Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljes mértékben egyetértek! Via Espanagekkodan írta:Én sem lépnék be a "makkerozás" körébe. Tegnap nyert a Madrid, gratula nekik, mi meg nyertünk, mert van egy Messink és tudunk küzdeni.
De amig nem egymástól vesszük el a BL-t, addig a spanyol csapatoknak egyaránt örülni kell!
Srác bár nem olvasom sőt nem is tudom hogy van-e Madridos oldal és fórum de ha van el tudom képzelni ott mi megy.Megértelek én sem örülnék ha a Barcát ócsárolnák de egy ien oldalon ez van, te vállaltad,hogy a rivális csapatnak szurkolsz.Viseld el. A Madrid jó csapat szerintem ezt mindenki elismeri itt a fórumon, mi csak azt szeretnénk ha a Barca jobb lenne.Szerintem idén lesz isKrissz. írta:szóval, szeretnék egy két dolgot tisztázni...
jelwaz!
lehet hogy pontosan nem olyan szavakkal illettem a Barcát, mint amiket utólag írtam, de egy az hogy nagyon felbosszantottak azzal hogy fikázzák és mákerezik a Madridot, és ezért nem hagyhattam szó nélkül aznap este a Barcát!.nyílván itt nemfogok megértő szavakra találni, és meggyőzni sem fogok senkit (nem is akarok) de elvileg ez a topic arra van hogy itt vitassuk meg a két csapat dolgait.másrészt az is igaz hogy kicsit elszabadultak az indulatok pár embernél.de ami fontos:finoman fogalmazva is nem szeretem a Barcát, de tisztelem és elismerem (ez elég nyílvánvaló), és dühödt állapotban az ember képes elhamarkodni cselekedeit.tény, énis így voltam ezzel, DE továbbra sem tartom magam kétszínűnek vagy képmutatónak.de nem fogok tovább magyarázkodni!
Dani!
nem akarom lerombolni a "renomémat", de aznap este kicsit (nagyon) dühös voltam.lényegtelen.másrészt nem akarok itt senkivel sem "rosszban" lenni.
bocsi ha kicsit hosszúra sikeredett!
Kösz!Intelligens, okos és egyben mindenféle gyerekes vakságot mellőző hozzászólás.
ha végigolvastad a hsz-emet akkor feltűnhetett hogy ez is benne volt csak te ezt nem emelted ki mert azt nem lehetett volna tovább magyarázni....
Semmi gond nincs is ezzel. Nem hinném, hogy bárhol ellentmondtam Neked!Én nem a realosokat szidtam hanem a viselkedésüket egy két esetben.
Igazság szerint ezt sem értem pontosan. Írtam ilyesmit, hogy mindkettőnek drukkolni lehet?De! Én ugy gondolom h lehet másik csapatnak is drukkolni(én is drukkolok) de a Barca mellett a Madridnak...
Nem lehet! Gondolom ezt te is érzed.
Csoki!CS0ki írta:Erről már volt szó ezen a fórumon egyszer-kétszer. Nem a madridista foglalkozik vele, hanem a spanyol lapok, a a madridista csak leközöl minden madriddal foglalkozó hírt/cikket. Én örül neki, mert nem tudok spanyolulAzért az érdekes, hogy a madridista nem a saját csapatával foglalkozik, hanem Medina Cantalejóval:
!Mondjuk a bírókkal foglalkozó hírek teljesen hidegen hagynak...De akit érdekel, az olvasgassa őket!
(egyébként nem volt nagy visszhangja afórumokban tudtommal...Ráadásul most nem is találom azt a hírt, pedig emlékszem rá, hogy volt valami ilyesmi
)
Ez olyan hülyén hangzik!mert ha SErgio GArcia nem állíttatja ki magát akkor bizony közelsem biztos hogy nyertek volna a blancók...Mintha nem lett volna jobb dolga, mint hogy kiállítattja magát!
Drenthe helyzetbe kerülhetett volna, közbelépett, ennyi!
Láttam egyébként a barca meccs összefoglalóját. Valdest egyértelműen támadták, szóval az Espanyol gólja nem volt szabályos. Eto'o becsúszásánál a védő elérte a labdát, viszont nem tudom mi a szabály a hátulról való becsúszásra!![]()
Ami meg a mákot illeti...baromság az egész!vegyük mondjuk a Barcelona helyzetét! Támadnak folyamatosan, nagyobbnál nagyobb helyzetek, kapufa, de csak a hosszabbításban rúgnak gólt! És ők a szerencsések??
