Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a stuttgart csatárára gondolsz?Cáceres14 írta:én szerintem lekéne igazolni a télen Bafetimbi Gomist szerintem ő jó lenne
Cáceres14 írta:én szerintem lekéne igazolni a télen Bafetimbi Gomist szerintem ő jó lenne
Ez még korai, de én a balszélső posztot úgy erősíteném meg hogy Sylvinho távozik, ő nem rossz de lejár a szerződése, elmegy levezetni valahova sztem. Abidalt megtartanám, de ide hoznám Emanuelsont , aztán harcoljanak a csapatba kerülésért. De hosszú még az év, szezon közben még változhat a véleményem, meg mindenkié.Fernando írta:Nem akarok énse előremenőleg itt az igazolásokról beszélni, de már látszódik mik a csapat erősségei és gyengeségei, és előreláthatólag mi lesz idén. Szerintem a balhátvéd poszt pl. Tehát Abidal és Sylvinho is távozik szerintem jövőre, ahogyan Henry is sztem. De ez csak ilyen Joshi Bharat féle jóslat
kabekabe írta:A legfontosabb, h jöjjön egy irányito amilyen Deco volt amikor megnyertük a BL-t. Szerintetek ki lenne jo?
Meg nézem majd Moutinhot és Hernanest.
És az origo az annyira hivatalos forrás... Csak hasukra ütöttek és kitaláltak valamit, amire van egy kis esély.Cáceres14 írta:hogyha Arshavint a barca nem probálja meg leigazolni a téli átigazolási időszakban akkor a Tottenham fogja megszerezni, most olvastam az origon hogy még mindig akarja a Tottenham Arshavint
De norbert cimboránknak ez az élete!Igazolásokat kreálni, meg ilyen "csodálatos" dolgok.Danka00792 írta:Norbert, 5 meccs után nyári igazolásokról beszélni nem túlzás egy kicsit?norbert55 írta:Mitszólnátok ilyen nyári igazolásokhoz?
Huntelaar,Vargas,Lahm.Henrique(kölcsönből vissza).
Norbert, 5 meccs után nyári igazolásokról beszélni nem túlzás egy kicsit?norbert55 írta:Mitszólnátok ilyen nyári igazolásokhoz?
Huntelaar,Vargas,Lahm.Henrique(kölcsönből vissza).