Valamicskét hozzászólnék ahhoz, hogy bizonyos madridisták kimutatták itt a foguk fehérjét. Nem vitát akarok kelteni megint, csak elmondanám hogy én hogy látom, mi is történt itt.
Szerintem petiamadridista és fir3bird sem rossz szándékú, vagy kétarcú ember. De ezt az egészet rosszul kezelték le. Mert mi is volt itt a vitaindító? Hogy azok a realosok akik fel-fel járogattak ide véleményt cserélni, - lássuk be - gyakran találkoztak a "mákos Real" megfogalmazással. Hozzáteszem, nem csodálkozhatnak, lévén ez egy barcelona szurkolói oldal. Viszont mikor szerencséje van a Barcának ( erről lehet vitatkozni. labdát talált, de 16oson belül hátulról, ez kényes szituáció, szerintem tiszta szerelés volt, de tudjuk, az a büntető amit a bíró megad. ) Szóval ott tartottam, hogy a bíró megadott egy erősen kétes büntetőt a Barcának, a hosszabbítás utolsó percében, és akkor az nem szerencse, azon felkapták a vizet. Oké, hogy jobban játszott a Barca és gyakorlatilag egykapuzott, a mérkőzésen a gólok számítanak.
Feltették a kérdést - gondolom Én - hogy ha a Real-nak minden mák akkor ez nem az? És ennek hangot is adtak. A gond csak az volt... hogy ez egy Barcelona szurkolói oldal. Itt nem lehet objektívnak lenni. Ettől szurkolói oldal. A tagok 95%-a a Barcának szurkol, itt sem észérvekkel, sem mint láttuk csúnyább szavakkal nem lehetett elvárni azt hogy majd a barca
culék meghunyászkodjanak ( a legjobb értelemben értsétek! ) és beismerjék hogy hát igen ebben volt mák is.
Persze, mint madridistát engem is bosszantott az utolsó percben megadott büntető, de azért az hogy Nistelrooy az utolsó előtti percben gólt lőtt egy bután játszó Betis ellen, igen, ott is volt szerencse.
Úgyhogy most az itt jelenlévő madridistáknak üzennék:
NEM ITT KELL A FESZÜLTSÉGET LEVEZETNI. A MADRIDISTÁN SOKKAL TÖBB "MEGÉRTŐ FÜLRE" TALÁL AZ AKI MEGAKARJA ÁLLAPÍTANI AZT HOGY MOST SZERENCSÉJE VOLT A BARCÁNAK.. HA AZ VOLT, HA NEM, EGY BARCA-FAN OLDALON NEM SZABAD ELVÁRNUNK SEM OBJEKTIVITÁST, SEM EGYÜTTÉRZÉST.
Ennyi.
Remélem vitát ezzel újra nem szítok, és bocsi hogy hosszú lett.
szerk: nem "Okoskodni" jöttem. Fiatalabb koromban évekkel ezelőtt mikor regeltem, elismerem, gyakran csináltam hülyeséget itt.

De benőtt a fejem lágya, és sok rendes Barca drukker volt akkor és most is, akik egy picit változtattak rajtam, és így én a Barcát nem szeretem, viszont a szurkolóikat... Nos, fogalmazzunk úgy hogy van néhány ember aki Barcás és itt fórumozik, mégis kedvelem.
Mert sokkal tartozok itt 1-2 embernek....
REAL MADRID C. DE F.