amőgy holnnap kapom meg a csapatot.
Micsoda? Új csapatoddal?MessiFan írta:Xzibit. sztem azt senki nem fogja megvenni. Csak az erőnlétje Jó meg a formája Megfelelő. szal nem volt sok értelme kitenni a listára. nekem is van ilyen playám de azt majd megvetetem az új csapatommal
MegvásárolhatóMessiFan írta:Megvásárolható? esetleg a tied lesz?
engem érdekelne, de biztos nincs annyim, amennyit kérnél.tenkl írta:És ez? :
Otto Sucha (204188965)
19 éves és 62 napos, középszerű forma, egészséges
Népszerű fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
Következő születésnap: 2008-11-10
Ország: Deutschland
TSI: 1 620
Fizetés: 177 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: FC Tenkl
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: katasztrofális Átadás: gyenge
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: nagyszerű Pontrúgás: csapnivaló
köszisocio66 írta:Most két hét szünet lesz,aztán a harmadik héten MK,és bajnoki rajt.ultrasur írta:Mikor kezdödik az új bajnokság?
Beszélek isbaguvixXx írta:blablabla mostmár beszélhetszXzibit25 írta:De belement.És kell neki a pénz én csak segítek neki kijönni a gödörből.De tőlem később ha lesz pénze visszaveheti.
![]()
De belement.És kell neki a pénz én csak segítek neki kijönni a gödörből.baguvixXx írta:Kihívtam Liverpool FC Carlsberg-et mert eddig nem tette meg (neki kellett volna).
Xzibit nem illik elkuncsorogni kis csapatok büszkeségeit
Sajna nem lehet.CFirpo3 írta:Én játszanék szívesen. Hívj ki!MessiFan írta:Ki játszik velem barátságost?
köszibowlinggolyo írta:Mindenkierrant írta:A 2 hét múlva induló kupába minden csapat indul, vagy csak a csoport x helyén végzők?
Mindenkierrant írta:A 2 hét múlva induló kupába minden csapat indul, vagy csak a csoport x helyén végzők?
Szerintem az árbecslését biztos megfogod kapni értesocio66 írta: Na,kíváncsi vagyok mennyit kapok érte...
Na,kíváncsi vagyok mennyit kapok érte...bowlinggolyo írta:
Ezt nem viccnek szántam a hírdetésed tökéletes volt 7-edbe tökéletesek sőt még hogas egy 6-od osztályú középmezőnybelinek is jó ezt minden vicc nélkül mondom
Ezt nem viccnek szántam a hírdetésed tökéletes volt 7-edbe tökéletesek sőt még hogas egy 6-od osztályú középmezőnybelinek is jó ezt minden vicc nélkül mondomsocio66 írta:Na,nem kell viccelődni a piacra dobott játékosaimon...bowlinggolyo írta:
Megmerem kockáztatni h Hogas jobb mint Garcia
Na,nem kell viccelődni a piacra dobott játékosaimon...bowlinggolyo írta:
Megmerem kockáztatni h Hogas jobb mint Garcia
Megmerem kockáztatni h Hogas jobb mint Garciasocio66 írta:Kitettem még 4 játékost az átadólistára.
Nem drágák,és nem is rosszak.(VII.osztályba)
nézzétek meg őket.