Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.09.28. 12:25:28

Egyébként elég régen nyertünk zsinórban 3 bajnokit-ebből kettőt idegenben...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.28. 12:23:59

LG írta:Pontosan, ahogy mondod. A tavalyi meccsekből kiindulva, az Atletico nem fog bunkerfocit játszani :!: Nekük is a támadóikban van az erejük. Tavaly két nagyszerű meccset játszottunk velünk, 1ikből jól jöttünk ki, másikból nem, és ez talán a védelmünk miatt volt. Ősszi rangadón nagyon jól működött a védelem, Agüeroékat kikapcsolták. Tavasszal viszont Agüero oktatott.
Sztem egy kitűnő meccs elé nézünk, nagyon nehéz lesz, a védelmünk most nagyon le lesz tesztelve.
A szombati meccset megnyerjük, ebben biztos vagyok. Tavaly is úgy jöttek ide, hogy most megmutatjuk, aztán egy sima hármassal oldalogtak haza.
FORCA BARCA!
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.09.28. 12:23:43

gekkodan írta:Gáborral ismét egyet tudok érteni teljesen.

Egy dolog azonban komoly és fontos kérdés: a védelem korántsem stabil, eddig az idén kapott összes gólunk elkerülhető lett volna, ha jobb a helyezkedés. Abidalon sok megy el, ahogy LG mondta, a tudása megvan, de a tavalyi szezon őszi meccseit kivéve formán kívül teljesít, Syl nálam megbízhatóbb.
Barátom, én is egyetértek Veled-és LG-vel-Abidallal kapcsolatban. Remekül kezdett nálunk tavaly, de azóta egyre instabilabb, helyezkedési hibák sokaságát véti. Egyébként a védelmünk azért is sebezhető, mert támadásban nagyon kiürítjük a térfelünket, az ellenfelek hatalmas üres területekre indíthatnak. Nagy szerep hárul ilyenkor a vkp-ra, épp ezért nem kellene az amúgy tehetséges Sergi gyereket eröltetni Yaya kárára.
Reméljük ezeket a hibákat orvosolja majd Pep.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 12:22:46

Pontosan, ahogy mondod. A tavalyi meccsekből kiindulva, az Atletico nem fog bunkerfocit játszani :!: Nekük is a támadóikban van az erejük. Tavaly két nagyszerű meccset játszottunk velünk, 1ikből jól jöttünk ki, másikból nem, és ez talán a védelmünk miatt volt. Ősszi rangadón nagyon jól működött a védelem, Agüeroékat kikapcsolták. Tavasszal viszont Agüero oktatott.
Sztem egy kitűnő meccs elé nézünk, nagyon nehéz lesz, a védelmünk most nagyon le lesz tesztelve.
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.09.28. 12:16:53

dr. Mezey írta:Sok olyan dolgot mutatnak a fiúk, amit tavaly nem és ami kell ahhoz hogy nyerjen vmit a csapat. Elsősorban hogy talpra tudnak állni vert helyzetből. Szerintem sokkal jobbak vagyunk az múlt szezonhoz képest és ha még össze is szoknak, akkor végig verünk mindenkit. Azért most már jó volna egy hátradőlős győzelem is, bár az ATM ellen nem lehet erre számítani sajnos.
Szerintem attól függ, hogy milyen felfogásban játszik az Atletico. Ha nem csak védekezni akarnak, mint a spanyol kiscsapatok, akkor szerintem egyértelműen több esélyünk van a győzelemre, mint pl. a Santander ellen. Főleg úgy, hogy azért sztem az Atletico védelme nem tartozik a legjobb védelmek közé. De az is biztos, hogy védőink még nem találkoztak az idei szezonban az Atletico-énál jobb támadószekcióval.
Előre a TITOlusokért!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.28. 12:16:36

Gáborral ismét egyet tudok érteni teljesen.

