Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Osztom a véleményed, de sajna nem csak ez az egy meccse volt ilyen. Idén mindegyik tétmeccsen ilyen voltlionelmessi19 írta:Csodálom hogy senki nem írt ide... nagyon rég láttam ennyire szenvedni.Nagyon nem jött be semmi, remélem egyszeri alkalom...
Botrányos volt amit művelt, aztán kb. az utsó 20 percre éledt fel vmennyire. Egyszerűen érztem hogy mikortól és miért jött meg kicsit az önbizalma.. bár lehet ezzel egyedül vagyok. Ez pedig az a hatalmas testcsel volt, amikor labdához se ért... ha valaki videot talál róla megnézném még1szer..![]()
Ennél jobb játék kell, a kis pedrito jobban tolta a rövidke ideje alatt ott a jobbszélen..
Szerk.: Hát nemtom. Most nézem Iván értékelésének a végét... lehet hogy egyedül maradok a Messit érintő kritikával. Node nem lényeges végülis.
Részben igazad van a széljátékkal meg Messivel kapcsolatban, de gondolj bele ha Messi meghúzza a jobboldalon, akkor mi van? Kinek tudja beadni? Nincsen senki középen! Egy szál Eto'o-nak akinek be lehetne passzolni 5-6 védő közé. Semmi értelme. Sajnos Messin kívül szinte senki nem támadja le a védőket így elég nehéz őket hibára kényszeríteni.Léfe írta:Na igen, DEEE Marió is annyit akar keresni mint Etoo, akinek már ez megvan. Ez a bibi s ezért hajt ahogy csak tud. Messi pazar játékos, de tényleg tul sokat cselez. Régen sokszor meghuzta a jobb oldalt most meg megy befelé, nekem ez nem tetszik, mert nincs széljáték, ráadásul bal oldalon sincsen. Mi magunk is könnyebbé tesszük az ellenfelek védekezését.
haha de vicces.asdfélkj írta:szerintem real madridba robinho még jobbá fejlödhetett volna mint messi a barcába
attól tartokhogy ez a "messi befelé cselez" sajnos állandósulni fog mert a jobboldali játékunk alapja az,hogy alves fut fel a szélen!Léfe írta:Na igen, DEEE Marió is annyit akar keresni mint Etoo, akinek már ez megvan. Ez a bibi s ezért hajt ahogy csak tud. Messi pazar játékos, de tényleg tul sokat cselez. Régen sokszor meghuzta a jobb oldalt most meg megy befelé, nekem ez nem tetszik, mert nincs széljáték, ráadásul bal oldalon sincsen. Mi magunk is könnyebbé tesszük az ellenfelek védekezését.
Szerintem meg nem...asdfélkj írta:szerintem real madridba robinho még jobbá fejlödhetett volna mint messi a barcába
Úgy emlékszem, azt mondta, h Maradonának mindenhez van egy-két mondata, és ő tiszteli őt, de szerinte nem játszik önzően, és továbbra is azt játssza, amit eddig.Bogi63 írta:Asszem azt mondta, hogy Maradonának mindenhez van egy két mondata.d.OR írta:
nem vagyok túl informált ebben a dologban, de Messi nem azt válaszolta, hogy Maradona csak beszél össze-vissza? én valami ilyesmit hallottam, talán a kommentátor mondta a Barca-Racing meccs közben.
Meg azt is, hogy erre nem feltétlenül kell figyelni. vagy mi...
Jó oké értem mire gondolsz de most te alapvetően egy meccs egy mozzanatára gondolsz,nem pedig arra hogy mondjuk 4 helyzetből 3-at elönzőzött volna addig pedig szerintem nem hogy nem önző inkább egy kreatív focista aki ha már ilyen cseleket tud és ilyen megmozdulásokra képes akkor azt néha megcsinálja .....de mondok egy példát : az olimpián többször volt zseniális kiugratása/gólpassza mikor mindenki tudta hogy ő is berúghatná és lehetne a leggólerősebb játékos is de szerencsére megmaradt nekünk szerényen és önzetlenül valamint eredményesen(szvsz)...d.OR írta:nem, egyáltalán nem nagy kérésGyurinho írta:Ok és én meg mondtam hogy most egy párat a közelmúltból....te meg nem mondtál....nem elsősorban fumigálni akartam a vélemyényed hanem csak kérni hogy példákkal támaszd alá az állításod,olyan nagy kérés ez?d.OR írta:kedves Gyurinho, hogy jön ide a Manchester ? ...
