Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2008.09.29. 01:57:44

ozsimiki írta:
gólöröménél szntem gyorsabb volt,mint bármikor máskor az utóbbi 1-2 évben.
Eeeegeen, kissé túlzottnak éreztem. + oks, h örül, de 1 góltól ennyire ünnepelteti magát, aztán pacsi végig az egész kispad....
Nem tudom, ez az egójának kellhet, vagy önbizalomhiány? :?
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.28. 23:24:27

Boixos írta:sztem a gólon kívűl semmit sem csinált, mondjuk milanoban ez is elég lesz a szoborhoz. :D
annak azért örülök, h egy ilyen meccsen köszönt be.
és akkor most a siker után, irány az éjszaka...
Ennyi...

jól érkezett fel,és szépen fejelt, és kifújt. még volt egy-két nagyon pontos indítás, dehát...nem ettől világklasszis valaki,szóval :roll:

ahogy mozog, teljesen lassúság érzetet kelt bennem.

gólöröménél szntem gyorsabb volt,mint bármikor máskor az utóbbi 1-2 évben.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
tudomka958
Jugador d'estrella

2008.09.28. 23:17:11

BarcasKrisz írta:Ismeretlenül is grat Neki. Nagyon jól nyomta. Lesz Vele gondunk jövőre a BL-ben, ha majd ellenünk játszanak.
a fejes tényleg szép volt de előtte kaka lesről ívelte be a labdát...
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.28. 23:11:11

Rivaldo11 írta:Annyi a különbség, hogy ott egyelőre még nem ismerték ki az állófutballját. De amikor megpróbál elindulni, könnyen elválasszák a labdától, akár kisgyerkőcöt a cumisüvegtől.
Sajnálom hogy ide jutott, ekkora Istenadta tehetséggel.
Csak rajta múlt. Túl sokat úszott a fényben, képtelen volt profi módjára kezelni a szponzori elvárásokat, a sok stresszt és a folyamatos siker-kényszert. Erre vannak a sportpszihológusok és a relaxációs módszerek. Úgy érezte, hogy a buliban jobban megy majd a rilex, elcsúszott, rászokott és totál szétment a kondija.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.09.28. 23:06:48

Annyi a különbség, hogy ott egyelőre még nem ismerték ki az állófutballját. De amikor megpróbál elindulni, könnyen elválasszák a labdától, akár kisgyerkőcöt a cumisüvegtől.
Sajnálom hogy ide jutott, ekkora Istenadta tehetséggel.
Rivaldo-A Legnagyobb.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.28. 22:50:04

Az a helyzet, hogy Txikinek most teljesen igaza volt. Ronaldinho már nem vállalja az 1-1 helyzeteket, ívelget, bokázik és osztogat. Olykor megfáradt öregember képét mutatja, de a gólja az szépségdíjas volt.

Ettől még nem bánom, hogy Iniesta szaladgál a balszélen és nem R10.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 22:43:34

Én meg marhára nem örülök neki, 1re unszimpatikusabb a gyerek :x
Boixos
Llegenda del Barça

2008.09.28. 22:41:40

sztem a gólon kívűl semmit sem csinált, mondjuk milanoban ez is elég lesz a szoborhoz. :D
annak azért örülök, h egy ilyen meccsen köszönt be.
és akkor most a siker után, irány az éjszaka...
PUYOL-XAVI-INIESTA
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2008.09.28. 22:30:53

Ismeretlenül is grat Neki. Nagyon jól nyomta. Lesz Vele gondunk jövőre a BL-ben, ha majd ellenünk játszanak.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
miihii
KHAL

2008.09.27. 18:26:25

Varga Tamás írta: Az elmúlt hónapok legszebb, legtartalmasabb hozzászólását olvashattam a 'tolladból' ebben a topikban. Vannak még, akik a szépre is hajlandók emlékezni, nemcsak hamut szórni Ronaldinho fejére. Köszönöm!
Szerintem mindenki emléxik a szép dolgaira is,kitörölhetetlen emlék az ő játéka,számomra mindenképp.DE SAJNOS MÁR CS EMLÉK :evil: Mint ahogy az is,ahogy intézte a dolgait az utolsó hónapokban,vagy inkább nem intézte...Többen lennénk,akik a szépre gondolnánk vissza,ha nem kakált volna bele a csodalevesbe,ahogy István írta alább,naon élethű hasonlattal.Sokan voltunk,akik kitartottak mellette a végsőkig,cs sajna ő nem tartott ki mellettünk.Értéktelen senkivé váltunk a számára,ez azt hiszem elég sokkoló volt mindannyiunknak.Ezért nem fogom a továbbiakban isteníteni.Aki gerinctelen,gátlástalanul pofánköp,azt nem fogom símogatni.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Frányó István
Jugador del Barça

2008.09.27. 16:42:38

MQuC! Szerintem sok ilyen általad is említett haverja volt, akik odamentek hozzá, és mondták neki, hogy ez így nem lesz jó! Na őket dobta kukába a drogdílerek, meg a party arcok kedvéért!
Sanama! A Hozzád hasonló szurkolókat csapta be leginkább azzal, ahogy viselkedett a tavalyi szezonban! Szeretnék én is úgy érezni, mint Te, mert őszintén mondom, szép volt amit mondtál, de én úgy érzem, Ronnie főzött egy isteni levest, csodálatos ízharmóniával, pazar tálalással, és mi mind láthattuk, ahogyan megfőzi ezt a levest, A végén viszont a szemünk láttára fogott egy nagy kanál 'mit is' ?, és beleborította, pedig ez lehetett volna minden idők legfinomabb levese! És ha visszaemlékszek, sajnos a mozdulat, ahogyan önti bele a kulát, elhomályosítja a szép emlékeket! És senki sem a zsenialitását és a megismételhetetlenségét vitatja! Nem is az érdekel, h hogyan játszott! Nekem az kellett volna, hogy elmenjen a saját búcsúmeccsére, és megköszönje azt, amit Barcelonában kapott! És tudjátok mit, nem is magunk miatt mondom/írom, hanem azok miatt a kisgyerekek miatt, akiknek ő tényleg egy Isten volt, és akikben könnyedén lehet, h lerombolt valamit, nem csak önmagával, hanem magával a FUTBALL szellemiségével kapcsolatban!
Ronal.10
Entrenador del Barça

2008.09.27. 16:42:23

na jön egy nagy meccs-rangado kiváncsi vagyok mit fog csinálni! Milan-Inter
Hajrá Ronaldinho!
Várom az 1. goltját
Boixos
Llegenda del Barça

2008.09.27. 14:20:51

Sanama, okés, természetesen neked is, mint mindenkinek, joga van úgy emlékezni a gyerekre, ahogy akar.
engem az bosszant, h még az ilyen jellegű szurkolóira sem gondolt, amikor elindult éppen az aktuális bemozdulására.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Sanama
Llegenda del Barça

2008.09.27. 14:11:10

Boixos írta:csak azt nem értem - miközben a könnyeimmel kűzdök, mert teljesen a történet hatása alá kerültem -, h a sok magyar miért nem a mieinknek szurkolt? (ne haragudj Sanama, nem téged akarlak cikizni!)

tényleg ez mind szép és jó, de éppen azért, mivel odakint is hosszú időn keresztül ment az "ollézás" neki, miközben ő magasról leszarta az ollézókat és ment császárkodni az éjszakába, szal azért bennem nem feltétlenül a csak a szépre emlékezem-fíling uralkodik...
Első kérdésedre azt tudom mondani,hogy szerintem minden magyarnak alap,hogy a saját csapatának szurkol,de ez egy barátságos meccs volt és az teljesen más :). Mondjuk a legnagyobb "örjöngés" Torghelle goljánál volt :D:D tehát azért persze,hogy magyaroknak drukkoltak az emberek,de nem tétmeccs volt és más a légkör,mindenki felszabadult stb . :)

Amit pedig írtam,hogy igen ő juttata magát oda ahol van,de még ha akaratán kívül is ,nekem nagyon sok boldog percet és órát okozott a játékával és a futballban való jelenlétével.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.09.27. 13:56:35

csak azt nem értem - miközben a könnyeimmel kűzdök, mert teljesen a történet hatása alá kerültem -, h a sok magyar miért nem a mieinknek szurkolt? (ne haragudj Sanama, nem téged akarlak cikizni!)

tényleg ez mind szép és jó, de éppen azért, mivel odakint is hosszú időn keresztül ment az "ollézás" neki, miközben ő magasról leszarta az ollézókat és ment császárkodni az éjszakába, szal azért bennem nem feltétlenül a csak a szépre emlékezem-fíling uralkodik...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Bogi63
Capitá del Barça