Egy dolog azonban komoly és fontos kérdés: a védelem korántsem stabil, eddig az idén kapott összes gólunk elkerülhető lett volna, ha jobb a helyezkedés. Abidalon sok megy el, ahogy LG mondta, a tudása megvan, de a tavalyi szezon őszi meccseit kivéve formán kívül teljesít, Syl nálam megbízhatóbb.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 12:15:21

dr. Mezey írta: bár az ATM ellen nem lehet erre számítani sajnos.
Hát ja...Én egyátalán nem örülök annak, h ők következnek. Most lélektanilag jól jött ez a győzelem, de ha az Atletico meglep minket-amire sajna van esély-az meg nagy pofon lenne, nagyon rosszkor. Persze, ha őket is legyőznénk, nagy fegyvertény lenne, de ez nem lesz egyszerű, egyátalán nem.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.09.28. 12:06:36

Nos egyet aludva a meccsre. Kezdenek összeszokni a srácok, szép volt a játékunk, kapuig be is visszük a lasztit, de belőni már elég nehéz. Helyzetkihasználáson kéne javítani, és jó lenne ha Touré is játszana már. Számomra ő sokkal biztosabb pont mint a fiatal Sergio. Mind a két gól elég szerencsés volt, de teljesen megérdemelten nyertünk. Sokat lőttünk kapura, vezettük a játékot. Én azért egy ilyen derbire, egy erős biztos csapatot küldtem volna pályára, tapasztalt játékosokkal, sok volt most is a kétely és a hiba azért. Caseres tegnap talán jobban mozgott volna Piqué helyén, voltak a srácnak hajmeresztő megoldásai. :shock: Továbbá Tourét nézegettem volna vkp-n. Alvés játéka számomra kérdőjel, de neki még kell egy kis idő. 3 pont megvan ez a lényeg, a csapat küzdött a végsőkig, nem először ebben az évben és ez jó jel. ;)

CSAK A BARCA!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.09.28. 12:01:56

Na az elmundo-n végre megírták a lényeget. A bíró borzasztóan vezette a meccset. A gólnál gyomron könyökölték Valdest, ezért ért bele ilyen [auto_cenzúra], nem szabadott volna megadni. Megint más kérdés, hogy nem volt ez annyira nagy könyöklés, de az egyik oldalsó kamera állásból látszik, hogy pont elég volt. Az meg fix, hogy az ötösön belül bármilyen kontakt a kapussal szabálytalannak minősül. Később a kiállítás még csak-csak elment, a sárga jogos volt a szabálytalanságért, bár lehet hogy mérlegelni kellett volna, mert ugye ez így kiállítást ért. A végén a tizenegyes is vitatható volt, én azt mondom, hogy hátulról történő becsúszás szabálytalan, tehát meg lehet adni. Megint más kérdés, hogy a ladbát találta el a védő, de tényleg olyan mindent visz módon csúszott be az ellenfél játékos. A bíró konzultált az aszisztenssel, és ő is megerősítette a döntésben, innentől az aszisztenst lehet max hibáztatni, hisz ő volt egyvonalban, sokkal jobban kellett látnia. Az fix, hogy ezt egy ilyen meccsen a bírók zöme nem fújta volna be, de szerintem megérdemeltük, mert az Espanyol olyan undorító focit játszott, rengeteg szabálytalansággal, hogy így volt fer. Tanulság mindenkinek, a 16-oson belül nem kell hátulról becsúszni. Főleg, hogy szerintem Eto'o nem lőtte volna be. :wink:

Az viszont fix, hogy a fiúk küzdöttek, úgy mint már rég nem, a végén szerencsénk is volt, de azért már megint a balszerencse jellemezte a Barcát. Ha a csapat összeérik, ezen is túl fogunk jutni, és feledjük még tényleg csak az 5. foruló volt. Jó lesz ez így, ahogy Pep is számtalanszor mondta, jó úton haladunk, mert játék az van, ez közel sem az az elmúlt 2 évbeli impotens Barca. Valami megváltozott, és ennek szerintem meg lesz az eredménye is. Szerintem komoly esélyünk van a Bajnokság megnyerésére, a Bl meg olyan dolog, hogy van kb. 4-5csapat, akik azonos szinten vannak(szerintem nincs köztük a Real :lol: ), bármi megtörténhet, minden estere az érős és bő keret miatt komoly esélyünk van a győzelemre Európa trónján is. 8)
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.09.28. 11:19:15