Nekem kifejezetten pechesnek tüntek! Sehogy se akart bemenni az a labda, pedig felborult a pálya. A minimum volt, hogy megnyerik a meccset, én még ideges is lennék kedves Fortuna Istennőre, hogy az utolsó pillanatokig b@szakodott!
Na mindegy...
Ami a Madridot illeti...A végén az ellenfél kitámadott kicsit, meg akarta nyerni a meccset, kockáztatott. kapott egy kontra gólt! Mi a szerencse? Hogy az utolsó percekben kapta? Ha 10 perccel korábban rúgunk egy ugyanilyen gólt, akkor minden nagyon jó, keményen megdolgozott a Madrid a győzelemért?![]()
Még egy kis apróság...Sose értettem ezt a vendégek vagyunk dolgot...Ez nem egy nyilt fórum? Azért, mert én másvalakinek drukkolok, miért vagyok kevesebb, mint egy Barcelo drukker?(természetesen ugyanez fordított helyzetre is igaz a madridistán...) Engem sose érdekelt az, hogy ki írja le a véleményét, csak az, hogy mit ír! Persze tudom, hogy itt páran nem így vannak ezzel! Ahogy azt ki is nyilvánította nekem valaki régebben!
kéne, ha lehetne, de nem lehet, legalábbis nálunk nem(győr)ultrasur írta:off: A real meccs a viasat 6 on lesz én UPC vagyok az jár rendesen vagy külön kell rá előfizetni?
Ez érdekes dolog amivel abban egyetértek hogy nem vagytok kevesebbek a barcásoknál még itt se ám mi nem megyünk azért a madridistára hogy kiörömködjük magunkat egy-egy real gólban ha végigolvastad a hsz-emet akkor feltűnhetett hogy ez is benne volt csak te ezt nem emelted ki mert azt nem lehetett volna tovább magyarázni....CS0ki írta:Erről már volt szó ezen a fórumon egyszer-kétszer. Nem a madridista foglalkozik vele, hanem a spanyol lapok, a a madridista csak leközöl minden madriddal foglalkozó hírt/cikket. Én örül neki, mert nem tudok spanyolulAzért az érdekes, hogy a madridista nem a saját csapatával foglalkozik, hanem Medina Cantalejóval:
!Mondjuk a bírókkal foglalkozó hírek teljesen hidegen hagynak...De akit érdekel, az olvasgassa őket!
(egyébként nem volt nagy visszhangja afórumokban tudtommal...Ráadásul most nem is találom azt a hírt, pedig emlékszem rá, hogy volt valami ilyesmi
)
Ez olyan hülyén hangzik!mert ha SErgio GArcia nem állíttatja ki magát akkor bizony közelsem biztos hogy nyertek volna a blancók...Mintha nem lett volna jobb dolga, mint hogy kiállítattja magát!
Drenthe helyzetbe kerülhetett volna, közbelépett, ennyi!
Láttam egyébként a barca meccs összefoglalóját. Valdest egyértelműen támadták, szóval az Espanyol gólja nem volt szabályos. Eto'o becsúszásánál a védő elérte a labdát, viszont nem tudom mi a szabály a hátulról való becsúszásra!![]()
Ami meg a mákot illeti...baromság az egész!vegyük mondjuk a Barcelona helyzetét! Támadnak folyamatosan, nagyobbnál nagyobb helyzetek, kapufa, de csak a hosszabbításban rúgnak gólt! És ők a szerencsések??
Nekem kifejezetten pechesnek tüntek! Sehogy se akart bemenni az a labda, pedig felborult a pálya. A minimum volt, hogy megnyerik a meccset, én még ideges is lennék kedves Fortuna Istennőre, hogy az utolsó pillanatokig b@szakodott!
Na mindegy...
Ami a Madridot illeti...A végén az ellenfél kitámadott kicsit, meg akarta nyerni a meccset, kockáztatott. kapott egy kontra gólt! Mi a szerencse? Hogy az utolsó percekben kapta? Ha 10 perccel korábban rúgunk egy ugyanilyen gólt, akkor minden nagyon jó, keményen megdolgozott a Madrid a győzelemért?![]()
Még egy kis apróság...Sose értettem ezt a vendégek vagyunk dolgot...Ez nem egy nyilt fórum? Azért, mert én másvalakinek drukkolok, miért vagyok kevesebb, mint egy Barcelo drukker?(természetesen ugyanez fordított helyzetre is igaz a madridistán...) Engem sose érdekelt az, hogy ki írja le a véleményét, csak az, hogy mit ír! Persze tudom, hogy itt páran nem így vannak ezzel! Ahogy azt ki is nyilvánította nekem valaki régebben!
