Akkor tessék egy közülük...:Perrero írta:már megvan, köszi, de a többi még nincs
LGT-Kicsi a nagy....
Akkor tessék egy közülük...:Perrero írta:már megvan, köszi, de a többi még nincs
tessékcsababarca írta:Hello
Charlie-Tizenhat évesen c. szám kéne...
Ha valakinek megvan töltse fel,vagy adjon linket...
Előre is köszi
Kösz a segítségetFernando írta:
Itt keresgélj
Itt keresgéljGauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Elég érdekes kéréssel fordulok felétek, de remélem van, aki tud segíteni.
1997-ben jelent meg a Hip Hop Boyz best of lemeze, ami anno. még kazettán megvolt, de hát mondanom sem kell, azóta a minősége nem az igazi. Viszont a neten sehol sem találok linket, ahol az egész albumot le lehetne tölteni. Ha valaki tud segíteni, kérem dobjon meg egy linkkel, előre is nagyon köszönöm.
Nem hülyéskedtem. Tetszik a zene. Utána is néztem ,Pirateclubon van pár albumVIII.Henrik írta:Bouba, nem tudom, hogy tényleg hülyéskedtél-e, ahogy a smiled mutatja, de nekem vannak Eric Clapton zenéim.
Köszi már fel is vettelek msnre!Colin írta: Ha gondolod szivesen segítek, MSNem colinn@freemail.hu
Szia!Rivaldinho írta:Hali skacok!
Nagy segítség kéne! Van valakinek valami Hip-hop instrumental alapja, sampler-e vagy bármilye amit feltöltene nekem ? (ha midi-ben van valami kis hip-hop instrumental) az is jó! Köszi a segítséget!
hát elég nehezen, miután a zenekar és így az énekes is magyarelprat írta:Az énekes nem nyomul(t) a P.O.D-ban?
Ice Cube Ft. Snoop Dogg and Lil John - Go the Church (Instrumental)Rivaldinho írta:Hali skacok!
Nagy segítség kéne! Van valakinek valami Hip-hop instrumental alapja, sampler-e vagy bármilye amit feltöltene nekem ? (ha midi-ben van valami kis hip-hop instrumental) az is jó! Köszi a segítséget!