annyit nm ér és a Portobol is 13+ Queresma ez biztos h nincs 30-40 millio mert Queresma önmagában egy 10-15 ha ér!
Nemtom hol de kb.12milióDeco01 írta:Ezt hol hallottad h elöleget fizettünk Henryért???
És mennyit???
Henry balszélsö!
Henry csatár.Deco01 írta:Ezt hol hallottad h elöleget fizettünk Henryért???
És mennyit???
Henry balszélsö!