Erről már volt szó ezen a fórumon egyszer-kétszer. Nem a madridista foglalkozik vele, hanem a spanyol lapok, a a madridista csak leközöl minden madriddal foglalkozó hírt/cikket. Én örül neki, mert nem tudok spanyolulAzért az érdekes, hogy a madridista nem a saját csapatával foglalkozik, hanem Medina Cantalejóval:
Ez olyan hülyén hangzik!mert ha SErgio GArcia nem állíttatja ki magát akkor bizony közelsem biztos hogy nyertek volna a blancók...
Bocs,h beledumálok,de picit kiegészíteném...Colin írta:
Szerintem petiamadridista és fir3bird sem rossz szándékú, vagy kétarcú ember. De ezt az egészet rosszul kezelték le. Mert mi is volt itt a vitaindító? Hogy azok a realosok akik fel-fel járogattak ide véleményt cserélni, - lássuk be - gyakran találkoztak a "mákos Real" megfogalmazással. Hozzáteszem, nem csodálkozhatnak, lévén ez egy barcelona szurkolói oldal. Viszont mikor szerencséje van a Barcának ( erről lehet vitatkozni. labdát talált, de 16oson belül hátulról, ez kényes szituáció, szerintem tiszta szerelés volt, de tudjuk, az a büntető amit a bíró megad. ) Szóval ott tartottam, hogy a bíró megadott egy erősen kétes büntetőt a Barcának, a hosszabbítás utolsó percében, és akkor az nem szerencse, azon felkapták a vizet. Oké, hogy jobban játszott a Barca és gyakorlatilag egykapuzott, a mérkőzésen a gólok számítanak.
Feltették a kérdést - gondolom Én - hogy ha a Real-nak minden mák akkor ez nem az? És ennek hangot is adtak. A gond csak az volt... hogy ez egy Barcelona szurkolói oldal. Itt nem lehet objektívnak lenni. Ettől szurkolói oldal. A tagok 95%-a a Barcának szurkol, itt sem észérvekkel, sem mint láttuk csúnyább szavakkal nem lehetett elvárni azt hogy majd a barca culék meghunyászkodjanak ( a legjobb értelemben értsétek! ) és beismerjék hogy hát igen ebben volt mák is.
Persze, mint madridistát engem is bosszantott az utolsó percben megadott büntető, de azért az hogy Nistelrooy az utolsó előtti percben gólt lőtt egy bután játszó Betis ellen, igen, ott is volt szerencse.
Ez tegnap 12:02-kor íródott,ez volt az első ilyen jellegű,tőletek!!!petiamadridista írta: Tegnap a Real Madrid szerencsével nyert Sevillaban..
Pontosan ,ráadásul ti vagytok itt a vendégek ezért néha mielőtt elhamarkodott kijelentéseket tennétek azelőtt talán gondolkozni is kéne hol vagytok,milyen közegben.Varga Tamás írta:A kedves madridisták, ha már egy Barcelona-drukker szavaira nem hallgatnak, talán Capon gondolatait magukévá teszik. Ez a Barcelona magyarországi oldala, ahol a Barca-drukkerek vannak elsöprő többségben. El lehet várni az objektivitást, de nem érdemes, ill. nem minden esetben. Ha a madridisták nem találnak megértő fülekre, az nem annak köszönhető, hogy Mi hülye bunkók vagyunk, hanem annak, hogy a katalán óriásnak szurkolunk. A korrekt véleményt igyekszünk elfogadni, és objektívan viszonyulni hozzá. Volt idő, hogy én magam is elragadtattam magam, de ennek már jó ideje. Aki korrekt, tisztességes módon ír ide, az szeretetre, és barátságra számíthat. Aki feszültséget kelteni jön, azzal úgy is fogunk bánni.
Figyelembe illene/kellene venni, hogy ez nem a királyi klub honlapja, hanem az ősi riválisé. És eszerint hozzászólni a dolgokhoz. mert aki tisztességgel, korrektséggel szól hozzá, az soha nem volt bántva, és el sem volt hajtva.
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Ehhez nem lehet mit hozzáfűzni, nagyon korrekt hozzászólás, gratulálok.gekkodan írta:Kolléga,petiamadridista írta: ...
Kicsit közbeszólok, ha szabad. 2 éve Capelloval a Madrid azért nyert, mert konkrétan leadtuk a címet. Ezt azt hiszem nem kell vitatni. A kezdeti bombaforma után kapitális hibákat ejtettünk, a Madrid relatíve kiegyensúlyozott, de korántsem szép focival pedig utolért és elvitte a pálmát. Ott inkább volt leadott a dolog.
