2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hat elmeletileg holnapra mar lesz, vagy meg ma esteresocio66 írta:oké,már töltöm,elég jól jön,bár így sem kevés idő mire lejön..
de mivel ugysincs crack,van időm..
persze, toltsd le, ha majd lesz crack, akkor menni fog a jatek. amugy az introt vegignezve nagyon komoly lesz, s a gepigeny sem annyira veszelyes, mint az alap crysisnek.socio66 írta:hogy? bocs de nem értem..kennyke írta: sajnos meg nincs, en kaptam 1-2, de az intro lejatszasa utan fekete kepernyo a vegeredmeny....
tehát letöltötted és az intró után megállt?
de azért letölthetem,nem? aztán majd ha jön a crack akkor azt még letöltöm pluszba,és úgy jó lesz. igaz?
hogy? bocs de nem értem..kennyke írta: sajnos meg nincs, en kaptam 1-2, de az intro lejatszasa utan fekete kepernyo a vegeredmeny....
Júúúj a Ratchet and Clank kegyetlen jóMessiFan írta:Valaki itt ismeri a Ratchet and Clank-ot? Most vittem végig a Ratchet Gladiator-t 10x
Az asszem holnaptól lesz hozzá....mert elvileg akkor érkezik meg magyarországra hivatalosan!socio66 írta:de ez nem crackes..vagy az még nincs?szajko írta:http://torrent.eval.hu/ itt írd be a keresőbe,hogy Crysis Warhead és kiad kb. 2-3-at és szedd le az elsőt 300 valamennyi Seed-er van!socio66 írta:Egy jól seedelt Crysis-Warhead link
szerk: már van,nagyon kiváncsi vagyok rá!
Elvileg november, és tényleg WW II.csak a japán-amerikai front lesz a helyszín.maxilopez írta:Azt nem vágom, de annyit hallottam mániákus barátomtól,hogy 2. Világháborús lesz.MessiFan írta:A Cod 5 tényleg évvégén jön ki? Nagyon várom
de ez nem crackes..vagy az még nincs?szajko írta:http://torrent.eval.hu/ itt írd be a keresőbe,hogy Crysis Warhead és kiad kb. 2-3-at és szedd le az elsőt 300 valamennyi Seed-er van!socio66 írta:Egy jól seedelt Crysis-Warhead link
http://torrent.eval.hu/ itt írd be a keresőbe,hogy Crysis Warhead és kiad kb. 2-3-at és szedd le az elsőt 300 valamennyi Seed-er van!socio66 írta:Egy jól seedelt Crysis-Warhead link
MessiFan írta:Akár hiszitek akár nem. Osztálytársamnak megvan a pes2009 aztmondja valahgonnan letöltötte. majd kérek tőle linket
kennyke írta:valaki nem tudja mikor jelenik meg a Crysis Warhead? Ma, holnap? meg szeretnem "venni"...
egyértelműen Football Manager!!!Gyurinho írta:Én eddig csak fifáztam de kedvetkaptam a focimenedzseres játékokhoz szerintetek melyik a jobb ti melyiket ajánlenátok:Championship manager vagy Football manager???
Nah....Nincs itt egy POP fan sem?G-Jay írta:Sziasztok4
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki aki játszott a Prince of persia Warrior within-el, az hogy csinálta meg amikor a másik tornyot aktiválni kell, ami a függőkert mellett van, és mondja a prinsz, hogy jó a hely csak az idő rossz vissza kell menni a multba, nah és akkor jön a Dahaka, és az elől egyszerüen nem tudok elmenekülni, eddig mindíg sikerült, de itt iszonyat sokáig kell menni, és simán elkap mindíg....
Ha valaki tud segíteni annak örülnék.
Köszi!
G.