Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gergo9 írta:Ini-t semmiképpen nem hoznám le eseteleg Eto'o helyére vagy Eto'o mellé ékpárnak hoznám be Bojant de már csak akkor ha eldőlt a meccs. Busquets-Touré cserével én is egyetértekgekkodan írta:Ha én lennék az edző: BusquetsTouré
IniestaBojan (lássuk a kis tehetséget a balszélen)
És Cáceres, vagy Guddy is bejöhetne ma.
Ini-t semmiképpen nem hoznám le eseteleg Eto'o helyére vagy Eto'o mellé ékpárnak de már csak akkor ha eldőlt a meccs. Busquets-Touré cserével én is egyetértekgekkodan írta:Ha én lennék az edző: BusquetsTouré
Nem kell ide vkp, teljesen felesleges ezen a meccsen szvsz. Viszont az Ini-Bojan cserét én is meghúznám.gekkodan írta:Ha én lennék az edző: BusquetsTouré
igen, és ez elég szr megoldásnak tűnik, dehát pepé a bugi, ha ciki van, ő viszi a balhét.takivini írta:...hiszen nem Seydou az aki kiszorítja Yayát a kezdőből, hanem Busqets!
Igazából szerintem Messinél most nem olyan jó hogy baloldalt is poroszkál mert nem oda illik ettől függetlenül szerintem hasznosan, igazi csapatjátékoshoz méltóan focizik....Maradona meg csendben maradhat!vlxe írta:tessékbiandrata írta:azért Messi ma sem mutatott sokatott adott egy paszt amivel gólhelyzet volt azonnal
amúgy teljesen megvagyok én elégedve
Iniesta bámulatosan nyomja
viszont Puyolt néha igencsak bízonytalannak érzem. Persze van még egy félidő
jó meccsnézést mindenkinek
Nekem úgy tűnik hogy Yaya posztján Busqets játszik, szóval egy Keita-Touré csere esetén 2 védekező középpályással játszanánk. Szerintem Yaya és Keita elférnek egymás mellett a pályán Pep eddigi taktikáját látva, hiszen nem Seydou az aki kiszorítja Yayát a kezdőből, hanem Busqets!Rivaldo11 írta:Üdv Dani!
Én is szivesebben látnám Yayát-bár a ramadánt Ő is tartja. Eddig Keitát favorizálta Pep, de nem lesz mindig így.
tudtommal Abidal is mohamedán, mégsem lökik elBoixos írta:majd a szünetben megeszik egy fél lovat egy vödör nokedlivel, mert lement a nap, úgyhogy innentől mára bezár a ramadán.gekkodan írta:Keita feltörhetné ezt a hústilalmat, mert úgy lökik el, mint egy nádszálat.
Üdv Dani!gekkodan írta:Keita feltörhetné ezt a hústilalmat, mert úgy lökik el, mint egy nádszálat.
tessékbiandrata írta:azért Messi ma sem mutatott sokat
majd a szünetben megeszik egy fél lovat egy vödör nokedlivel, mert lement a nap, úgyhogy innentől mára bezár a ramadán.gekkodan írta:Keita feltörhetné ezt a hústilalmat, mert úgy lökik el, mint egy nádszálat.