Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
De aztán a Sporting ellen Eto'o rúgta...recrea írta:,,Labdarúgás: Messi elvette Eto'ótól a szombati tizenegyest˝
Na most ezt a rövid hírt én nem értem. Messi ezt nem nyilatkozhatta, mivel ő rúgta a racing ellen is a tizit...!!?? Vagy most én vagyok vakon???
cruyff írta:Az előtted szólóra reagáltam. Ha pontosan elolvastad volna mit írt ő, arra mit írtál Te, aztán meg én, akkor erre magadtól is rájöhettél volna.
Látom teljes mértékben "megértetted" amit mondtam...cruyff írta:
Nem értek egyet az okfejtéssel... egy ballábas játékos jobboldali "bevetése" vagy jobblábas játékos baloldalt való játszatása, már a 60-as, 70-es években is bevett edzői húzás volt...ugyanis egy ha egy ballábas játszik jobboldalt, akkor az életveszélyesen fog befelé, a ballábára cselezni...lsd..Messi. A másik megjegyzésem pedig az lenne, hogy a mai futballban ezen a szinten a játékosok alapvetően kétlábasok. Prsze mindenkinek van egy "jobbik" lába, de alapvetően kétlábasok. Egy élvonalbeli futballista esetében ez olyan követelmény, mint hogy a vízilabdázó tudjon úszni... erről ennyit.
Nem értek egyet az okfejtéssel... egy ballábas játékos jobboldali "bevetése" vagy jobblábas játékos baloldalt való játszatása, már a 60-as, 70-es években is bevett edzői húzás volt...ugyanis egy ha egy ballábas játszik jobboldalt, akkor az életveszélyesen fog befelé, a ballábára cselezni...lsd..Messi. A másik megjegyzésem pedig az lenne, hogy a mai futballban ezen a szinten a játékosok alapvetően kétlábasok. Prsze mindenkinek van egy "jobbik" lába, de alapvetően kétlábasok. Egy élvonalbeli futballista esetében ez olyan követelmény, mint hogy a vízilabdázó tudjon úszni... erről ennyit.Bogi63 írta:Régen mielőtt ellőtték a labdát, léptek hátra hátmat, és akkor uccu neki!!!gekkodan írta:Nekem még mindig az a durva, hogy egy ballábas játékos csak jobboldalon tud játszani:) Tudom, hogy R10 meg jobblábasként nyomta a baloldalon, de akkor is fura ez a mai világ focijaRégen egy balösszekötő abszolút amatőr volt a bal lábával a jobb oldalon. Manapság pedig már balhátvédek futkosnak jobbhátvédként és stb.
![]()
Nehogymár ilyenekhez hasonlítsunk!
Régen mielőtt ellőtték a labdát, léptek hátra hátmat, és akkor uccu neki!!!gekkodan írta:Nekem még mindig az a durva, hogy egy ballábas játékos csak jobboldalon tud játszani:) Tudom, hogy R10 meg jobblábasként nyomta a baloldalon, de akkor is fura ez a mai világ focijaRégen egy balösszekötő abszolút amatőr volt a bal lábával a jobb oldalon. Manapság pedig már balhátvédek futkosnak jobbhátvédként és stb.
mypeter írta:Messi alapvetően és visszavonhatatlanul elsősorban BEFEJEZŐCSATÁR
Az öf. cikkben megtalálod a választ.. tökéletes labda volt, csak rosszul jött ki a ritmus, és pont azzal a lábával kellett volna átvennie Andrésnek, amelyiken közben állt is.MQuC írta:Volt egy hatalmas epassza Ininek, amit Ő át akart venni nemtudom miértA Passz egy POZITÍVum volt
Igen,de ezeket a csodákat CSODAlluisllach89 írta:Jaaaj ne mááár! Ezt a meccset el kell felejteni, 1szerűen mindenkinek hatalmas önbizalma lett, és örüljünk neki! Messinek nem jött össze pár dolog de gólok, gólpassz. Belelendül. Ilyenkor jönnek a csodák. Pl vs Getafe.Barcaforever írta:Nem kongatok én semmit, csak leírtam a véleményem.![]()
Hát pedig a csapat akkor lesz eredményes, ha ő lecselez 9 embert és nem ő akar elmenni a 10. mellett, hanem inkább az üresen álló társához passzol.Csapatjáték.
Persze,nyilván igazad van.Barcaforever írta:
Hát pedig a csapat akkor lesz eredményes, ha ő lecselez 9 embert és nem ő akar elmenni a 10. mellett, hanem inkább az üresen álló társához passzol.Csapatjáték.
Jaaaj ne mááár! Ezt a meccset el kell felejteni, 1szerűen mindenkinek hatalmas önbizalma lett, és örüljünk neki! Messinek nem jött össze pár dolog de gólok, gólpassz. Belelendül. Ilyenkor jönnek a csodák. Pl vs Getafe.Barcaforever írta:Nem kongatok én semmit, csak leírtam a véleményem.![]()
Hagyjuk már. Tegnap két gólt szerzett,nem játszott rosszul,igaz sok helyzetet elszúr azzal hogy nincs szíve leadni,de azt felejtitek el,hogy ezeket a helyzeteket ő maga alakítja ki több védő megforgatásával! Azért nem könnyű leadni a labdát a nagy cselsorozatok után,és azt se felejtsük el hogy még nagyon fiatal,ebben még fejlődnie kell,de idővel fog is.Barcaforever írta:Köhöm, köhöm.H is kezdjen.Ez nem az a Messi, igazán akit mi elkezdtünk csodálni.3 ember fekszik benn üresen Xavi és Eto'o ( ember nélkül ) és inkább a fekvő védő rúgja.Aláhúzom, h szép paszt adott Iniestának, de mégis én látok vmi mást ebben a fiúban.Talán beismerte magának, h szupersztár lett.