Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
lui1698
Llegenda del Barça

2008.09.28. 00:13:18

Grat!
Mostmár csak az kéne, hogy minél több akciógólt is szerezzen! :wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
salas9
Entrenador del Barça

2008.09.28. 00:06:33

Imádlak kicsi :lol: :lol: :lol: THE BEST 8)
Kép
ZS10
Jugador d'estrella

2008.09.26. 16:11:23

Bogi63
Capitá del Barça

2008.09.22. 21:31:13

cruyff írta:Az előtted szólóra reagáltam. Ha pontosan elolvastad volna mit írt ő, arra mit írtál Te, aztán meg én, akkor erre magadtól is rájöhettél volna. ](*,)
:oops: Akkor szorri. De igazam van. 8)
Kép
Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
cruyff
Entrenador del Barça

2008.09.22. 21:29:20

Az előtted szólóra reagáltam. Ha pontosan elolvastad volna mit írt ő, arra mit írtál Te, aztán meg én, akkor erre magadtól is rájöhettél volna. ](*,)
VISCA EL BARCA!
Bogi63
Capitá del Barça

2008.09.22. 21:25:32

cruyff írta:
Nem értek egyet az okfejtéssel... egy ballábas játékos jobboldali "bevetése" vagy jobblábas játékos baloldalt való játszatása, már a 60-as, 70-es években is bevett edzői húzás volt...ugyanis egy ha egy ballábas játszik jobboldalt, akkor az életveszélyesen fog befelé, a ballábára cselezni...lsd..Messi. A másik megjegyzésem pedig az lenne, hogy a mai futballban ezen a szinten a játékosok alapvetően kétlábasok. Prsze mindenkinek van egy "jobbik" lába, de alapvetően kétlábasok. Egy élvonalbeli futballista esetében ez olyan követelmény, mint hogy a vízilabdázó tudjon úszni... erről ennyit. :wink:
Látom teljes mértékben "megértetted" amit mondtam... #-o
Úgy értettem, hogy nem kéne a régi abszolút kezdetleges focihoz hasonlítgatni. Amúgy tökre igazad van. Ez régi bevett szokás, és jó is, de nem törvényszerű. :roll:
Kép
cruyff
Entrenador del Barça

2008.09.22. 20:58:46

Bogi63 írta:
gekkodan írta:Nekem még mindig az a durva, hogy egy ballábas játékos csak jobboldalon tud játszani:) Tudom, hogy R10 meg jobblábasként nyomta a baloldalon, de akkor is fura ez a mai világ focija :) Régen egy balösszekötő abszolút amatőr volt a bal lábával a jobb oldalon. Manapság pedig már balhátvédek futkosnak jobbhátvédként és stb.

:lol:
Régen mielőtt ellőtték a labdát, léptek hátra hátmat, és akkor uccu neki!!! :lol:
Nehogymár ilyenekhez hasonlítsunk! [-o<
Nem értek egyet az okfejtéssel... egy ballábas játékos jobboldali "bevetése" vagy jobblábas játékos baloldalt való játszatása, már a 60-as, 70-es években is bevett edzői húzás volt...ugyanis egy ha egy ballábas játszik jobboldalt, akkor az életveszélyesen fog befelé, a ballábára cselezni...lsd..Messi. A másik megjegyzésem pedig az lenne, hogy a mai futballban ezen a szinten a játékosok alapvetően kétlábasok. Prsze mindenkinek van egy "jobbik" lába, de alapvetően kétlábasok. Egy élvonalbeli futballista esetében ez olyan követelmény, mint hogy a vízilabdázó tudjon úszni... erről ennyit. :wink:
VISCA EL BARCA!
Bogi63
Capitá del Barça

2008.09.22. 20:51:48

gekkodan írta:Nekem még mindig az a durva, hogy egy ballábas játékos csak jobboldalon tud játszani:) Tudom, hogy R10 meg jobblábasként nyomta a baloldalon, de akkor is fura ez a mai világ focija :) Régen egy balösszekötő abszolút amatőr volt a bal lábával a jobb oldalon. Manapság pedig már balhátvédek futkosnak jobbhátvédként és stb.