Tavalyi szezon: erősségében, stabilitásában, kiegyensúlyozottságában magasan levert minket a Real. Nem mellesleg vitte a 2 Classicot, idegenben sokkal jobb mutatokkal játszott, hozta a kötelező pontokat, akár relatíve gyengébb játékkal is. A tavalyi bajnokság volt az elmúlt évek leggyengébb színvonalú spanyol bajnoksága, de ettől még a Madrid győzelme megkérdőjelezhetetlen és elismerésem érte.
Mi lehet idén? Papíron gyengült ugyan a csapat, hiszen Robinho azért valaki volt, VdV jött, de támadósorban nem nevezném "acélosnak" az öreg Rault, RVN-t és társait. Bár a hollandban hihetetlen helyzetkihasználás van, nem feltétlen az Ő ragyogására számítok. Mindemellett viszont De La Red és VDV sokkal többet hozott eddig, mint amire számítottam, Sneijder felépülésével szerintem lehet olyan erős a Madrid mint tavaly. Főleg, ha még Saviola is kap pár lehetőséget.
Barca vs Real? Az fog nyerni, aki stabilabban hozza a kötelezőt és az idegenbeli mérkőzéseket viszi. Kulcsfontosságú lesz a Classico-k mellett a Villareal, Atletico és Sevilla elleni mérkőzés. Szerintem ezen szempontok alapján fog elmenni a győztes. De összességében nem tartom erősebbnek, vagy gyengébbnek a Madridot, a mi legnagyobb igazolásunk az elmúlt 2 évhez képest viszont az akarat, a küzdeni tudás és a lelki erő, a motiváltság. Ebben talán most erősebbek vagyunk, de messze még a vége.
Dani
Kérdeztek-válaszoltam,ennyigekkodan írta:Akkor téma lezárva. Csak ez a makkolás-téma már kicsit elavult és uncsi volt.
Béke.
gekkodan írta:miihii,
Azért a világ egyik legjobb csapatáról beszélünk, bármennyire nehéz elfogadni. Ne makkerozzunk, mert nem mák. Aki nem tud és nem sikeres, az nem is szerencsés. Sz.rbol nem lehet várat építeni. A Madrid igenis egy világcsapat, klasszis és hihetetlen eredményei vannak. Szerintem ismerjük csak el Őket, mert a sportszerűség és a józan ész is ezt diktálja.
Nem kell itt a sárdobálás.
petiamadridista írta:...
Ezt írtam.Sokkal több olyan derbitekre emléxem,ahol ilyesmi szitukból (betis) győztesen kerültetek ki,mint ahányon megfáztatok.Ellentétben velünk,mivel cs a tavalyi szezonban elég sok pontunk veszett oda ilyen meccseken....miihii írta:Mekkora máker társulat ez a madrid még mindig...
Kolléga,petiamadridista írta: ...
Megtaláltam fő problémát! Ezt írtad: "Szerencséje volt , de megérdemelte, a Barcanak szerencséje volt.. De megérdemelte." Nem ugyanolyan szerencse volt a 2 nem lehet 1 lapon említeni!!! Azért mi az év egyik legfontosabb derbijén MEGKÜZDÖTTÜNK A "SZERENCSÉNKÉRT"!!!!!!!!!!petiamadridista írta:miihii,
Én azt, hogy ha jó a Real Madrid nem értékeli senki, azt nem a hétvégi produktumra értem..
És attól, hogy vki Barcas, még elismerheti a riválist..
Nem bűn.. Én, ha jó a Barcelona, akkor megteszem ezt a riválissal..
Attól, hogy ez egy Barca fórum még meg lehet sűvegelni pl a Valencia elleni sikert (Augusztus).
Én amikor a Barca szétkapta a Wislat, leírtam (a madridistan) , hogy kegyetlen jók, és nagyon tartok tőllük..
Itt ilyet még nem láttam..
Szombat éjjel szrencsée volt a Realnak.. Igen az volt.. Viszont, a "mákos cspat" jelző erős.. Nagyon erős és dühítő.. (Ide kapcsólodik, az el nem ismerős gondolatmenetem) Mivel nem igaz..
És te miihii ezzel éltél..
Ha leírod, hogy most szerncsés volt.. Akkor nincs baj.. Szerencséje volt , de megérdemelte, a Barcanak szerencséje volt.. De megérdemelte.
2007 tavaszán a Real Madrid kihajtotta a lekét a pályán..
Így volt? Így! És (jópár) utolsó perces góllal nyert, Ez pedig a Liga elsőségét jelentette... (Hasonló meccsek voltka mint a szombat esti Esp- Barca)
miihii, te elismered azt a bajnoki címet? Vagy csak a máknak állítod be??