2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem nem az a bajom h nem szimpi hanem h klubbot akarnak alapítani egyesek!Zsolti írta:én magát az embert nem szeretem,nem a teljesítményével van bajom.Maxi írta:
Ez télleg nem szép dolog!Amúgy én sem voltam veele megelégedvede jövőre nem lesz ennyit sérült és nem 11 gólt lő hanem 15-öt!
én magát az embert nem szeretem,nem a teljesítményével van bajom.Maxi írta:Ez télleg nem szép dolog!Amúgy én sem voltam veele megelégedveOrdog írta:Ezt jó lenne abbahagyni... Menj át a margit fórumára és ott alakítgass ilyeneket... Agyam eldobom, pffffffffffffffBarcaforever írta:Nah akko barcafan,Rapika,zsolti és én gergőpapa megalkotjuk a nekünk nagyon nem szimpatikus Giuly klubut.![]()
![]()
Vki akar még csatlakozni?de jövőre nem lesz ennyit sérült és nem 11 gólt lő hanem 15-öt!
Ez télleg nem szép dolog!Amúgy én sem voltam veele megelégedveOrdog írta:Ezt jó lenne abbahagyni... Menj át a margit fórumára és ott alakítgass ilyeneket... Agyam eldobom, pffffffffffffffBarcaforever írta:Nah akko barcafan,Rapika,zsolti és én gergőpapa megalkotjuk a nekünk nagyon nem szimpatikus Giuly klubut.![]()
![]()
Vki akar még csatlakozni?
Ezt jó lenne abbahagyni... Menj át a margit fórumára és ott alakítgass ilyeneket... Agyam eldobom, pffffffffffffffBarcaforever írta:Nah akko barcafan,Rapika,zsolti és én gergőpapa megalkotjuk a nekünk nagyon nem szimpatikus Giuly klubut.![]()
![]()
Vki akar még csatlakozni?
Miért? Más nem játszik hullámzóan??? Eto'o, Ronaldinho? stb.Zsolti írta:az a baj,hogy nagyon hullámzó a teljesítménye a giulynek.egyszer jól játszik,egyszer nem.meg sztem nem is nagyon illik ebbe a barcába(ie már csak a gyorsaság nem nagyon elég).
az a baj,hogy nagyon hullámzó a teljesítménye a giulynek.egyszer jól játszik,egyszer nem.meg sztem nem is nagyon illik ebbe a barcába(ie már csak a gyorsaság nem nagyon elég).Enrique írta:Ha így folytatja a Gili, mint most, akkor lehet h nem...Zsolti írta:hát nem tudom.sztem jövőre az Ezquerro ki fogja szorítani.jobb játékosnak tartom,mint a franciát.![]()
... Aztán én végtére el is tudnám képzelni, sőt, kifejezetten örülnék neki...![]()
Ha így folytatja a Gili, mint most, akkor lehet h nem...Zsolti írta:hát nem tudom.sztem jövőre az Ezquerro ki fogja szorítani.jobb játékosnak tartom,mint a franciát.
hát nem tudom.sztem jövőre az Ezquerro ki fogja szorítani.jobb játékosnak tartom,mint a franciát.Bodi írta:Ha nem lettek volna a sérülései,akkor Giuly is 20 gólnál járna!Nagyon jól játszik,ha formában van!ÉS szerencsére illik is a csapatba!
na ja.és remélem valami minőségi játékosok lesznek,nem ilyen oleguer féléket hoznak,akinek van eegy két jó szériája,utánna meg semmi,utánna megint jó és így tovább....LG írta:Nem baj, jovore lessz pár kvnk.Brian 20 írta:volt olyan kijelentésem valamikor hgoy giuly nem barca szint hát bocs mostmár az egyre jobb teljesitményt nyújt és illik is a csapatba szerintem már érzi a spanyol bajnokságot. De ez az oleger 2 gólt hozott össze vasárnap és nem nekünk
Nem baj, jovore lessz pár kvnk.Brian 20 írta:volt olyan kijelentésem valamikor hgoy giuly nem barca szint hát bocs mostmár az egyre jobb teljesitményt nyújt és illik is a csapatba szerintem már érzi a spanyol bajnokságot. De ez az oleger 2 gólt hozott össze vasárnap és nem nekünk
És még ráadásul bejött és szép is volt!Én kb így néztem!Enrique írta:Csoda történt!!
Zsüli cselezett!!!Ráadásul bicikli cselt!!