Régen mielőtt ellőtték a labdát, léptek hátra hátmat, és akkor uccu neki!!! :lol:
Nehogymár ilyenekhez hasonlítsunk! [-o<
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.22. 20:28:38

Nekem még mindig az a durva, hogy egy ballábas játékos csak jobboldalon tud játszani:) Tudom, hogy R10 meg jobblábasként nyomta a baloldalon, de akkor is fura ez a mai világ focija :) Régen egy balösszekötő abszolút amatőr volt a bal lábával a jobb oldalon. Manapság pedig már balhátvédek futkosnak jobbhátvédként és stb.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Andris
Adminisztrátor

2008.09.22. 20:27:19

Péter biztos jobboldali támadó középpályást akart írni.. :) Merthogy ő volna Messi eredetileg ugye.
Amúgy egy két ékes rendszerben és három csatárnál is tökéletes a jobbtámadó posztra, de befejezőnek semmiképp nem mondanám, bár kétségtelenül bárki megirigyelhetné amiket csinál góloknál. Dehát ezt el lehet mondani nagyjából a mindenkori világlegjobbjaira.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
vale
Capitá del Barça

2008.09.22. 20:24:16

mypeter írta:Messi alapvetően és visszavonhatatlanul elsősorban BEFEJEZŐCSATÁR
:lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: Téged meg honnan szalajsztottak?
„Lenyűgözőek voltak a gijóni drukkerek, még akkor is rendületlenül biztatták az övéiket, amikor már 6–1-re vezettünk. Minden klub hívei számára példa lehet a viselkedésük” – mondta elismerően az utolsó percekben két gólt szerző argentin klasszis.
Így van Messi rakj csak rendet a fejekben ott barcelonában , nem járnak mecsre , amelyik meg elmegy az meg csak fütyül , ez nem állapot.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.09.22. 14:14:29

MQuC írta:Volt egy hatalmas epassza Ininek, amit Ő át akart venni nemtudom miért :roll: A Passz egy POZITÍVum volt
Az öf. cikkben megtalálod a választ.. tökéletes labda volt, csak rosszul jött ki a ritmus, és pont azzal a lábával kellett volna átvennie Andrésnek, amelyiken közben állt is. :)

Messi jól lát a pályán, és sokat is passzol, ezt már megvitattuk egyszer...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.09.22. 14:05:58

Volt egy hatalmas epassza Ininek, amit Ő át akart venni nemtudom miért :roll: A Passz egy POZITÍVum volt
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.22. 11:25:36

lluisllach89 írta:
Barcaforever írta:Nem kongatok én semmit, csak leírtam a véleményem. :lol:

Hát pedig a csapat akkor lesz eredményes, ha ő lecselez 9 embert és nem ő akar elmenni a 10. mellett, hanem inkább az üresen álló társához passzol.Csapatjáték. :roll:
Jaaaj ne mááár! Ezt a meccset el kell felejteni, 1szerűen mindenkinek hatalmas önbizalma lett, és örüljünk neki! Messinek nem jött össze pár dolog de gólok, gólpassz. Belelendül. Ilyenkor jönnek a csodák. Pl vs Getafe.
Igen,de ezeket a csodákat CSODA :lol: lenne állandósítani meccsről meccsre, tehát sokkal kifizetődőbb amit írt BForever is. Messi egy zseni, egy kincs, de még fényesebb lenne ő is, és a csapast is, ha picit többet gondolkodna a 3. csele után, és passzolna. Így is egyik kedvencem, de a csapat érdeke a legfontosabb.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
socio66

2008.09.22. 11:23:23

Barcaforever írta:
Hát pedig a csapat akkor lesz eredményes, ha ő lecselez 9 embert és nem ő akar elmenni a 10. mellett, hanem inkább az üresen álló társához passzol.Csapatjáték. :roll:
Persze,nyilván igazad van.
De ha megnézed Ronaldinhot vagy C.Ronaldót,mindannyian akkor lettek igazán jó játékosok amikor megtanultak passzolni is. És ha megnéznéd a 18-19 éves CR-t és a hasonló korű R10-et,leszűrheted hogy Messi mennyivel érettebben játszik már most,mint akkor ők.
Tehát ezzel semmi baj nincs,Messi így is jóval előrébb jár mint a hasonló korú szupertehetségek.
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.09.22. 11:20:49

Barcaforever írta:Nem kongatok én semmit, csak leírtam a véleményem. :lol:

Jaaaj ne mááár! Ezt a meccset el kell felejteni, 1szerűen mindenkinek hatalmas önbizalma lett, és örüljünk neki! Messinek nem jött össze pár dolog de gólok, gólpassz. Belelendül. Ilyenkor jönnek a csodák. Pl vs Getafe.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.09.22. 11:04:03

Nem kongatok én semmit, csak leírtam a véleményem. :lol:

Kép
socio66

2008.09.22. 10:56:26

Barcaforever írta:Köhöm, köhöm. :roll: H is kezdjen.Ez nem az a Messi, igazán akit mi elkezdtünk csodálni.3 ember fekszik benn üresen Xavi és Eto'o ( ember nélkül ) és inkább a fekvő védő rúgja.Aláhúzom, h szép paszt adott Iniestának, de mégis én látok vmi mást ebben a fiúban.Talán beismerte magának, h szupersztár lett.
Hagyjuk már. Tegnap két gólt szerzett,nem játszott rosszul,igaz sok helyzetet elszúr azzal hogy nincs szíve leadni,de azt felejtitek el,hogy ezeket a helyzeteket ő maga alakítja ki több védő megforgatásával! Azért nem könnyű leadni a labdát a nagy cselsorozatok után,és azt se felejtsük el hogy még nagyon fiatal,ebben még fejlődnie kell,de idővel fog is.
Ne kongassuk már a vészharangokat fölöslegesen.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.09.22. 10:40:15

Köhöm, köhöm. :roll: H is kezdjen.Ez nem az a Messi, igazán akit mi elkezdtünk csodálni.3 ember fekszik benn üresen Xavi és Eto'o ( ember nélkül ) és inkább a fekvő védő rúgja.Aláhúzom, h szép paszt adott Iniestának, de mégis én látok vmi mást ebben a fiúban.Talán beismerte magának, h szupersztár lett.
Kép
kabekabe
Entrenador del Barça

2008.09.21. 16:33:08

remélem h ma má mutat vmit.
Szunyi
Barça B

2008.09.17. 08:42:37

lionelmessi19 írta:Csodálom hogy senki nem írt ide... nagyon rég láttam ennyire szenvedni. :? Nagyon nem jött be semmi, remélem egyszeri alkalom...

Botrányos volt amit művelt, aztán kb. az utsó 20 percre éledt fel vmennyire. Egyszerűen érztem hogy mikortól és miért jött meg kicsit az önbizalma.. bár lehet ezzel egyedül vagyok. Ez pedig az a hatalmas testcsel volt, amikor labdához se ért... ha valaki videot talál róla megnézném még1szer.. :)

Ennél jobb játék kell, a kis pedrito jobban tolta a rövidke ideje alatt ott a jobbszélen..

Szerk.: Hát nemtom. Most nézem Iván értékelésének a végét... lehet hogy egyedül maradok a Messit érintő kritikával. Node nem lényeges végülis.
Osztom a véleményed, de sajna nem csak ez az egy meccse volt ilyen. Idén mindegyik tétmeccsen ilyen volt :(
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2008.09.17. 02:35:24

Messi ma katasztrófa volt!!!Henry volt a párja....tökölés és tili-toli...ezt tudja ma a támadó szekciónk....Bojan meg a padot koptatja....nem értem ezt az embert...hát még a cseréit??!kivétel pedro). :roll:
Egyáltalán nem vagyok elégedett.....ennél sokkal több kell!!!!Engem személyszerint eddig még nem győzött meg Pep Guardiola Barcelonája......hiába gyöztünk,úgyérzm az eredmény nem tükrözi hűen a valóságot...jobbak voltunk,de ez kevés lesz egy angol csapat ellen.....már ha eljutunk odáig....most még nem érzem úgy sajna!Azért grat a gyŐzelemért.Remélem lesz jobb is!
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Andris
Adminisztrátor

2008.09.17. 01:02:47

Csodálom hogy senki nem írt ide... nagyon rég láttam ennyire szenvedni. :? Nagyon nem jött be semmi, remélem egyszeri alkalom...

Botrányos volt amit művelt, aztán kb. az utsó 20 percre éledt fel vmennyire. Egyszerűen érztem hogy mikortól és miért jött meg kicsit az önbizalma.. bár lehet ezzel egyedül vagyok. Ez pedig az a hatalmas testcsel volt, amikor labdához se ért... ha valaki videot talál róla megnézném még1szer.. :)

Ennél jobb játék kell, a kis pedrito jobban tolta a rövidke ideje alatt ott a jobbszélen..

Szerk.: Hát nemtom. Most nézem Iván értékelésének a végét... lehet hogy egyedül maradok a Messit érintő kritikával. Node nem lényeges végülis.
- József Attila
Drukker
Jugador d'estrella

2008.09.16. 15:01:54

mypeter írta:Messi alapvetően és visszavonhatatlanul elsősorban BEFEJEZŐCSATÁR
Ez teccik :twisted: :twisted: :twisted: XDXDXD
mypeter
Entrenador del Barça

2008.09.16. 14:44:37

Messi alapvetően és visszavonhatatlanul elsősorban BEFEJEZŐCSATÁR
Válasz küldése