Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én a zseniális szabadjai miatt, meg a lövései miatt. azt a gólt nem fogom elfelejteni, amit a szuperkupa döntőben vágott neünk 35-rőlBANDIKA írta:Sziasztok!
Szerintem ha lök még pár ilyen passzt,már meg is lesz az önbizalma
a gól lövéssel meg úgy látszik nincs probléma,én amúgy is a kemény
beadásai miatt szerettem meg!
A meccset sajnos nem láttam, de gólokat igen és Alves az első gólnál tényleg olyan labdát adott, mint a régi Ronie. Csak így tovább neki és a csapatnak is!vilmso94 írta:Csinálta nagyon a showt Alvés, az a kár egy kicsit hogy, rúghatott volna egy gólt szerintem, de jól játszott nagyon.Ilúvatar írta:Dani Alvés gólpassza milyen volt mártisztára mint ronaldinho... amikor passzol, akkor másfelé néz
itt is ugyanez:
http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=2295
nem a messire nézett, hanem valahol kifelé a pályáróllehet h egy nagy csöcsű csaj elterelte az Alvés figyelmét
Csinálta nagyon a showt Alvés, az a kár egy kicsit hogy, rúghatott volna egy gólt szerintem, de jól játszott nagyon.Ilúvatar írta:Dani Alvés gólpassza milyen volt mártisztára mint ronaldinho... amikor passzol, akkor másfelé néz
itt is ugyanez:
http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=2295
nem a messire nézett, hanem valahol kifelé a pályáróllehet h egy nagy csöcsű csaj elterelte az Alvés figyelmét
Gyurinho írta:Barcaforever írta:Tegnap mutatott vmit?
(Az ilyen hsz-eknek van sok értelme...gondolom láttad h amit írtam azt mikor írtam...vagy nem?...mert azóta tárgytalan a doog 1 hete nem tudhattam hogy tegnap h fog teljesíteni)
Barcaforever írta:Tegnap mutatott vmit?
valahogy én is azt látom: nem ugyanaz, mint a sevillában...depth írta:Hol van az az Alves aki az előkészületi meccseken játszott? Tudom, h nem voltak olyan erősek az ellenfelek, de nem győztük dicsérni a hihetetlen szép Messi - Alves összjátékokat. Most meg csak azt látom, h hátul elég sokat hibázik és rendre az ő oldalán jönnek a támadások..
egyszer az a bajotok, hogy a szélsővédők nem mennek fel(abidal) egyszer meg az, hogy nem érnek vissza időben. mi lenne a jó? ha 90 percen keresztül világrekordidőn belül futnák a 100-at vissza?mindorokke_barca írta:most jovok okoskodni , hogy ugye en megmondtam?vele nagyon meggyengult a jobb oldalunk vedekezesben
szvsz neki kellett bejátszani a jobb támadó és bekk posztot is sokszor, ezért volt gond. Ha van rendes jobbszélső csatárunk és vele játszik, már nincs ilyen gond. Pláne figyelmedbe ajánlanám hogy márom középsővédős rendszerben játszottunk, és Alves igazából szélső kpt játszott. Az már más kérdés hogy ez mennyire jó felállás idegenben. NouCampba úgyis védekezni járnak a csapatok.mindorokke_barca írta:most jovok okoskodni , hogy ugye en megmondtam?vele nagyon meggyengult a jobb oldalunk vedekezesben