Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg nem...asdfélkj írta:szerintem real madridba robinho még jobbá fejlödhetett volna mint messi a barcába
Úgy emlékszem, azt mondta, h Maradonának mindenhez van egy-két mondata, és ő tiszteli őt, de szerinte nem játszik önzően, és továbbra is azt játssza, amit eddig.Bogi63 írta:Asszem azt mondta, hogy Maradonának mindenhez van egy két mondata.d.OR írta:
nem vagyok túl informált ebben a dologban, de Messi nem azt válaszolta, hogy Maradona csak beszél össze-vissza? én valami ilyesmit hallottam, talán a kommentátor mondta a Barca-Racing meccs közben.
Meg azt is, hogy erre nem feltétlenül kell figyelni. vagy mi...
Jó oké értem mire gondolsz de most te alapvetően egy meccs egy mozzanatára gondolsz,nem pedig arra hogy mondjuk 4 helyzetből 3-at elönzőzött volna addig pedig szerintem nem hogy nem önző inkább egy kreatív focista aki ha már ilyen cseleket tud és ilyen megmozdulásokra képes akkor azt néha megcsinálja .....de mondok egy példát : az olimpián többször volt zseniális kiugratása/gólpassza mikor mindenki tudta hogy ő is berúghatná és lehetne a leggólerősebb játékos is de szerencsére megmaradt nekünk szerényen és önzetlenül valamint eredményesen(szvsz)...d.OR írta:nem, egyáltalán nem nagy kérésGyurinho írta:Ok és én meg mondtam hogy most egy párat a közelmúltból....te meg nem mondtál....nem elsősorban fumigálni akartam a vélemyényed hanem csak kérni hogy példákkal támaszd alá az állításod,olyan nagy kérés ez?d.OR írta:kedves Gyurinho, hogy jön ide a Manchester ? ...
nekem Lionel Messi a KEDVENC focistám, és úgy gondolom, hogy ettől függetlenül lehetek vele szemben kritikus. és nem azt mondtam, hogy önző. hanem azt, hogy "lehet benne valami", ezzel pedig arra akartam célozni, hogy vannak önző megmozdulásai.![]()
olyan konkrét példát nem tudok mondani, hogy melyik meccs hanyadik percében pontosan milyen "önző" megmozdulása volt. de emlékeim szerint volt a Barca-Racing mérkőzésen egy olyan momentum, amikor a TV előtt ülve dühöngtem, hogy Messi miért nem passzolt. ez persze nem konkrét példa, csupán a frusztáló érzés maradt meg bennem
nem, egyáltalán nem nagy kérésGyurinho írta:Ok és én meg mondtam hogy most egy párat a közelmúltból....te meg nem mondtál....nem elsősorban fumigálni akartam a vélemyényed hanem csak kérni hogy példákkal támaszd alá az állításod,olyan nagy kérés ez?d.OR írta:kedves Gyurinho, hogy jön ide a Manchester ? ...
nekem Lionel Messi a KEDVENC focistám, és úgy gondolom, hogy ettől függetlenül lehetek vele szemben kritikus. és nem azt mondtam, hogy önző. hanem azt, hogy "lehet benne valami", ezzel pedig arra akartam célozni, hogy vannak önző megmozdulásai.
Ok és én meg mondtam hogy most egy párat a közelmúltból....te meg nem mondtál....nem elsősorban fumigálni akartam a vélemyényed hanem csak kérni hogy példákkal támaszd alá az állításod,olyan nagy kérés ez?d.OR írta:kedves Gyurinho, hogy jön ide a Manchester ? ...
nekem Lionel Messi a KEDVENC focistám, és úgy gondolom, hogy ettől függetlenül lehetek vele szemben kritikus. és nem azt mondtam, hogy önző. hanem azt, hogy "lehet benne valami", ezzel pedig arra akartam célozni, hogy vannak önző megmozdulásai.
