Na az elmundo-n végre megírták a lényeget. A bíró borzasztóan vezette a meccset. A gólnál gyomron könyökölték Valdest, ezért ért bele ilyen [auto_cenzúra], nem szabadott volna megadni. Megint más kérdés, hogy nem volt ez annyira nagy könyöklés, de az egyik oldalsó kamera állásból látszik, hogy pont elég volt. Az meg fix, hogy az ötösön belül bármilyen kontakt a kapussal szabálytalannak minősül. Később a kiállítás még csak-csak elment, a sárga jogos volt a szabálytalanságért, bár lehet hogy mérlegelni kellett volna, mert ugye ez így kiállítást ért. A végén a tizenegyes is vitatható volt, én azt mondom, hogy hátulról történő becsúszás szabálytalan, tehát meg lehet adni. Megint más kérdés, hogy a ladbát találta el a védő, de tényleg olyan mindent visz módon csúszott be az ellenfél játékos. A bíró konzultált az aszisztenssel, és ő is megerősítette a döntésben, innentől az aszisztenst lehet max hibáztatni, hisz ő volt egyvonalban, sokkal jobban kellett látnia. Az fix, hogy ezt egy ilyen meccsen a bírók zöme nem fújta volna be, de szerintem megérdemeltük, mert az Espanyol olyan undorító focit játszott, rengeteg szabálytalansággal, hogy így volt fer. Tanulság mindenkinek, a 16-oson belül nem kell hátulról becsúszni. Főleg, hogy szerintem Eto'o nem lőtte volna be.
Az viszont fix, hogy a fiúk küzdöttek, úgy mint már rég nem, a végén szerencsénk is volt, de azért már megint a balszerencse jellemezte a Barcát. Ha a csapat összeérik, ezen is túl fogunk jutni, és feledjük még tényleg csak az 5. foruló volt. Jó lesz ez így, ahogy Pep is számtalanszor mondta, jó úton haladunk, mert játék az van, ez közel sem az az elmúlt 2 évbeli impotens Barca. Valami megváltozott, és ennek szerintem meg lesz az eredménye is. Szerintem komoly esélyünk van a Bajnokság megnyerésére, a Bl meg olyan dolog, hogy van kb. 4-5csapat, akik azonos szinten vannak(szerintem nincs köztük a Real

), bármi megtörténhet, minden estere az érős és bő keret miatt komoly esélyünk van a győzelemre Európa trónján is.