Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Sevillában futtballozó Konéról beszélsz???mert ha igen akkor tudnod kell hogy már ő is közel van a 30-hoz.MessiFan írta:Igazad van inkább hagyom is ezt.
Én pár nappal ezelőtt Koné-rol beszéltem. Még mindig őt látnám a legszívesebben Barca mezben. Kalout szerintem nem engedné el Abramovich.
ja ok. csak nem todtam h jön ide.MessiFan írta:Nem Kaloura mondtam... Azért írtam hogy szerintem nem kell több védő, ennyi.
Ok. De szerintem eddig senki nem gondolt arra, hogy kell még egy védő.MessiFan írta:Nem Kaloura mondtam... Azért írtam hogy szerintem nem kell több védő, ennyi.
erre gondoltamCFirpo3 írta:Kalou nem védő...MessiFan írta:Azért ne feledjük még van egy Henriquénk szal szerintem nem kell több védő.
Ez h jön ide?MessiFan írta:Azért ne feledjük még van egy Henriquénk szal szerintem nem kell több védő.
nehogymár nem értitek a kérdést...socio66 írta:zsoltman írta:Ha Kalou jön játszhat a bl-ben nevezve van de sztem nem fog pályára lépni?
most ez egy kérdés lenne
![]()
zsoltman írta:Ha Kalou jön játszhat a bl-ben nevezve van de sztem nem fog pályára lépni?
Abidal tök jó játékos... Én nagyon bírom és nagyon örültem nekiCáceres14 írta:Bocsánat hogy azt írtam hogy Yaya Touré+10millió=Walcott+Clichy de szerintem ez jó lett volna így![]()
Akkor Abidalért cserébe hozzuk el Clichyt
Szerintem a goal.com és a szennyoldalak közt azért van egy kis különbség.socio66 írta:nem hinném hogy sok igazságtartalma lenne a hírnek.manuel írta:Mi a lóherétt akar Pep Kalouval???mi a fenének újabb csatár???
goal.com..amúgy sem lehetne linkelni onnan...mindegy.
Tanuld már meg, hogy hogy kell kezelni a sok baromságot.manuel írta:Mi a lóherétt akar Pep Kalouval???mi a fenének újabb csatár???
nem hinném hogy sok igazságtartalma lenne a hírnek.manuel írta:Mi a lóherétt akar Pep Kalouval???mi a fenének újabb csatár???
Azért az valamennyire kényszerhelyzet volt, nagyon nem ment a csapatnak, és ha jól emléxem nem is terveztek vele nagyon hosszú távra. Bár nem lenne rossz egy olyasmi fogásPerrero írta: na ja.. a téli party.. Davids anno nagyon bejött, most se sajnálnék vmi hasonlót