Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg egy talicska akarás!grecki írta:Legyünk már objektívak. Kiakaszthatjuk az ablakba a kapuralövési arányt. Kurvinyek nagy szerencse, meg egy jóindulatú bíró kellett a végén, hogy megnyerjük ezt a meccset.
Akkor te nagyon nem vagy tisztában a szabálykönyvvel, vagy nagyon rossz a látásod. Ennél nyilvánvalóbb büntetőt elképzelni sem lehet. Hátulról elrúgják Samu lábát - ez szerinted szabályos szerelés? Akkor ajánlom neked, hogy vedd le a szemellenződ.fir3bird írta:
képzeld néztem, és elég trash hogy 30 helyzetből 2 gólt rúgtatok, és abból az egyik egy kib*szott nagy mák, miután nemvolt az tizenegyes szityu......
Kit érdekel, hogy nézted-e, ezt nem említettem...fir3bird írta: képzeld néztem, és elég trash hogy 30 helyzetből 2 gólt rúgtatok, és abból az egyik egy kib*szott nagy mák, miután nemvolt az tizenegyes szityu......
A lőtéri kutyát nem érdekli hogy a Real hogy nyert! Legalábbis engem nempetiamadridista írta:Méghogy a Real amákos cspat??
Barcas kollégák, nézzetek már körül..!!
Nem unjátok ezeket a sz.r b..zi szövegeket??!
Arc beírja, hogy a Madridnak köze sem volt a meccshez.. De ő azért nem látta az első félidőt.. Bazz.. Akkor mi a [auto_cenzúra] nyilvánulsz meg??
Gyerek jön aztán meg dobálózzik és 2 órán át magyarázza, hogy miért mákos a Real meg így meg úgy.. Mewg a tököm tudja..
Erre mi van a katalán derbin..?? OK.. többet tett a sikerért a Barca (Amely dettó ugyanolyan meccset tolt a Betis ellen mint a Real)
Bazz, ha nincs balhé akkor sose nyer ma a Katlán Óriás!!
Kiszopnak!!
Erre meg.. Áhh.. Ezek biztos nem mákos gólok mi??
Ne röhögtessük már ki magunkat..
Szerbcséje volt ma mindkét cspatnak, tény.. Dehogy ennyire egyoldalúan llátják egyesek a történteket..
Az szép.
képzeld néztem, és elég trash hogy 30 helyzetből 2 gólt rúgtatok, és abból az egyik egy kib*szott nagy mák, miután nemvolt az tizenegyes szityu......Zozzy 5 írta:Hallod srác, nézted a meccset? 30-2 vagy mennyi kapuralövés...A Real meg kummára nem érdekel hogy nyert, nem is néztem. Biztos teljesen megérdemelt volt, de annyira lefo$om hogy el se hiszed.fir3bird írta:na akkor ha a Real meccse mák volt, akkor ez a meccs mi??
Ámen, Zoli!Zozzy 5 írta:Hallod srác, nézted a meccset? 30-2 vagy mennyi kapuralövés...A Real meg kummára nem érdekel hogy nyert, nem is néztem. Biztos teljesen megérdemelt volt, de annyira lefo$om hogy el se hiszed.fir3bird írta:na akkor ha a Real meccse mák volt, akkor ez a meccs mi??
Vége az Espanyol-BARCA meccsnek.fir3bird írta: én mondjuk azt nem értem, hogy miért lenne mák? ha rúg egy gólt a csapat, az azt jelenti hogy kidolgozott egy helyzetet, vagy kontrázott, vagy bekerült a védelem mögémegérdemelten szerez gólt...az más kérdés hogy ezek néha az uccso pillanatokban történnek!
Mert 9-en védekeztek, kapust leszámítva. Elől meg egy ember kolbászolt a részükről. (Szerintem.)kulcsar.l írta:Én nem láttam a meccs nagy részét, leírná valaki hogy miért mondja mindenki h az Espanol mocskos csapat?lui1698 írta:Eddig én azt gondoltam, hogy a világ legparasztabb csapata a Real meg a River.Hát ezek után azért az Espanol rendesen beelőzte őket nálam.
Ezekhez a mocskokhoz képest a Realosok is uriemberek!
Szégyen!
De ami a lényeg:MEGNYERTÜK!
Ezeket kell behúzni!Kit érdekel ha az El Classicón 4-0ra verjük a Madridot ha 10 pont hátrányunk van velük szemben.Az ilyenek nagyon sokat jelenthetnek!
Hallod srác, nézted a meccset? 30-2 vagy mennyi kapuralövés...A Real meg kummára nem érdekel hogy nyert, nem is néztem. Biztos teljesen megérdemelt volt, de annyira lefo$om hogy el se hiszed.fir3bird írta:na akkor ha a Real meccse mák volt, akkor ez a meccs mi??
Én nem láttam a meccs nagy részét, leírná valaki hogy miért mondja mindenki h az Espanol mocskos csapat?lui1698 írta:Eddig én azt gondoltam, hogy a világ legparasztabb csapata a Real meg a River.Hát ezek után azért az Espanol rendesen beelőzte őket nálam.
Ezekhez a mocskokhoz képest a Realosok is uriemberek!
Szégyen!
De ami a lényeg:MEGNYERTÜK!
Ezeket kell behúzni!Kit érdekel ha az El Classicón 4-0ra verjük a Madridot ha 10 pont hátrányunk van velük szemben.Az ilyenek nagyon sokat jelenthetnek!
csak meg kell nézni a meccseket. a madrid játéka egy rakás [auto_cenzúra] már évek óta. de ez a fogjunk mindent a szerencsére mentalitás unalmas már..És a helyzetek száma mutatja ki játszik igazi támadófocit..
Numancia-Barcelona mérkőzésen is volt 23 kapuralövésünk...És ott nem voltunk emberhátrányban...És a Betis ellen is volt vagy 15-20...Csak nézd vissza a statisztikákatfir3bird írta:
nem mondod! emberelőnyben sztem nem olyan nehéz 25 helyzetet kialakítani!
nem mondod! emberelőnyben sztem nem olyan nehéz 25 helyzetet kialakítani!salas9 írta:Hát nem pech...Gól az gól! Csak az a különbség hogy ti a meccsenkénti 10 helyzetetekből rúgtok 2-öt, nekünk meg sajnos 25(!) helyzetből sikerült a 2-öt belőni...És a helyzetek száma mutatja ki játszik igazi támadófocit...Sacchi írta:ja kihagyták, a kipattanó már bent volt.
még szerencse h a barcának mindig olyan óriási pechje van, különben ma sem nyertek vna...