Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Onnan,hogy a csapat adatlapján ki van írva.CFirpo3 írta:Azt honnan lehet tudni, hogy egy csapat bot csapat?
Gondolom osztályozót játszanak..CFirpo3 írta:Nálam elvileg ezek jutottak föl: http://alltid.org/league/205912/nextseasontable/
Azt írja, hogy Köröndi fc or psyball. Ez miért van? Nem dőlt még el, hogy melyikőjük jut tovább?
ez nagyszerű lenne,ugyanis akkor velük nem kéne számolnom,és csak az lenne a kérdés hogy első vagy második leszek-e a bajnokságban..CFirpo3 írta:Én úgy tudom, hogy teljesen új játékosokat kap a csapat.socio66 írta: De hogyhogy eltűnnek? egyszerűen a legjobb játékosokat kiveszi a csapatból a rendszer?ezt nem nagyon értem..
Én úgy tudom, hogy teljesen új játékosokat kap a csapat.socio66 írta: De hogyhogy eltűnnek? egyszerűen a legjobb játékosokat kiveszi a csapatból a rendszer?ezt nem nagyon értem..
De hogyhogy eltűnnek? egyszerűen a legjobb játékosokat kiveszi a csapatból a rendszer?ezt nem nagyon értem..bowlinggolyo írta:Persze h gyengít mert a jó játékosai elvesznek és egy alap csapatja lesz csak. Szóval nem függ össze a csapat erőssége és a bot csapattá válássocio66 írta:Az egyik csapat,aki kiesett az én bajnokságomba,egy bot csapat,de elég jó, szóval gondolom nemrég hagyta abba a játékot a tulaj. Az hogy egy csapat hirtelen "bottá" válik,gyengít rajta valamit?
Persze h gyengít mert a jó játékosai elvesznek és egy alap csapatja lesz csak. Szóval nem függ össze a csapat erőssége és a bot csapattá válássocio66 írta:Az egyik csapat,aki kiesett az én bajnokságomba,egy bot csapat,de elég jó, szóval gondolom nemrég hagyta abba a játékot a tulaj. Az hogy egy csapat hirtelen "bottá" válik,gyengít rajta valamit?
Köszi szépenbaguvixXx írta:A csapatod főoldalán ott van hogy kuparangsor. És mellette egy szám.Rá kell kattolni és ki keresni magad (a szám alapján)
Sajna a kupát én sem tudom de nem érdekel mert jövőhét pénteken úgy is megtudom és akkor meg felesleges.socio66 írta:oké,most már megvan. és a kupa? az még nincs meg?
oké,most már megvan. és a kupa? az még nincs meg?bowlinggolyo írta:Ajánlom h nézd meg a képet és utána te is megtudod de ha akarod akkor megnézhetem neked h kik estek visszasocio66 írta:az én bajnokságom a VII.1016.Tehát akkor melyik hatodosztályú csoport kiesői lesznek ebben a csoportben?
Ajánlom h nézd meg a képet és utána te is megtudod de ha akarod akkor megnézhetem neked h kik estek visszasocio66 írta:az én bajnokságom a VII.1016.Tehát akkor melyik hatodosztályú csoport kiesői lesznek ebben a csoportben?
az én bajnokságom a VII.1016.Tehát akkor melyik hatodosztályú csoport kiesői lesznek ebben a csoportben?bowlinggolyo írta:
Az alltidon nem a föderációra kell menned hanem a ligára ott fogja írni h mik vannak de ha nem nagyon érted h hova akkor csinálhatok egy képet is és felrakom
Az alltidon nem a föderációra kell menned hanem a ligára ott fogja írni h mik vannak de ha nem nagyon érted h hova akkor csinálhatok egy képet is és felrakomsocio66 írta:azt írja ott hogy nem vagyok tagja semmilyen föderációnak.
azt írja ott hogy nem vagyok tagja semmilyen föderációnak.bowlinggolyo írta:Alltidon megtudod nézni h kik az ellenfeleid a csoportban ha a csoportot nézed és ott a kiesések per feljutásokra mész.socio66 írta:Nah,lassan megvan a csapatom jövőre,sokat erősödtem,egyértelműen a feljutás a cél. Nagyon kíváncsi lennék már a kupa ellenfelemre,és a bajnoki mezőnyre is. Az alltid-on viszont egyiket sem tudom megnézni,ahogy mások mondták..na mindegy,várok.
Lehet h drágának fog tűnni de az ára az árbecsléshez van igazítva így 45000eFt-n áll most a licit amit Tenkl barátunk már megadott. Így a köv ár 46000eFT.MessiFan írta:Mennyiért adod?