2008.09.27. 13:50:15

Bobán írta:Ez szép történet volt:D... Ha megtehetném odaemnék Ronaldinhohoz és azt mondanám neki, hogy ne törődjön semmivel csak a focival tojja le a médiát és koncentráljon a labdára..tanítsa meg az Olaszokat focizni. Persze ez nem ilyen egyszerű. Egy Ronaldinho Fan!!!!!!!!
Tudod ez mind szép és jó, de az a helyzet, hogy Ronaldinho nem azt nem tudja mit tegyen, hanem azt, hogy hogyan. Nagyon lecsúszott, és nem nagyon tesz lépéseket a visszakerülés érdekében. Elveszett ember, akinek az életét a sajtósok, sponzorok, és ezek szerint a bulik, és amik velük várnak irányítják. A szurkolók kitehetik a leküket is, ha ő nem akar változni. És a jelek szerint szarik az egészbe. :roll:
Kép
Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.27. 13:41:16

Sanama írta:Hát igen ez megtörtént és rossz emlék,de én sok jót is örökre megtartom magamban. Neki is nehéz lehetett ezt elhinni,hogy elvszítette a magabiztosságát és a motivációját meg hasonló dolgokat.De csak ő tehet róla, ő döntött a cselekedeteiről. Mind1 most 1-2 szép emléket szertenék elmondani amit én is átélhettem.
Ha jól emlékszem 5éve volt... :) egy áprilisi napon elmentem Pestre és a Magyar-Brazíl meccset nézhetem meg élőben, Ronaldinho zseniílitásával egytemben. Leírhatatlan élmény volt és lesz is örökre. Mikor a magyar közönség Brazíl fölénynél hullámzott és Ronaldinho megmozulásait követte .
Az az ember akkor tízezrek nyálcsorgását enyhítette azzal,hogy eljött szerény hazánkba és játszott 80percet magyarok előtt élőben. Emlékszem fotózta is eleget :D:D. Amikor pedig lecserélték a telejs stadion Olézott és énekelte ,hogy ROnaldinho. Fantasztikus érzés volt , leírhatatlan. Gondolom jópáran voltak még ott és élték ezt át :) Hatalmas élmény volt egy olyan ember számára aki ebben az érdekes állapotban lévő országban szereti a focit és azt látta,hogy egy sokkal rosszab életkörülményekben élő emberek mire képesek a pályán,mert kizárják a külvilágot és csak a labdára koncentrálnak.. :) Az egész meccs alatt a szivem úgy vert mint a gyorvonat , el se hittem,hogy ő ott élőben :D:D. Ez az emlék örökre megmarad bennem és akármit csinál erre emlékezni fogok.
Köszöböm Ronaldinho ! :):)
Az elmúlt hónapok legszebb, legtartalmasabb hozzászólását olvashattam a 'tolladból' ebben a topikban. Vannak még, akik a szépre is hajlandók emlékezni, nemcsak hamut szórni Ronaldinho fejére. Köszönöm!
Kép
Bobán
Jugador del Barça

2008.09.27. 13:38:18

Ez szép történet volt:D... Ha megtehetném odaemnék Ronaldinhohoz és azt mondanám neki, hogy ne törődjön semmivel csak a focival tojja le a médiát és koncentráljon a labdára..tanítsa meg az Olaszokat focizni. Persze ez nem ilyen egyszerű. Egy Ronaldinho Fan!!!!!!!!
Sanama
Llegenda del Barça

