Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
cruyff írta:Az előtted szólóra reagáltam. Ha pontosan elolvastad volna mit írt ő, arra mit írtál Te, aztán meg én, akkor erre magadtól is rájöhettél volna.
Látom teljes mértékben "megértetted" amit mondtam...cruyff írta:
Nem értek egyet az okfejtéssel... egy ballábas játékos jobboldali "bevetése" vagy jobblábas játékos baloldalt való játszatása, már a 60-as, 70-es években is bevett edzői húzás volt...ugyanis egy ha egy ballábas játszik jobboldalt, akkor az életveszélyesen fog befelé, a ballábára cselezni...lsd..Messi. A másik megjegyzésem pedig az lenne, hogy a mai futballban ezen a szinten a játékosok alapvetően kétlábasok. Prsze mindenkinek van egy "jobbik" lába, de alapvetően kétlábasok. Egy élvonalbeli futballista esetében ez olyan követelmény, mint hogy a vízilabdázó tudjon úszni... erről ennyit.
Nem értek egyet az okfejtéssel... egy ballábas játékos jobboldali "bevetése" vagy jobblábas játékos baloldalt való játszatása, már a 60-as, 70-es években is bevett edzői húzás volt...ugyanis egy ha egy ballábas játszik jobboldalt, akkor az életveszélyesen fog befelé, a ballábára cselezni...lsd..Messi. A másik megjegyzésem pedig az lenne, hogy a mai futballban ezen a szinten a játékosok alapvetően kétlábasok. Prsze mindenkinek van egy "jobbik" lába, de alapvetően kétlábasok. Egy élvonalbeli futballista esetében ez olyan követelmény, mint hogy a vízilabdázó tudjon úszni... erről ennyit.Bogi63 írta:Régen mielőtt ellőtték a labdát, léptek hátra hátmat, és akkor uccu neki!!!gekkodan írta:Nekem még mindig az a durva, hogy egy ballábas játékos csak jobboldalon tud játszani:) Tudom, hogy R10 meg jobblábasként nyomta a baloldalon, de akkor is fura ez a mai világ focijaRégen egy balösszekötő abszolút amatőr volt a bal lábával a jobb oldalon. Manapság pedig már balhátvédek futkosnak jobbhátvédként és stb.
![]()
Nehogymár ilyenekhez hasonlítsunk!
Régen mielőtt ellőtték a labdát, léptek hátra hátmat, és akkor uccu neki!!!gekkodan írta:Nekem még mindig az a durva, hogy egy ballábas játékos csak jobboldalon tud játszani:) Tudom, hogy R10 meg jobblábasként nyomta a baloldalon, de akkor is fura ez a mai világ focijaRégen egy balösszekötő abszolút amatőr volt a bal lábával a jobb oldalon. Manapság pedig már balhátvédek futkosnak jobbhátvédként és stb.
mypeter írta:Messi alapvetően és visszavonhatatlanul elsősorban BEFEJEZŐCSATÁR
Az öf. cikkben megtalálod a választ.. tökéletes labda volt, csak rosszul jött ki a ritmus, és pont azzal a lábával kellett volna átvennie Andrésnek, amelyiken közben állt is.MQuC írta:Volt egy hatalmas epassza Ininek, amit Ő át akart venni nemtudom miértA Passz egy POZITÍVum volt
Igen,de ezeket a csodákat CSODAlluisllach89 írta:Jaaaj ne mááár! Ezt a meccset el kell felejteni, 1szerűen mindenkinek hatalmas önbizalma lett, és örüljünk neki! Messinek nem jött össze pár dolog de gólok, gólpassz. Belelendül. Ilyenkor jönnek a csodák. Pl vs Getafe.Barcaforever írta:Nem kongatok én semmit, csak leírtam a véleményem.![]()
Hát pedig a csapat akkor lesz eredményes, ha ő lecselez 9 embert és nem ő akar elmenni a 10. mellett, hanem inkább az üresen álló társához passzol.Csapatjáték.
Persze,nyilván igazad van.Barcaforever írta:
Hát pedig a csapat akkor lesz eredményes, ha ő lecselez 9 embert és nem ő akar elmenni a 10. mellett, hanem inkább az üresen álló társához passzol.Csapatjáték.
Jaaaj ne mááár! Ezt a meccset el kell felejteni, 1szerűen mindenkinek hatalmas önbizalma lett, és örüljünk neki! Messinek nem jött össze pár dolog de gólok, gólpassz. Belelendül. Ilyenkor jönnek a csodák. Pl vs Getafe.Barcaforever írta:Nem kongatok én semmit, csak leírtam a véleményem.![]()
Hagyjuk már. Tegnap két gólt szerzett,nem játszott rosszul,igaz sok helyzetet elszúr azzal hogy nincs szíve leadni,de azt felejtitek el,hogy ezeket a helyzeteket ő maga alakítja ki több védő megforgatásával! Azért nem könnyű leadni a labdát a nagy cselsorozatok után,és azt se felejtsük el hogy még nagyon fiatal,ebben még fejlődnie kell,de idővel fog is.Barcaforever írta:Köhöm, köhöm.H is kezdjen.Ez nem az a Messi, igazán akit mi elkezdtünk csodálni.3 ember fekszik benn üresen Xavi és Eto'o ( ember nélkül ) és inkább a fekvő védő rúgja.Aláhúzom, h szép paszt adott Iniestának, de mégis én látok vmi mást ebben a fiúban.Talán beismerte magának, h szupersztár lett.
Osztom a véleményed, de sajna nem csak ez az egy meccse volt ilyen. Idén mindegyik tétmeccsen ilyen voltlionelmessi19 írta:Csodálom hogy senki nem írt ide... nagyon rég láttam ennyire szenvedni.Nagyon nem jött be semmi, remélem egyszeri alkalom...
Botrányos volt amit művelt, aztán kb. az utsó 20 percre éledt fel vmennyire. Egyszerűen érztem hogy mikortól és miért jött meg kicsit az önbizalma.. bár lehet ezzel egyedül vagyok. Ez pedig az a hatalmas testcsel volt, amikor labdához se ért... ha valaki videot talál róla megnézném még1szer..![]()
Ennél jobb játék kell, a kis pedrito jobban tolta a rövidke ideje alatt ott a jobbszélen..
Szerk.: Hát nemtom. Most nézem Iván értékelésének a végét... lehet hogy egyedül maradok a Messit érintő kritikával. Node nem lényeges végülis.