Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eeeegeen, kissé túlzottnak éreztem. + oks, h örül, de 1 góltól ennyire ünnepelteti magát, aztán pacsi végig az egész kispad....ozsimiki írta:
gólöröménél szntem gyorsabb volt,mint bármikor máskor az utóbbi 1-2 évben.
Ennyi...Boixos írta:sztem a gólon kívűl semmit sem csinált, mondjuk milanoban ez is elég lesz a szoborhoz.![]()
annak azért örülök, h egy ilyen meccsen köszönt be.
és akkor most a siker után, irány az éjszaka...
a fejes tényleg szép volt de előtte kaka lesről ívelte be a labdát...BarcasKrisz írta:Ismeretlenül is grat Neki. Nagyon jól nyomta. Lesz Vele gondunk jövőre a BL-ben, ha majd ellenünk játszanak.
Csak rajta múlt. Túl sokat úszott a fényben, képtelen volt profi módjára kezelni a szponzori elvárásokat, a sok stresszt és a folyamatos siker-kényszert. Erre vannak a sportpszihológusok és a relaxációs módszerek. Úgy érezte, hogy a buliban jobban megy majd a rilex, elcsúszott, rászokott és totál szétment a kondija.Rivaldo11 írta:Annyi a különbség, hogy ott egyelőre még nem ismerték ki az állófutballját. De amikor megpróbál elindulni, könnyen elválasszák a labdától, akár kisgyerkőcöt a cumisüvegtől.
Sajnálom hogy ide jutott, ekkora Istenadta tehetséggel.
Szerintem mindenki emléxik a szép dolgaira is,kitörölhetetlen emlék az ő játéka,számomra mindenképp.DE SAJNOS MÁR CS EMLÉKVarga Tamás írta: Az elmúlt hónapok legszebb, legtartalmasabb hozzászólását olvashattam a 'tolladból' ebben a topikban. Vannak még, akik a szépre is hajlandók emlékezni, nemcsak hamut szórni Ronaldinho fejére. Köszönöm!
Első kérdésedre azt tudom mondani,hogy szerintem minden magyarnak alap,hogy a saját csapatának szurkol,de ez egy barátságos meccs volt és az teljesen másBoixos írta:csak azt nem értem - miközben a könnyeimmel kűzdök, mert teljesen a történet hatása alá kerültem -, h a sok magyar miért nem a mieinknek szurkolt? (ne haragudj Sanama, nem téged akarlak cikizni!)
tényleg ez mind szép és jó, de éppen azért, mivel odakint is hosszú időn keresztül ment az "ollézás" neki, miközben ő magasról leszarta az ollézókat és ment császárkodni az éjszakába, szal azért bennem nem feltétlenül a csak a szépre emlékezem-fíling uralkodik...
Tudod ez mind szép és jó, de az a helyzet, hogy Ronaldinho nem azt nem tudja mit tegyen, hanem azt, hogy hogyan. Nagyon lecsúszott, és nem nagyon tesz lépéseket a visszakerülés érdekében. Elveszett ember, akinek az életét a sajtósok, sponzorok, és ezek szerint a bulik, és amik velük várnak irányítják. A szurkolók kitehetik a leküket is, ha ő nem akar változni. És a jelek szerint szarik az egészbe.Bobán írta:Ez szép történet volt:D... Ha megtehetném odaemnék Ronaldinhohoz és azt mondanám neki, hogy ne törődjön semmivel csak a focival tojja le a médiát és koncentráljon a labdára..tanítsa meg az Olaszokat focizni. Persze ez nem ilyen egyszerű. Egy Ronaldinho Fan!!!!!!!!
Az elmúlt hónapok legszebb, legtartalmasabb hozzászólását olvashattam a 'tolladból' ebben a topikban. Vannak még, akik a szépre is hajlandók emlékezni, nemcsak hamut szórni Ronaldinho fejére. Köszönöm!Sanama írta:Hát igen ez megtörtént és rossz emlék,de én sok jót is örökre megtartom magamban. Neki is nehéz lehetett ezt elhinni,hogy elvszítette a magabiztosságát és a motivációját meg hasonló dolgokat.De csak ő tehet róla, ő döntött a cselekedeteiről. Mind1 most 1-2 szép emléket szertenék elmondani amit én is átélhettem.
Ha jól emlékszem 5éve volt...egy áprilisi napon elmentem Pestre és a Magyar-Brazíl meccset nézhetem meg élőben, Ronaldinho zseniílitásával egytemben. Leírhatatlan élmény volt és lesz is örökre. Mikor a magyar közönség Brazíl fölénynél hullámzott és Ronaldinho megmozulásait követte .
Az az ember akkor tízezrek nyálcsorgását enyhítette azzal,hogy eljött szerény hazánkba és játszott 80percet magyarok előtt élőben. Emlékszem fotózta is eleget:D. Amikor pedig lecserélték a telejs stadion Olézott és énekelte ,hogy ROnaldinho. Fantasztikus érzés volt , leírhatatlan. Gondolom jópáran voltak még ott és élték ezt át
Hatalmas élmény volt egy olyan ember számára aki ebben az érdekes állapotban lévő országban szereti a focit és azt látta,hogy egy sokkal rosszab életkörülményekben élő emberek mire képesek a pályán,mert kizárják a külvilágot és csak a labdára koncentrálnak..
Az egész meccs alatt a szivem úgy vert mint a gyorvonat , el se hittem,hogy ő ott élőben
:D. Ez az emlék örökre megmarad bennem és akármit csinál erre emlékezni fogok.
Köszöböm Ronaldinho !:)
jó, de ronaldinho sosem azért volt a pályán, hogy melózzon, hanem hogy alkosson. az angol fociban ilyen nem nagyon van, hogy oké fiam, te szupertechnikás vagy, meg egy pajkos kutya mentalitásával kergeted a labdát, nem kell védekezned, azt csinálsz amit akarsz, csak legyen gól.Livia Drusilla írta:Hmm...? Ronnietól olvastam egy olyan nyilatkozatot még régebben, h tetszik neki, ha látja, h fél tőle az ellenfél...chi omega írta:de beckham egészen más neveltetést kapott, és itt a focista-nevelésre is gondolok. a játéka is egészen más elemekre épült. beckham igazi brit gyerek, harcol a pályán, mert neki ez a foci. ronaldinho viszont brazil, neki a játékról szól. ha megunja a játékot, akkor óriási a visszaesés, ha élvezi a játékot, ÉS a versengést (ez nagyon fontos, mert a labdát ma is élvezi, csak magát a versenyfutballt nem), akkor meg tündököl. beckhamet nem lehetett tönkretenni, mert nem gyerek, hanem harcos. ronaldinho meg sosem volt az.
Oks, EZ NEM "a" harcos, de ezt az érzést, ill. dolgot elég régóta nem élheti át/tapasztalhatja meg....!!!???
Amúgy újfent igazad van. Tán azért is ugrott be még Beckham, mert őt sem tartják egy IQ-bajnoknak, cikizték is rendesen az idők folyamán...