2008.09.27. 13:32:21

Hát igen ez megtörtént és rossz emlék,de én sok jót is örökre megtartom magamban. Neki is nehéz lehetett ezt elhinni,hogy elvszítette a magabiztosságát és a motivációját meg hasonló dolgokat.De csak ő tehet róla, ő döntött a cselekedeteiről. Mind1 most 1-2 szép emléket szertenék elmondani amit én is átélhettem.
Ha jól emlékszem 5éve volt... :) egy áprilisi napon elmentem Pestre és a Magyar-Brazíl meccset nézhetem meg élőben, Ronaldinho zseniílitásával egytemben. Leírhatatlan élmény volt és lesz is örökre. Mikor a magyar közönség Brazíl fölénynél hullámzott és Ronaldinho megmozulásait követte .
Az az ember akkor tízezrek nyálcsorgását enyhítette azzal,hogy eljött szerény hazánkba és játszott 80percet magyarok előtt élőben. Emlékszem fotózta is eleget :D:D. Amikor pedig lecserélték a telejs stadion Olézott és énekelte ,hogy ROnaldinho. Fantasztikus érzés volt , leírhatatlan. Gondolom jópáran voltak még ott és élték ezt át :) Hatalmas élmény volt egy olyan ember számára aki ebben az érdekes állapotban lévő országban szereti a focit és azt látta,hogy egy sokkal rosszab életkörülményekben élő emberek mire képesek a pályán,mert kizárják a külvilágot és csak a labdára koncentrálnak.. :) Az egész meccs alatt a szivem úgy vert mint a gyorvonat , el se hittem,hogy ő ott élőben :D:D. Ez az emlék örökre megmarad bennem és akármit csinál erre emlékezni fogok.
Köszöböm Ronaldinho ! :):)
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2008.09.27. 12:08:36

Én sem értem, miért Ronaldóval példálóztok, teljesen más tészta, sztem... :?

Neki azért sok nagy sérülése volt, ami hátráltatta. Volt nagy visszatérése, és a mutatói a Realban sem voltak olyan rosszak...

Igazából annyira demoralizáló hatása sem volt/van annak, sztem, h időnként volt rajta némi túlsúly....

Teljesen más történetnek látom.
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.09.27. 11:41:21

Azért azt ne mondjad, hogy Ronaldonak nagy hája van :lol: Ez így egy kicsit vicces.
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.09.27. 09:58:18

Nagyon örülök a cikknek.Végre nem azt mondják a vezetők, h semmi sem történt Dinho-val csak sérült vo,t és ezért kellett eladni....

Ennek a srácnak ennyi volt, nemhogy most, később se lesz stabil helye a Milanban.(Sajnálom, h nem Angliába ment :lol: )
Kép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.09.27. 08:13:36

Ezen a "Mért égett ki Ronaldinho?" kérdésen annyit vitatkozunk még mindig h elment.Csak már megunta az intenzív munkát és inkább bulizni ment.Most pedig már "öreg" ahoz h ismét magas szinten nyomja.Sztem az lesz vele a Milannal mint Ronaldoval. 30-31 éves korában nagy háját sütteti a napon és egy klubnak sem kell.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.09.27. 08:12:14

Azt az e-mailt Milánóból is vmelyik PR-osa írta valszeg....
Na de. Kérdem én: Nincs ott ilyenkor Ronaldo, Adriano akik már ezt átélték valamilyen szinten, és jóban is vannak dinhoval, hogy ne csináld már teso, fuss már kicsit. Valahogy igy. (???)
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.09.27. 08:02:28

Livia Drusilla írta:
chi omega írta:de beckham egészen más neveltetést kapott, és itt a focista-nevelésre is gondolok. a játéka is egészen más elemekre épült. beckham igazi brit gyerek, harcol a pályán, mert neki ez a foci. ronaldinho viszont brazil, neki a játékról szól. ha megunja a játékot, akkor óriási a visszaesés, ha élvezi a játékot, ÉS a versengést (ez nagyon fontos, mert a labdát ma is élvezi, csak magát a versenyfutballt nem), akkor meg tündököl. beckhamet nem lehetett tönkretenni, mert nem gyerek, hanem harcos. ronaldinho meg sosem volt az.
Hmm...? Ronnietól olvastam egy olyan nyilatkozatot még régebben, h tetszik neki, ha látja, h fél tőle az ellenfél...
Oks, EZ NEM "a" harcos, de ezt az érzést, ill. dolgot elég régóta nem élheti át/tapasztalhatja meg....!!!??? :P

Amúgy újfent igazad van. Tán azért is ugrott be még Beckham, mert őt sem tartják egy IQ-bajnoknak, cikizték is rendesen az idők folyamán... :wink:
jó, de ronaldinho sosem azért volt a pályán, hogy melózzon, hanem hogy alkosson. az angol fociban ilyen nem nagyon van, hogy oké fiam, te szupertechnikás vagy, meg egy pajkos kutya mentalitásával kergeted a labdát, nem kell védekezned, azt csinálsz amit akarsz, csak legyen gól.
harcos volt ronaldinho, de nem ez volt a lényeg, nem ez dominált.
Válasz küldése