Seydou Keita
Biztos sokan tudják és sokan nem, hogy Pep elsősorban nem vkp-ként számít rá.
Szóval ne követeljük azon a poszton őt is Sergi elé, mert csak egy van belőle.
Szóval ne követeljük azon a poszton őt is Sergi elé, mert csak egy van belőle.
Megprobálom...MQuC írta:kabekabe! Nem tudom rajtam kívül feltűnt -e eddig valakinek, de te még értelmes mondatot nem írtál. Kérlek használt vesszüket, pontot, egyszóval ÍRÁSJELEKET!!!
1ébként ugy gondolom, hogy többeknek feltűnt már.
A meccset sajnos nem láttam, de nagyon örülök h többen elismerően nyilatkoznak, seydu keitarol. Eddig soha nem bizonyitotta be nekem h alapvetöen mért igazoltuk le.lionelmessi19 írta:Tegnap nyújtott végre olyat ami már nekem is úgy egészében tetszett.
Én meg is maradnék ennél a dolognál, Henry padra, Iniesta balra, Xavi-Keita-Touré középre.
- Andris
- Adminisztrátor
Tegnap nyújtott végre olyat ami már nekem is úgy egészében tetszett.
Én meg is maradnék ennél a dolognál, Henry padra, Iniesta balra, Xavi-Keita-Touré középre.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Nóbi
- Capitá del Barça
De lesz!Perrero írta:ANK-n nem lesz igazi vkp a csapatban... jó, tudom, hogy csak jövőre lesz, de én nem egy afrikait vettem volna..
Sergio Busquets játéka nekem nagyon-nagyon tetszik! Remek felépítésű, saját nevelésű játékos, már most is ügyesen mozog, osztogat. Ami félelmetes, hogy még mennyire fiatal, rengeteget fog fejlődni!!!
Nekem tetszett a játéka tegnap is,és azelőtt is.Elképesztően univerzális játékos,mindenhol ott van a pályán,ha kell védekezik,vagy akár gólt is lő.(tegnap annyira örültem,mikor úgy tűnt gólt szerzett,aztán láttam hogy öngól volt..
)
Lehet hogy nem egy igazi klasszis,de nagy nyeresége lehet/lesz a csapatnak.

Lehet hogy nem egy igazi klasszis,de nagy nyeresége lehet/lesz a csapatnak.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nekem különösen nincs bajom vele, csak 3 meccs alatt vagy 9x bombázott úgy a kapu felé, mint aki még nem látott volna kaput.
Én nagyon örülök, a kis Busquetsnak.
Abszolut tehetséges, osztogatni is tud, testes és saját nevelés.Nem tartom kizártnak, h egy tudatos beépülés folyik, egy eseteleges Touré-Arsenal buisness-re felkészülvén. 

Én nagyon örülök, a kis Busquetsnak.

Sergio sztem is naon tehetséges de turénál jobb viszont keita nekem még semmit nem mutatottrszergej írta:Ha az a Sergio gyerek tudná folytatni a mostani racing meccse látott formályát, akkor szerintem Keita, meg Toure is felkötheti, igen jó szűrt a gyerek, meg a passzaival sem volt összességben gond. GATYÁT FEL SRÁCOK!
- rszergej
- Capitá del Barça
Ha az a Sergio gyerek tudná folytatni a mostani racing meccse látott formályát, akkor szerintem Keita, meg Toure is felkötheti, igen jó szűrt a gyerek, meg a passzaival sem volt összességben gond. GATYÁT FEL SRÁCOK! 

- Xzibit25
- Jugador d'estrella
Nekem mind1 sztem akkor is Touré-nak kéne kezdeni.La Pulga írta:Webfordítás.hu?MessiFan írta:Xzibit. Ezt neked írom.
A Mali középpályás olyan játékos, aki tökéletesen egyesül, fizikai erő műszaki képességgel és taktikai tudatossággal. Annak ellenére, hogy nem csatár, Keita szintén különösen a bal lábával birtokol egy nagy lövést távolságról melyik készít neki egy igazi fenyegetést a kapusoknak; az a tizenöt cél, amit szerzett a két évvel korábban csatlakozó Barçában, végrendelet ahhoz. A Malinak sok van hogy középpályában adódjon: tud játszani egy tartó szerepben és a támadók mögött és szintén játszhat balra.
Hát pontosan ezért igazolták asszem.
Pontyosan 

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Webfordítás.hu?MessiFan írta:Xzibit. Ezt neked írom.
A Mali középpályás olyan játékos, aki tökéletesen egyesül, fizikai erő műszaki képességgel és taktikai tudatossággal. Annak ellenére, hogy nem csatár, Keita szintén különösen a bal lábával birtokol egy nagy lövést távolságról melyik készít neki egy igazi fenyegetést a kapusoknak; az a tizenöt cél, amit szerzett a két évvel korábban csatlakozó Barçában, végrendelet ahhoz. A Malinak sok van hogy középpályában adódjon: tud játszani egy tartó szerepben és a támadók mögött és szintén játszhat balra.

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Mert HASONLÓ KÉPESSÉGŰ mint Touré (elvileg), tehát ő is kezdhet nyugodtan...Xzibit25 írta:Én is erre gondolok ,de akkor minek kezd????Victor_Valdes írta:Az értelme szerintem az volt, hogy Tourénak legyen egy hasonló képességü cseréje.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Xzibit. Ezt neked írom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2008.09.15. 14:38:19-kor.
Szvsz Flamini ingyen tökéletes lett volna, de most már mind1. Keita jött, ugyhogy annak kell szoritani, h ő játszon jól, vagy legalább Touré hozza a formáját, és akkor Keita ellesz a padon.
- Xzibit25
- Jugador d'estrella
Touré-nál turénak ejtik és mögötte a nél nem stimmel...maxilopez írta:rozi87 írta:Keita nagyon jó játékos, szerintem Touténél jobb. Meg kell még szoknia a társakat.

Jó játékos Keita de Touré-nál nem jobb
Jó játékos Keita de Touré-nál nem jobb!
Nem tudom én eredetileg se értettem, hogy minnek vették Keitát. A távoli lövései mindig a lelátóra tartanak és annyival nem lő jobban távolról mint Touré. Ellövi a píbe aztán csak mosolyog azt hiszi ő itt Ronalndinho utódja. Meg persze az is dúrva. hogy egyből kezdő játékos lett. Nem tudom minek csinálja ezt Pep de akkor rohadt ideges leszek ha elűzi Tourét a hülyeségével. 

1etéertek, de Turé sztem jobb és akár 1ütt is kezdhetnének ha Ini menne balcsatárnak Turé védekezőnek Xavi és Keita meg a két szélén a középpályánakGyurinho írta:Szerintem a Barca játékából hiányoznak a távoli löketek ezért is örülök Keita érkezésének mert ő szokott távolról lőni és remélem Touré is fog....nem mondom hogy állandóan ez kell de pl. kéne olyan gól néha mint amilyet asszem tavaly lőtt Keita a Szuperkupa döntőben.
-
- Capitá del Barça
Szerintem a Barca játékából hiányoznak a távoli löketek ezért is örülök Keita érkezésének mert ő szokott távolról lőni és remélem Touré is fog....nem mondom hogy állandóan ez kell de pl. kéne olyan gól néha mint amilyet asszem tavaly lőtt Keita a Szuperkupa döntőben.
Keita nagyon jó játékos, szerintem Touténél jobb. Meg kell még szoknia a társakat.