Sok olyan dolgot mutatnak a fiúk, amit tavaly nem és ami kell ahhoz hogy nyerjen vmit a csapat. Elsősorban hogy talpra tudnak állni vert helyzetből. Szerintem sokkal jobbak vagyunk az múlt szezonhoz képest és ha még össze is szoknak, akkor végig verünk mindenkit. Azért most már jó volna egy hátradőlős győzelem is, bár az ATM ellen nem lehet erre számítani sajnos.
Danka00792
Director del Fútbol

2008.09.28. 11:15:01

norbert55 írta:De Iniesta sztem balszélsőként többetfog játszani.És ha Bosquets beépül a csapatba mint anno Ini akk Ini a balszélső Ini helyett Bosquets és így nem kell vennünk balszélsőt.
Ezt párszor elolvastam mire felfogtam mit is akartál irni, de sztem bennem van a hiba. :lol:
Egyébként még itt van Hleb is, ö is jól játszik bal szélen.
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.28. 11:14:50

Fernando írta:
manuel írta:
maxilopez írta:Ebben az egyetlen kivetni való amit találtam, Abidal kihagyása.Szerintem jobb játékos mint Sylvinho.
Üdv M.Lopez!
:lol: :lol: :lol: ........Amig Abidal egybivalyerős másodosztályú francia csapatban kezdte a pályafutásátt.
Khm. Ötödosztályban kezdte. AS Lyon-Duchéreben. Majd INNEN vitte el a Monaco.... És ekkor még középhátvéd volt. A többit már tiis tudjátok. Lyon balhátvéd... 2 jo szezon a szerintem akkor mélyponton lévő francia bajnokságban...
Bocsi Fernando!!!A profi pályafutására gondoltam ha ezt nála lehett mondanom. :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 11:14:47

Azért Abidal tudását nem kérdőjelezném meg, bizonyitott ő a francia ligában, és a válogatottban is. Sztem egy jó képességű védő, akár szélen, akár középen, csak a Barca nem jött be neki. Hasonlóan mint Zambrottának. Ő is egy nagyszerű szélsővédő annak ellenére, h nálunk nem sok vizet zavart. De figyeljétek meg, idén a Milanban magára talál :!:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.09.28. 11:13:46

Na, most, lehiggadva a véleményem a meccsről: Megérdemelt győzelmet arattunk, néha úgy éreztem, átok ül a csapaton, és ez tipikusan az a meccs lesz, amikor semmi nem megy be. Szerencsére nem így történt, és megnyertünk egy olyan derbit, amit az utolsó két szezonunkban nem sikerült hozni. Ez pedig már a második olyan győzelmünk, ami a csapat mentális erejét mutatja. A játékkal egyébként baj nincs, abban már most-elnézve a többieket-a legjobbak vagyunk, ha a helyzetkihasználásunk is jó lesz, valamint elfelejtjük a vezetés esetén történő hanyag játékot, nyerjük a ligát.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Laza
Capitá del Barça

2008.09.28. 11:13:34

bojan95
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.09.28. 11:11:43

nm tudja valaki 29 font hány forint körül van
Visca del Barca
norbert55
Entrenador del Barça

2008.09.28. 11:10:29

Ez a Bosquets gyerek ügyes.Iniestára emlékeztet fiatal korában.

A kp-n ők játszhatnak:Xavi,Bosquets,Keita,Touré,Gudjohnsen,Iniesta.

De Iniesta sztem balszélsőként többetfog játszani.És ha Bosquets beépül a csapatba mint anno Ini akk Ini a balszélső Ini helyett Bosquets és így nem kell vennünk balszélsőt.
barca99
Llegenda del Barça

2008.09.28. 11:09:28

Erre a gyöngyszemre már nem lehet az eredeti helyén válaszolni, ezért ide rakom:
Azt kell hogy mondjam MAKKKOLTUNK de akkorát mint az állat. Megvan a 3 pont ez a lényeg, de Pep menjen.

