Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Megprobálom...MQuC írta:kabekabe! Nem tudom rajtam kívül feltűnt -e eddig valakinek, de te még értelmes mondatot nem írtál. Kérlek használt vesszüket, pontot, egyszóval ÍRÁSJELEKET!!!
A meccset sajnos nem láttam, de nagyon örülök h többen elismerően nyilatkoznak, seydu keitarol. Eddig soha nem bizonyitotta be nekem h alapvetöen mért igazoltuk le.lionelmessi19 írta:Tegnap nyújtott végre olyat ami már nekem is úgy egészében tetszett.
Én meg is maradnék ennél a dolognál, Henry padra, Iniesta balra, Xavi-Keita-Touré középre.
De lesz!Perrero írta:ANK-n nem lesz igazi vkp a csapatban... jó, tudom, hogy csak jövőre lesz, de én nem egy afrikait vettem volna..
Sergio sztem is naon tehetséges de turénál jobb viszont keita nekem még semmit nem mutatottrszergej írta:Ha az a Sergio gyerek tudná folytatni a mostani racing meccse látott formályát, akkor szerintem Keita, meg Toure is felkötheti, igen jó szűrt a gyerek, meg a passzaival sem volt összességben gond. GATYÁT FEL SRÁCOK!
Nekem mind1 sztem akkor is Touré-nak kéne kezdeni.La Pulga írta:Webfordítás.hu?MessiFan írta:Xzibit. Ezt neked írom.
A Mali középpályás olyan játékos, aki tökéletesen egyesül, fizikai erő műszaki képességgel és taktikai tudatossággal. Annak ellenére, hogy nem csatár, Keita szintén különösen a bal lábával birtokol egy nagy lövést távolságról melyik készít neki egy igazi fenyegetést a kapusoknak; az a tizenöt cél, amit szerzett a két évvel korábban csatlakozó Barçában, végrendelet ahhoz. A Malinak sok van hogy középpályában adódjon: tud játszani egy tartó szerepben és a támadók mögött és szintén játszhat balra.
Hát pontosan ezért igazolták asszem.
Webfordítás.hu?MessiFan írta:Xzibit. Ezt neked írom.
A Mali középpályás olyan játékos, aki tökéletesen egyesül, fizikai erő műszaki képességgel és taktikai tudatossággal. Annak ellenére, hogy nem csatár, Keita szintén különösen a bal lábával birtokol egy nagy lövést távolságról melyik készít neki egy igazi fenyegetést a kapusoknak; az a tizenöt cél, amit szerzett a két évvel korábban csatlakozó Barçában, végrendelet ahhoz. A Malinak sok van hogy középpályában adódjon: tud játszani egy tartó szerepben és a támadók mögött és szintén játszhat balra.
Hát pontosan ezért igazolták asszem.
Mert HASONLÓ KÉPESSÉGŰ mint Touré (elvileg), tehát ő is kezdhet nyugodtan...Xzibit25 írta:Én is erre gondolok ,de akkor minek kezd????Victor_Valdes írta:Az értelme szerintem az volt, hogy Tourénak legyen egy hasonló képességü cseréje.
Touré-nál turénak ejtik és mögötte a nél nem stimmel...maxilopez írta:rozi87 írta:Keita nagyon jó játékos, szerintem Touténél jobb. Meg kell még szoknia a társakat.
Ugyanigy látom. Touré nagyon jó játékos, bár egy egy minőség cserére szükségünk volt az tény, de az lehetett volna egy olcsóbb ugyanakkor jobb játékos. Az meg, h miért volt kezdő, nemtudom, lehet Yayanak vmi problémái voltak, merthogy nem az eddig mutatott játéka miatt kezdett Keita, az biztos.András írta:Nem tudom én eredetileg se értettem, hogy minnek vették Keitát. A távoli lövései mindig a lelátóra tartanak és annyival nem lő jobban távolról mint Touré. Ellövi a píbe aztán csak mosolyog azt hiszi ő itt Ronalndinho utódja. Meg persze az is dúrva. hogy egyből kezdő játékos lett. Nem tudom minek csinálja ezt Pep de akkor rohadt ideges leszek ha elűzi Tourét a hülyeségével.
Touré-nál turénak ejtik és mögötte a nél nem stimmel...rozi87 írta:Keita nagyon jó játékos, szerintem Touténél jobb. Meg kell még szoknia a társakat.
1etéertek, de Turé sztem jobb és akár 1ütt is kezdhetnének ha Ini menne balcsatárnak Turé védekezőnek Xavi és Keita meg a két szélén a középpályánakGyurinho írta:Szerintem a Barca játékából hiányoznak a távoli löketek ezért is örülök Keita érkezésének mert ő szokott távolról lőni és remélem Touré is fog....nem mondom hogy állandóan ez kell de pl. kéne olyan gól néha mint amilyet asszem tavaly lőtt Keita a Szuperkupa döntőben.