Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nos megnéztem és tényleg lekötött egy meccset.CFirpo3 írta:Csak mert mikor a következő ellenfelemet ki akartam hívni, az írta ki, hogy erre a hétre már lekötött egy meccset.
Csak mert mikor a következő ellenfelemet ki akartam hívni, az írta ki, hogy erre a hétre már lekötött egy meccset.kamaj írta:Nos a Gamper oldala szerint jövő héten jön a 4. forduló (sztem lehet hinni az oldal szavahihetőségébenCFirpo3 írta:A jövőhéten folytatódik a gamper kupa?).
Nos gratulálok neked, mivel jövőre te is a VI. osztályban fogsz már játszani!!!!!! GRATULA!!! Sok sikert a VI. osztályhoz!Victor_Valdes írta:Második lettem a VII.754.-es csoportba, ilyenkor mi van feljutok a 753-ba? vagy A VI-od osztályba?
Amit a Beállítások menüben megadsz.socio66 írta: Melyik a biztonsági kódom
Igen de otthon játszassz jön sok pénz és sokat fejlődnek a playáid!depth írta: Én megtaláltam az ellenfelem. Az lehetséges, h egy olyannal játszok már az első fordulóban aki felsőbb osztályban van? 2x erősebb nálam![]()
Melyik a biztonsági kódombaguvixXx írta:
Lehet hogy a jelszvad adtad meg a biztonsági kód helyett vagy nem találja a csapatod ahogy én sem.
Valami hibát ír,és nem enged be.baguvixXx írta:
Nem találtam alltidon ilyen névvel csapatot.
Nem ez az első meccsed ?
ha alltid.org-on bejelnetkezel (Név és Biztonsági kód-ot kell megadni) akkor biztos meg lesz. És onnan már megtalálod.
Szerk.: 3-1-re nyertem és kiejtettem ellenfelem
Nem találtam alltidon ilyen névvel csapatot.socio66 írta: Hogyan kell?
A csapatom neve: Gold Foot Boys amugy.
Hogyan kell?baguvixXx írta:
Aha és ha tovább jutsz akkor barik helyett van.
Ha meg mondod a csapatod nevét akkor megnézem Alltid-on hogy kit kapsz.
Sőt te is megtudod nézni