G.
Első reakció: :shock:
Második: ](*,)

Még egy Fabio Capellonak is fél évébe tellett, amíg meglátszott a munkája a Real Madridon. Guardiola meg kap 5 meccset?! :lol:

Másrészrt a makk kérdést is lehetne vesézgetni, mert ott, ahol 3-33 kapura lövési aránynál 1-1 az állás, ott lehet nem a mi csapatunk a szerencsés.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.09.28. 11:08:08

manuel írta:
maxilopez írta:Ebben az egyetlen kivetni való amit találtam, Abidal kihagyása.Szerintem jobb játékos mint Sylvinho.
Üdv M.Lopez!
:lol: :lol: :lol: ........Amig Abidal egybivalyerős másodosztályú francia csapatban kezdte a pályafutásátt.
Khm. Ötödosztályban kezdte. AS Lyon-Duchéreben. Majd INNEN vitte el a Monaco.... És ekkor még középhátvéd volt. A többit már tiis tudjátok. Lyon balhátvéd... 2 jo szezon a szerintem akkor mélyponton lévő francia bajnokságban...
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.09.28. 11:05:13

Nekem ez a véleményem.Mindenkinek meg lehet maximum nincs igaza. :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2008.09.28. 11:04:32

Varga írta:
Fernando írta: Én nemláttam a meccset, de hogy érted, hogy rossz formában van? volt ő már itt jóba is? Nemhiszem, sőt... Szerintem egyáltalán nem jó balszélső. A Numancia ellen is miatta kaptuk a gólt...

Nem nem volt igazad van.
:D
Miben? Ő maradt le a védőről aki üresen lőhetett a kapunkba a Numancia ellen.
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.28. 11:03:23

Üdv M.Lopez!
:lol: :lol: :lol: ........Amig Abidal egybivalyerős másodosztályú francia csapatban kezdte a pályafutásátt majd késsőbb elkerült a Lyonhoz,addig Sylvinhó még a Premier Ligueben is megfordult méghozzá nem is akárhol bizony az akkoribban nagyon erős Arsenalban. :wink: Na ennyit a karrierről és a tudásról. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manuel 2008.09.28. 11:04:47-kor.
Varga
Capitá del Barça

2008.09.28. 10:58:45

Fernando írta: Én nemláttam a meccset, de hogy érted, hogy rossz formában van? volt ő már itt jóba is? Nemhiszem, sőt... Szerintem egyáltalán nem jó balszélső. A Numancia ellen is miatta kaptuk a gólt...

Nem nem volt igazad van.
:D
Kép
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.28. 10:58:39

Fernando írta:Én nemláttam a meccset, de hogy érted, hogy rossz formában van? volt ő már itt jóba is? Nemhiszem, sőt... Szerintem egyáltalán nem jó balszélső. A Numancia ellen is miatta kaptuk a gólt...
És mégkitujda hogy hánygólt kaptunk már miatta eddig???? :wink: Remélem télen jön helyette más. 8)
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.09.28. 10:56:00

gekkodan írta:A rotáció eddigi egyetlen vesztese maga a védelem. Hihetetlen bizonytalanságot szül.

Ezt preferálnám alapvetően: Alves- Puyol - Rafa/Martin - Sylvinho

A francia sem kell oda és nálam Piqué sem nyert akkorát.
Ebben az egyetlen kivetni való amit találtam, Abidal kihagyása.Szerintem jobb játékos mint Sylvinho.

A tegnapi mecsről annyit, nem teccik ez az utolsó pillanatra hagyuk a gólt felfogás.Hosszú távon nem tesz jót a nézők idegrendszerének.Tecett Henry játéka volt játékedve. Valdes a gól előtti szituáción kívül jól védett. Messi, Iniesta, Xavi hibátlan.Sergio helyett Keitát vagy Tourét láttam volna.
Örülök a 3p-nak.

Üdv M.Lopez!
Lezárt