Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor én leírnám hog kit látnék szívesen a Barca mezében a téli átigazolási időszak után, és hogy miért.lionelmessi19 írta:Ha valakit igazolásra alkalmasnak tartotok, írjátok le hogy miért, és hogy milyen rendszerben mely poszton vetnétek be
Wenger nemadja az élettéértsem úgyhogy Theo kilőve.Cáceres14 írta:igaz hogy van elég csatár de Theo Walcottot jó lenne leigazolni
Tény, hogy jó játékos, de Wenger nem adná! Olcsón tuti nem! Pedig nem 2 Ft a srác!Cáceres14 írta:igaz hogy van elég csatár de Theo Walcottot jó lenne leigazolni
Igen.depth írta:Be is kell valahogy kerülni abba a csapatba, Abidal a Lyonban és a válogatottban is nagyon jól játszott.
Be is kell valahogy kerülni abba a csapatba, Abidal a Lyonban és a válogatottban is nagyon jól játszott.manuel írta:Attól hogy mégegynyertes csapatt tagja valaki attól az mégnem azt jelenti hogy ő az isten a pályán, az mégnemad senkineksem bizonyitványt egyjátékos tudásáról
Úristen!!depth írta: Abidal világbajnoki ezüstérmes és háromszoros francia bajnok. Igaz ezek nem egyéni elismerések, de azért szvsz nem rossz.
Kedves Depth úr!!!ha észrevetted volna akkor én most a 4-4-2 felállást preferálom és ezt próbáltam levezetni.Igy:depth írta:Márqúéz![]()
Messinek kell a jobbszélső poszt, ne rakosgassuk már középcsatárnak állandóan. Nem ment neki ott. Elveszett a védők között, neki kell a terület ahová beindulhat.
Abidal világbajnoki ezüstérmes és háromszoros francia bajnok. Igaz ezek nem egyéni elismerések, de azért szvsz nem rossz.manuel írta: Igen kösszi!!!!3-ik legjobb játékos hmmmvajon ami jó öreg Abidalunk mikor ér el ilyen eredményt az életében????lol:És most védőkről beszélgetünk tehát......
Igen kösszi!!!!3-ik legjobb játékos hmmmTitinho írta:Teljes név Taye Ismaila Taïwomanuel írta:Abidaltól jobb igaz???hány éves nemtudja valaki????
Születési dátum 1985. április 16. (1985-04-16) (kor 23)
Születési hely Lagos, Nigéria
Magasság 1.83 cm
Poszt Bal oldali szélsővédő
2004 óta játszik a Marseille csapatában, ahol eddig 100 mérkőzésen lépett pályára és 7 gólt lőtt. A nemzeti csapatban is 2004-ben mutatkozott be, tagja volt 2005-ben az ifjúsági válogatottnak is Nigéria színeiben, ahol a döntőben kaptak ki Argentínától 2-1-re és a torna 3. legjobb játékosának választották. A válogatottban 26 meccsen szintén 7 gólt lőtt.
Remélem ennyi infó elég róla...
Teljes név Taye Ismaila Taïwomanuel írta:Abidaltól jobb igaz???hány éves nemtudja valaki????
Abidaltól jobb igaz???hány éves nemtudja valaki????shevy írta:bal hátvéd a srác, és tényleg nagy tehetségmanuel írta:Nemtudja valaki véletlenül hogy ez a Taiwo gyerekk milyen poszton játszik???csak azért kérdezem mert azt hallotamróla hogy hatalmas tehetség.Legalábbis Abidalnál biztosan nagyobb lehet gondolom már ami a védelmett jelenti.
bal hátvéd a srác, és tényleg nagy tehetségmanuel írta:Nemtudja valaki véletlenül hogy ez a Taiwo gyerekk milyen poszton játszik???csak azért kérdezem mert azt hallotamróla hogy hatalmas tehetség.Legalábbis Abidalnál biztosan nagyobb lehet gondolom már ami a védelmett jelenti.
tom h nem fogunk igazolni se eladni naobb neveket(kár)CFirpo3 írta:Ha már annyira kell egy irányító, akkor szerintem így jobb lenne:kabekabe írta: -----------------V.V.---------------------
---Alves----Puyol----Pique----Lahm---
----------------Turé---------------------
-------Xavi-----Irányitó------Ini-------
------------Messi---------Samu--------
-------X--------
X---X---X---X
-----------------
-------X-------
----X----I---
-----------------
X------------X-
-------X-------
csakhogy maradjunk a 4-3-3-nál....
I=Irányító
Azt meg most leszögezném, hogy télen nem fogjuk eladni se Henry-t se Abidalt. Igazolni sem fogunk ilyen Silva, Villa kaliberű játékosokat. Max. egy olyant tudnék elképzelni, hogy valaki megint lesérül hosszabb időre és az ő helyére igazolnak egy tapasztaltabb 30-32 év körüli játékost kölcsönbe. (mint Pinto-t)
igy se lenne rossz nekem mondjuk a másik felállás jobban teszik.CFirpo3 írta:Ha már annyira kell egy irányító, akkor szerintem így jobb lenne:kabekabe írta: -----------------V.V.---------------------
-------X--------
X---X---X---X
-----------------
-------X-------
----X----I---
-----------------
X------------X-
-------X-------
csakhogy maradjunk a 4-3-3-nál....
I=Irányító
Azt meg most leszögezném, hogy télen nem fogjuk eladni se Henry-t se Abidalt. Igazolni sem fogunk ilyen Silva, Villa kaliberű játékosokat. Max. egy olyant tudnék elképzelni, hogy valaki megint lesérül hosszabb időre és az ő helyére igazolnak egy tapasztaltabb 30-32 év körüli játékost kölcsönbe. (mint Pinto-t)
Ha már annyira kell egy irányító, akkor szerintem így jobb lenne:kabekabe írta: -----------------V.V.---------------------
De!gergo9 írta:És mégis kit padoztatnál?? Xavit,Init,Messit???? Nem tudom miért kell forszírozni annyira hogy irányítót vegyünk...kabekabe írta:Fontosabb az irányito és a balhátvéd mint a csatár.
minek? a kezdőbe Eto'o vagy Henry helyére? a padra fiatal játékosnak pont jó és elég Pedrito és Bojan, sőt jövőre már Jeffrennel is lehet hogy számolni kell. Gomis egy fiatal középcsatár, én csak az eb-n láttam ott nem volt jó, de abból nem lehet kiindulni. De a kora miatt szerintem neki olyan csapatba kéne Dennie ahol sok lehetőséget kaphat.Cáceres14 írta:én szerintem lekéne igazolni a télen Bafetimbi Gomist szerintem ő jó lenne
Hány csatár kell szerinted ide???.....de most komolyan ...???.....az ilyen hsz-ek miatt nincs értelme ennek a topicnak...Cáceres14 írta:én szerintem lekéne igazolni a télen Bafetimbi Gomist szerintem ő jó lenne