Hát igen ez megtörtént és rossz emlék,de én sok jót is örökre megtartom magamban. Neki is nehéz lehetett ezt elhinni,hogy elvszítette a magabiztosságát és a motivációját meg hasonló dolgokat.De csak ő tehet róla, ő döntött a cselekedeteiről. Mind1 most 1-2 szép emléket szertenék elmondani amit én is átélhettem.
Ha jól emlékszem 5éve volt...

egy áprilisi napon elmentem Pestre és a Magyar-Brazíl meccset nézhetem meg élőben, Ronaldinho zseniílitásával egytemben. Leírhatatlan élmény volt és lesz is örökre. Mikor a magyar közönség Brazíl fölénynél hullámzott és Ronaldinho megmozulásait követte .
Az az ember akkor tízezrek nyálcsorgását enyhítette azzal,hogy eljött szerény hazánkba és játszott 80percet magyarok előtt élőben. Emlékszem fotózta is eleget

:D. Amikor pedig lecserélték a telejs stadion Olézott és énekelte ,hogy ROnaldinho. Fantasztikus érzés volt , leírhatatlan. Gondolom jópáran voltak még ott és élték ezt át

Hatalmas élmény volt egy olyan ember számára aki ebben az érdekes állapotban lévő országban szereti a focit és azt látta,hogy egy sokkal rosszab életkörülményekben élő emberek mire képesek a pályán,mert kizárják a külvilágot és csak a labdára koncentrálnak..

Az egész meccs alatt a szivem úgy vert mint a gyorvonat , el se hittem,hogy ő ott élőben

:D. Ez az emlék örökre megmarad bennem és akármit csinál erre emlékezni fogok.
Köszöböm Ronaldinho !

:)