Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A sör és bármilyen, kraftos bólé jöhet akármikor, esetleg ágyas.ozsimiki írta:... sörre mindenki jó nálam, kicsik vmi gyümölcslére...
Csak egy sörre???ozsimiki írta:Nekem az eheti![]()
sörre mindenki jó nálam, kicsik vmi gyümölcslére...
Nekem az ehetifcbarcelonazsombi írta:igen nekem istakivini írta:
********ba, ezek a múlt heti számaim![]()
![]()
![]()
igen nekem istakivini írta:
********ba, ezek a múlt heti számaim![]()
![]()
![]()
Anyám! Majdnem 3 milliárd!Slither írta:Igen és volt 1 telitalálat.Aprieto írta:Sziasztok!
A Hatos lottó számait kihúzták már? Nem tudjátok?![]()
http://www.origo.hu/itthon/20080921-a-h ... 8-het.html
********ba, ezek a múlt heti számaimSlither írta:Igen és volt 1 telitalálat.Aprieto írta:Sziasztok!
A Hatos lottó számait kihúzták már? Nem tudjátok?![]()
http://www.origo.hu/itthon/20080921-a-h ... 8-het.html
Igen és volt 1 telitalálat.Aprieto írta:Sziasztok!
A Hatos lottó számait kihúzták már? Nem tudjátok?
Igen.baguvixXx írta: "Sikerült"
Neked is![]()
Amúgy tényleg jól néz ki.
"The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural."Bányász írta:Viszont ez a sötét anyag cucc elég durva dolog.Itt van körülöttünk az űrben és idevonzza a dolgokat.De nem tudják a tudósok miből van.Mert nem atomok alkotják és nem a földön ismert erők.Azt mondják ez a cucc a föld sötét oldala vagy mi(lehet mégse akkora hülyeség a Star Wars)
sikerült...baguvixXx írta:
Engem sem zavar különösen de ha már OFFTopic gondoltam írok vmi kellően OFF-os baromságot
Engem az élet ezen apró dolgai nem idegeítenek..baguvixXx írta:Ti nem utáljátok amikor a kommentátorok ... hogy is mondjam ... egybe mondják a kapus nevét meg a "kapus" szót ? Úgy értem hogy pl váldezkapus vagy kimkapus stb...
Nagyon köszi! Már nem halok meg tökhülyén.Bányász írta: Bogi!
Szerintem én se nézem végig...
Ez inkább az építéséről szól,nem a tudományos dolgokról.Bár kétségtelen,h ez is érdekes.
Viszont a tudományos oldalon csak még több kérdés merül fel...ilyenek,h mi az antianyag meg mi a sötét anyag.![]()
![]()
De ha érdekel annyi biztos,h ha beindul akkor mindezeket a kérdéseket megtudjuk.(gondolom ez megnyugtat)
Viszont ez a sötét anyag cucc elég durva dolog.Itt van körülöttünk az űrben és idevonzza a dolgokat.De nem tudják a tudósok miből van.Mert nem atomok alkotják és nem a földön ismert erők.Azt mondják ez a cucc a föld sötét oldala vagy mi(lehet mégse akkora hülyeség a Star Wars)
Na és majd ki fog derülni,h miből van ez a sötét anyag meg,h hogyan működnek a fekete lyukak.
Remélem hozzájárultam a fejlődésedhez Bogi!![]()
A fényképező gép amivel nyomulnak az se kutya cucc(40millió kép/sec).
Egy hosszú hétvége....ozsimiki írta:Múltkor láttam ezt a műsort én is, így nem annyira ijesztőBányász írta:Akit érdekel a részecskegyorsítós világvégés sztori meg gondolom az egész kóceráj működését is mutatják az kapcsolja be a TVjét.
A National Geographicon most lesz róla szó.mekkora meló volt az a hatalmas mágnes meg úgy az egész cucc összeszerelése, beillesztése
Jólvan, jólvan! Csak gondoltam megteszed ha szépen kérlek!socio66 írta:Ha annyira érdekel a neten is utánaolvashatsz Bogi!
Múltkor láttam ezt a műsort én is, így nem annyira ijesztőBányász írta:Akit érdekel a részecskegyorsítós világvégés sztori meg gondolom az egész kóceráj működését is mutatják az kapcsolja be a TVjét.
A National Geographicon most lesz róla szó.
Ha már nézed nem akarsz a végén egy rövid összefoglalót írni?Bányász írta:Akit érdekel a részecskegyorsítós világvégés sztori meg gondolom az egész kóceráj működését is mutatják az kapcsolja be a TVjét.
A National Geographicon most lesz róla szó.