nekem Lionel Messi a KEDVENC focistám, és úgy gondolom, hogy ettől függetlenül lehetek vele szemben kritikus. és nem azt mondtam, hogy önző. hanem azt, hogy "lehet benne valami", ezzel pedig arra akartam célozni, hogy vannak önző megmozdulásai.![]()
olyan konkrét példát nem tudok mondani, hogy melyik meccs hanyadik percében pontosan milyen "önző" megmozdulása volt. de emlékeim szerint volt a Barca-Racing mérkőzésen egy olyan momentum, amikor a TV előtt ülve dühöngtem, hogy Messi miért nem passzolt. ez persze nem konkrét példa, csupán a frusztáló érzés maradt meg bennem
nem, egyáltalán nem nagy kérésGyurinho írta:Ok és én meg mondtam hogy most egy párat a közelmúltból....te meg nem mondtál....nem elsősorban fumigálni akartam a vélemyényed hanem csak kérni hogy példákkal támaszd alá az állításod,olyan nagy kérés ez?d.OR írta:kedves Gyurinho, hogy jön ide a Manchester ? ...
nekem Lionel Messi a KEDVENC focistám, és úgy gondolom, hogy ettől függetlenül lehetek vele szemben kritikus. és nem azt mondtam, hogy önző. hanem azt, hogy "lehet benne valami", ezzel pedig arra akartam célozni, hogy vannak önző megmozdulásai.
Ok és én meg mondtam hogy most egy párat a közelmúltból....te meg nem mondtál....nem elsősorban fumigálni akartam a vélemyényed hanem csak kérni hogy példákkal támaszd alá az állításod,olyan nagy kérés ez?d.OR írta:kedves Gyurinho, hogy jön ide a Manchester ? ...
nekem Lionel Messi a KEDVENC focistám, és úgy gondolom, hogy ettől függetlenül lehetek vele szemben kritikus. és nem azt mondtam, hogy önző. hanem azt, hogy "lehet benne valami", ezzel pedig arra akartam célozni, hogy vannak önző megmozdulásai.
Ha mondasz nekem a legutóbbi meccsen vagy az azelőttin csak 5 olyan megmozdulást amikor Messi önző volt akkor elfogadom a véleményed.....de nem a Barca háza táján kéne keresgetnünk az önzőjátékosokat hanem a Manchesternél......na mind1....ezen szerintem nem is érdemes vitatkozni....d.OR írta:Bogi63 írta:Asszem azt mondta, hogy Maradonának mindenhez van egy két mondata.d.OR írta:
nem vagyok túl informált ebben a dologban, de Messi nem azt válaszolta, hogy Maradona csak beszél össze-vissza? én valami ilyesmit hallottam, talán a kommentátor mondta a Barca-Racing meccs közben.
hát, ha valóban így reagált, akkor nem nőhetett valami nagyot Maradona szemében![]()
szerintem amúgy nem azért mondta ezt Maradona, mert "fél, hogy Messi a babérjaira" tör (ehhez tenném hozzá, hogy múlt időben kellett volna írni) , hanem azért, mert talán önzőnek érzi Leo játékát. talán van is benne valami....
Önzőnek tartja????d.OR írta:
hát, ha valóban így reagált, akkor nem nőhetett valami nagyot Maradona szemében![]()
szerintem amúgy nem azért mondta ezt Maradona, mert "fél, hogy Messi a babérjaira" tör (ehhez tenném hozzá, hogy múlt időben kellett volna írni) , hanem azért, mert talán önzőnek érzi Leo játékát. talán van is benne valami....
Bogi63 írta:Asszem azt mondta, hogy Maradonának mindenhez van egy két mondata.d.OR írta:
A kettő nem ugyanazBogi63 írta:Asszem azt mondta, hogy Maradonának mindenhez van egy két mondata.d.OR írta:
Asszem azt mondta, hogy Maradonának mindenhez van egy két mondata.d.OR írta:
lionelmessi19 írta:Maradonának esze már nem sok maradt, tartalmas véleményt ritkán kapni tőle... a rossz indulatot meg persze feltételezem, később úgyis kiderülnek a dolgok.chi omega írta:
hülyeség amit maradonáról írsz szerintem. persze maradona véleménye sem egy tartalmas valami, de én nem éreztem benne a rossz szándékot, ahogy messi sem.