Ha mondasz nekem a legutóbbi meccsen vagy az azelőttin csak 5 olyan megmozdulást amikor Messi önző volt akkor elfogadom a véleményed.....de nem a Barca háza táján kéne keresgetnünk az önzőjátékosokat hanem a Manchesternél......na mind1....ezen szerintem nem is érdemes vitatkozni....d.OR írta:Bogi63 írta:Asszem azt mondta, hogy Maradonának mindenhez van egy két mondata.d.OR írta:
nem vagyok túl informált ebben a dologban, de Messi nem azt válaszolta, hogy Maradona csak beszél össze-vissza? én valami ilyesmit hallottam, talán a kommentátor mondta a Barca-Racing meccs közben.
hát, ha valóban így reagált, akkor nem nőhetett valami nagyot Maradona szemében![]()
szerintem amúgy nem azért mondta ezt Maradona, mert "fél, hogy Messi a babérjaira" tör (ehhez tenném hozzá, hogy múlt időben kellett volna írni) , hanem azért, mert talán önzőnek érzi Leo játékát. talán van is benne valami....
Önzőnek tartja????d.OR írta:
hát, ha valóban így reagált, akkor nem nőhetett valami nagyot Maradona szemében![]()
szerintem amúgy nem azért mondta ezt Maradona, mert "fél, hogy Messi a babérjaira" tör (ehhez tenném hozzá, hogy múlt időben kellett volna írni) , hanem azért, mert talán önzőnek érzi Leo játékát. talán van is benne valami....
Bogi63 írta:Asszem azt mondta, hogy Maradonának mindenhez van egy két mondata.d.OR írta:
A kettő nem ugyanazBogi63 írta:Asszem azt mondta, hogy Maradonának mindenhez van egy két mondata.d.OR írta:
Asszem azt mondta, hogy Maradonának mindenhez van egy két mondata.d.OR írta:
lionelmessi19 írta:Maradonának esze már nem sok maradt, tartalmas véleményt ritkán kapni tőle... a rossz indulatot meg persze feltételezem, később úgyis kiderülnek a dolgok.chi omega írta:
hülyeség amit maradonáról írsz szerintem. persze maradona véleménye sem egy tartalmas valami, de én nem éreztem benne a rossz szándékot, ahogy messi sem.
Na azért nem füvezte még Ozzy-vá az agyát. De használhatót tényleg nem nagyon mond. Látja hogy Messi a babérjaira tör, és ez nem nagyon tetszik neki...lionelmessi19 írta:
Maradonának esze már nem sok maradt, tartalmas véleményt ritkán kapni tőle... a rossz indulatot meg persze feltételezem, később úgyis kiderülnek a dolgok.
Maradonának esze már nem sok maradt, tartalmas véleményt ritkán kapni tőle... a rossz indulatot meg persze feltételezem, később úgyis kiderülnek a dolgok.chi omega írta:
hülyeség amit maradonáról írsz szerintem. persze maradona véleménye sem egy tartalmas valami, de én nem éreztem benne a rossz szándékot, ahogy messi sem.
Hát szerintem csak fáradt.chi omega írta:messiből eltűnt az ihlet sajnos. kicsit olyan ronaldinhos, amit [auto_cenzúra] kimondani, de ez a helyzet. persze nem mondom, hogy örökre, de egyáltalán nincs jó formában, bután játszik. néha 18 évesen érettebbnek tűnt, mint most. igaz, akkor teher nélkül játszhatott.
persze nem vészharangokat kongatok, bele fog jönni. de egyelőre ez van.
hülyeség amit maradonáról írsz szerintem. persze maradona véleménye sem egy tartalmas valami, de én nem éreztem benne a rossz szándékot, ahogy messi sem.lionelmessi19 írta:Na, hogy a véleményemet én is leírjam a dologról...
Szerintem Messi nem önző, hanem nagyon szereti ha nála van a labda. Szó sincs róla hogy nem passzolna eleget, sőt... sokkalinkább néha nem akkor amikor kéne. Ezt úgy értem, hogy a foci sokszor egyszerűbb játék. Néha egy cselsorozat után ami mellesleg bejön és ordít a közönség, kevesebb eredményt ér el, mintha lepasszolta volna valamerre még az elején. Néha még jobban érezhetné, hogy mikor melyiket kell választani, de szvsz már ez is ritka hiba nála.
Maradona meg érzi hogy lassan tartósodik Messi remek szereplése. Nincs ő hozzászokva, hogy huzamosabb ideig egy embert mondjanak az ő 'utódjának' az argentín foci palettáján.
lionelmessi19 írta:... sokkalinkább néha nem akkor amikor kéne.