Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De így is van 1 csomó középpályásunk...szerintem nem kell senki, inkább menjen Abidal és vegyünk a helyére valakit...csak kitmanuel írta:Nem hinném hogy a csapatnak most a kapus igazolás volna a legfontosabb problémája.Amúgyis az igazolásokatt követve ami inkább hihető hir lehet hogy már töbször hangott adtak a médiának a barca vezetői nem is egyszer hogy nagyon szeretnék Joao Moutinhótt megszerezni,nos én ezt inkább logikusabb vagy úgymond helyesebb döntésnek tartanám mint annó. egy kapus igazolást.Számomra hiányzik a csapatból egy Decó féle irányitó középályás aki Xavival és Inivel illtv. Touréval partyban volna.
Az is igaz hogy Hleb is középályás megminden de azért ő benne nincs az a technikai tudás,az a irányitó szellem mint annó.Decóban.És ha Txikiék komolyan gondolják Moutinhó igazolásátt akkor én támogatom hiszen ő nála megfelelőbb kp-t nehezen lehett találni mostanság ilyen fiatalon.
Igen csak nem arról beszéltetek hogy mondjuk megvennénk-e valakit hanem hogy milyen jó kapus Ochoa(lehet hogy rosszul írtam mivel nem is nagyon ismerem a játékost védeni élőben meccsen meg nem is láttam ezért nem tudom mér került egyáltalán szóba...???gergo9 írta:Mert egy új kapus BARCÁBA való IGAZOLÁSÁRÓL szó legalábbis pár ember szeretnéGyurinho írta:Még szerencse hogy a moderátorok ezért most nem szóltak...(érdekes módon engem mindig észrevesznek).....de mért a BArca igazolások topicban beszélitek ezt ???...csak mert ott van például az ellenfeleink játékosai is,ha gondoljátok.
![]()
Na szerinted...?Gyurinho írta:Még szerencse hogy a moderátorok ezért most nem szóltak...(érdekes módon engem mindig észrevesznek).....de mért a BArca igazolások topicban beszélitek ezt ???...csak mert ott van például az ellenfeleink játékosai is,ha gondoljátok.
Mert egy új kapus BARCÁBA való IGAZOLÁSÁRÓL szó legalábbis pár ember szeretnéGyurinho írta:Még szerencse hogy a moderátorok ezért most nem szóltak...(érdekes módon engem mindig észrevesznek).....de mért a BArca igazolások topicban beszélitek ezt ???...csak mert ott van például az ellenfeleink játékosai is,ha gondoljátok.
ilyet arról a kapusról nem állítok össze, amelyikről nem akarokZS10 írta:Guillermo OchoaOchoa ha olyan jó kapus volna, nem Mexikóban keresné a kenyerét
http://www.youtube.com/watch?v=kTtxl-8-HbE
Légyszíves tanúlj meg helyesen írni! Egyébként egyet értek veled tud védeni a srác,de Valdés is tökéletes és azt se feledd,hogy nem Valdés tehet minden gólról pl:Racing ellen megpattant melyik kapus védi?-vagy most a gíjon ellen rafa lazáskodott,alvés meg lemaradt!Egyszóval Valdés marad a helyén nincs vele semmi baj!bty írta:ochoaval kapcsoltaban azt ne feletsétek el hogy az év játékosa cimért folyo harcaban egyedüliként került be mint tengerenzuli játékos valmit azért csak tudhat a srác
Jó ilyet minden kapusról össze lehet állítani aki a világon van. Ez nem mutatt semmit hiába véd egy bravurosat utána kap 2 potyát és kész vége ott van James a Pompi kapusa na ő bravur kapus de emelett ordító nagyokat szokott hibázni legalább is régebben az ilyen videók nem érnek semmit semZS10 írta:Guillermo OchoaOchoa ha olyan jó kapus volna, nem Mexikóban keresné a kenyerét
http://www.youtube.com/watch?v=kTtxl-8-HbE
Guillermo OchoaOchoa ha olyan jó kapus volna, nem Mexikóban keresné a kenyerét
Áhh szóval idiótázunk mint a dedóban.Gondoltam hogy te leszel az aki elsőrefog reagálni (kedvesdepth írta:mert egy idiota vagy, köszi.manuel írta:Az Kapus pont azt kell most.Most pont arra van szükség!!!!
de miért is leppődök ezeken a bámulatos hireken meg azt nemtudom.
mert egy idiota vagy, köszi.manuel írta:Az Kapus pont azt kell most.Most pont arra van szükség!!!!
de miért is leppődök ezeken a bámulatos hireken meg azt nemtudom.
azt emgnézném, h te szerződteted Cechet, Buffont és a 36 éves VdS-t... ez itt nem FM! az említett kapusok közül max. Akinfeevet tartom Valdés-szintűnek vagy esetleg Freyt, de nem feltétlen jobbnak. Ochoa ha olyan jó kapus volna, nem Mexikóban keresné a kenyerét, és más neves csapat is felfigyelt volna rá. Diego Alvés... hagyjuk már. Lloris, Doni: a Barcába??? Asenjo csak tehetség, ezt se feletsd el, VV helyére nem jó. Kameniről ne is beszéljünk, az AFC-n is hullámzó teljesítményt nyújtott. idén az Espanyol kínálta mindenkinek, de senkinek sem kellett. Julio César meg megint csak Frey, Akinfeev szint. VV a legjobb megoldás. egyelőre.ZS10 írta:Oier és Mino nagyon tehetségesek a B csapatnál! Én szivesebben látnám őket Jorquera és Pinto helyett!
Valdes jó kapus, DE!!!, sokkal jobb kapusokat el tudok képzelni a Barcába.
Például: Cech, Buffon, Akinfeev, Diego Alves, Mandanda, Neuer, Julio Cesar, Doni, Kameni, Guillermo Ochoa, Frey, Lloris, Asenjo, Van der Sar,
stb... (És ezek a játékosok nem mind csillagászati összegbe kerülnek)
ja de pinto nem. Valdes 1re jobb de sztem kéne kapus. de sok fontosabb van annál viszont diego most olcso lenne mégCFirpo3 írta:Jelen pillanatban van 3 kapusunk és nem is akármilyenek! Nem érdemes új után nézni. Valdes még sokáig nálunk lesz.