2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Amúgy szerintem az utánvét lenne a legjobb.messi1918 írta:Nyílván nem bízunk, meg egymásban, mindketten most hallunk elöszőr a másikról! Ez az utánvétel dolog, hogy megy?
Ui.: Én megbízok benned, szóval tőlem mehet az első dolog is...
Nem mintha nem bíznék meg benne, csak a lehetőségekre voltam kíváncsi.Theo írta:Akkor utánvétel.
Akkor utánvétel.FCBandi írta:És ha nem?Victor_Valdes írta:Ha megbiztok egymásba akkor, mp4-et postán, pénzt utalványon.
És ha nem?Victor_Valdes írta:Ha megbiztok egymásba akkor, mp4-et postán, pénzt utalványon.
Lehet mert azt nem adják a Windows-zal együtt.socio66 írta:olyan lehet,hogy nincs total commander a gépemen?
Ha megbiztok egymásba akkor, mp4-et postán, pénzt utalványon.FCBandi írta:Valaki plízmessi1918 írta:Hello fiúk! Lenne egy kérdésem FCBandival megegyeztünk az mp4-gyel kapcsolatban! Csak egy gond van, ő Ajkai, én meg szatymazi! Az lenne a kérésem, hogy ő hogy tudná nekem elküldeni a cuccot, én emg neki a pénzt! Postaköltség minden érdekelne!
Legyenszíves valaki aki tudja, hogy megy ez az írja már le!
Valaki plízmessi1918 írta:Hello fiúk! Lenne egy kérdésem FCBandival megegyeztünk az mp4-gyel kapcsolatban! Csak egy gond van, ő Ajkai, én meg szatymazi! Az lenne a kérésem, hogy ő hogy tudná nekem elküldeni a cuccot, én emg neki a pénzt! Postaköltség minden érdekelne!
Legyenszíves valaki aki tudja, hogy megy ez az írja már le!
Attól függ hogy milyen gyártmányú a laptop. Mert nekem egy Fujitsu-siemensem van X1400es karival, és a hozzá tartozó drivert csak a hivatalos honlapról lehet leszedni. Ugyanigy van unokatesom dell gépében. Szal próbálkozz ott...Saviola írta:Az a baj,hogy laptophoz nem nagyon van driver..ebben egy ati X 1400-as kártya van..ha valaki talál hozzá drivert,linkelje plíz.
másik drivert próbáltál már?Saviola írta:Igen,a többi játékkal is ez a gáz.Nem mindegyikkel..pl. Heroes III is elfut rajta,meg UT is,mert régiek.De az újaknál mindig ez van..valaki ötlet,hogy mi a megoldás ?
Mert bugos [auto_cenzúra]! Egyébként ctrl esc aztán vissza és jó lesz sztemSaviola írta:Ez miért van?
Tim írta: Próbálj ki más böngészőt is,ne csak amit mindig használsz bár ez a könnyebbik eset..Ha nem tudsz bejelentkezni,az azért van mert nem fogadja el a jelszót,vagy valami más a probléma? A neted egyébként rendesen működik? Vírus keresés megvolt?
Nekem vírus szállt a gépemre múlt héten(trójai isten tudja melyik), és ugyan ez a probléma jelentkezett.Se ide,se iwiw-re,se freemail-re nem tudtam bejelentkezni.Sajnos újra kellett raknom az XP-t.d.OR írta:egy eléggé érdekes problémám van:
nem tudok belépni se myvipre, se iwiwre, se hotdogra, és ide is csak úgy, hogy ha az "Új hozzászólásra" kattintok és úgy jelentkezek be. de amint elküldtem a hsz-t, rögtön kilép. a többi helyen pedig nem írja ki, hogy hibás lenne a jelszó vagy a felhasználóinév....tegnap este óta ezt csinálja...már kicsit ideges vagyok..![]()
nincs valakinek valami ötlete, hogy ez miért van?
A sütik fogadása engedélyezve van a böngésződben?d.OR írta:egy eléggé érdekes problémám van:
nem tudok belépni se myvipre, se iwiwre, se hotdogra, és ide is csak úgy, hogy ha az "Új hozzászólásra" kattintok és úgy jelentkezek be. de amint elküldtem a hsz-t, rögtön kilép. a többi helyen pedig nem írja ki, hogy hibás lenne a jelszó vagy a felhasználóinév....tegnap este óta ezt csinálja...már kicsit ideges vagyok..![]()
Próbálj ki más böngészőt is,ne csak amit mindig használsz bár ez a könnyebbik eset..Ha nem tudsz bejelentkezni,az azért van mert nem fogadja el a jelszót,vagy valami más a probléma? A neted egyébként rendesen működik? Vírus keresés megvolt?d.OR írta:egy eléggé érdekes problémám van: