Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak akkor tudod megszüntetni ha az ifi bajnokságnak vége.tenkl írta:Ifiakadémiát meg lehet valahogy szüntetni?nincs elég türelmem hozzá, és sehol se találok törlés vagy hasonló gombot
Nézz körül a csapatomban, ha van kedved!kudu írta:Valaki tudna nekem ajánlani a hirdetett játékosai közül egy csatárt, középpályást, és egy védőt, akik megfelelőek lennének egy feljutásért küzdő csapatban?
Pénzem az olyan 11 500 e körül van a 3 játékosra:D
Pár hsz.-el ezelött van egy játékosom.De még van egy pár.Kintvannak hattricken.Csapatom neve:hattrick ala kockakudu írta:Valaki tudna nekem ajánlani a hirdetett játékosai közül egy csatárt, középpályást, és egy védőt, akik megfelelőek lennének egy feljutásért küzdő csapatban?
Pénzem az olyan 11 500 e körül van a 3 játékosra:D
17 éves, és árbecslés alapján ez teljesen átlagos ár.Én egy ilyenre áldoznék ennyit. De mindegy.depth írta:Tényleg nem szeretném más üzletét rontani, de egy olyan játékosért akinek csak egy jó skillje van és még az erőnléte és a formája is rossz, miért kérsz ilyen sokat? zsák számra vannak a piacon ilyenek.tenkl írta:...
Konstantin Vecsei (208710675)
...
Tényleg nem szeretném más üzletét rontani, de egy olyan játékosért akinek csak egy jó skillje van és még az erőnléte és a formája is rossz, miért kérsz ilyen sokat? zsák számra vannak a piacon ilyenek.tenkl írta:...
Konstantin Vecsei (208710675)
...
Nem rossz.socio66 írta:Nah!
Az egyetlen komolyabb ellenfelem a leendő bajnokságban most írt egy pü-t, hogy valószínűleg nem akar feljutni idén,mert szerinte hetedben több pénzt lehet szerezni.![]()
Ez egyre jobb lesz! Tulajdonképp 7 ellenfelem közül 6 bot,egy meg nem is akar ellenfelem lenni.![]()
Na,hát eddig jó!
Nem mondtam h csak profik vehetik át, de lehet h egy kezdő is tud nagyon jó csapatot össze rakni csak nézd meg az öcsém csapatát ZAY_FC egy éve játszik és már egy ojan bomba kpja van. Ráadásul most jutott fel 6-ba és egybő meg is nyerte, csak az osztályozón bukott el.CFirpo3 írta:De az is lehet, hogy kezdők veszik majd át őket.bowlinggolyo írta:Azokkal biztos nem de lehet h a szezon felére vagy hamarabb már rendes csapatok lesznek és ha dinamikusan fejlődnek(mert már nyomták egy ideje) akkor szntem jobb ha beerősítesz.CFirpo3 írta:A bajnokságomban jelenleg 3 bot csapat van!![]()
Nem lesz nehéz dolgom velük...
De az is lehet, hogy kezdők veszik majd át őket.bowlinggolyo írta:Azokkal biztos nem de lehet h a szezon felére vagy hamarabb már rendes csapatok lesznek és ha dinamikusan fejlődnek(mert már nyomták egy ideje) akkor szntem jobb ha beerősítesz.CFirpo3 írta:A bajnokságomban jelenleg 3 bot csapat van!![]()
Azokkal biztos nem de lehet h a szezon felére vagy hamarabb már rendes csapatok lesznek és ha dinamikusan fejlődnek(mert már nyomták egy ideje) akkor szntem jobb ha beerősítesz.CFirpo3 írta:A bajnokságomban jelenleg 3 bot csapat van!![]()
Nem hiszem mivel így is az árbecslés egyik legdrágább játékosa lesz,de szntem nagyon megéri mivel csak 19 éves és 18 napos és jó szélső jó átadással. Ha szépen edzed akkor 21 évesen lenyűgöző is lehet amiért már egész szép summát kapsz.tenkl írta:Most szerzem neked a pénztvan egy olyan érzésem hogy tovább fog menni mint én
amúgy ált. gépközelbe vagyok folyamatosan, csak nem mindig vagyok aktív
Most szerzem neked a pénztbowlinggolyo írta:Tenkl csak szólok újra rád licitáltak és csipkedd magad ha szeretnéd h a tied legyen ez a nagyon jó játékos.
Így igazsocio66 írta:Persze,nyilván,csak annyit mondtam,a kapus nem minden,és nem fog megakadályozni abban hogy jól kitömjem!
Persze,nyilván,csak annyit mondtam,a kapus nem minden,és nem fog megakadályozni abban hogy jól kitömjem!bowlinggolyo írta:
Mert nem csak a kapuson múlik h hány gólt kap. De viszont csak javít a helyzeten ha jobb kapusod van.
Mert nem csak a kapuson múlik h hány gólt kap. De viszont csak javít a helyzeten ha jobb kapusod van.socio66 írta:Mondjuk a kapus nem minden,ahogy néztem az előző meccseit,sorozatban 4-5 gólt kapott meccsenként.