Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még sehol sincsPerrero írta:Egység /The Unit/ 4x01 hez tud valaki magyar feliratot/hdtv-lol/
LÉCCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!
az se érdekel ha fizetős oldal
Pont ez a lényege.Azért sárga,mert spoiler.Olyan dolgokról,amik a tv-ben majd cs ezután lesznek,illik ilyen színnel írni,h aki megvárná a tv-t,v még nem tart itt a sorozatban,ne legyen lelőve a poén...vilmso94 írta:
uhh alig lehet látni a szöveget a sárga betűszín miatt
Gool3-ról nem találtam semmit,de a 2 2008. október 11.-én szombaton, 14:35-kor lesz az HBO-n.Amúgy van egy filmes oldal filmkatalogus.hu. Sztem jó oldal.Lehet beállítani film vagy személy figyelőket és az oldal küld e-mail-t egy nappal az elött h a film lenne a Tv-ben és írja h hány órakor és melyik csatornán lesz.Devid16 írta:Sziasztok!
Nem tudtok valamit mondani nekem a Gool!3-omról?Mert érdekelne a film és semmit nem találok róla.Csak annyit hogy valamikor jövőre jön ki!Ha tudnátok valamit legalább hogy hányadikán vagy valami akkor megköszönném ha írnátok...
Szóval előre is köszi
uhh alig lehet látni a szöveget a sárga betűszín miattmiihii írta:Végre sikerült utolérnem magam,megnéztem az eddigi Hősöket a 3. évadból...
Naon durva a cucc,elég jól felpörgették.Kivi leszek Mohinder mit kezd ezzel a képességgel,főleg h ilyen gusztustalan genyók lettek a hátán.Azért irigylem tőle Mayát,finom portéka a leányzóSylar és Benett együtt?!Ezt sem gondoltam volna.Nem lesz ez egy egyszerű munkakapcsolat,sztem Sylar nem fog ilyen kezesbárány lenni túl sokáig...Jó fej ez a futrinka csajszi,bírom.Főleg,amikor azt mondta Hironak:Pikachu,fetrengtem
Nathantől ez az Istenes vonal kicsit nem tiszta nekem,mi ez a nagy megtérés? Gondolom nem véletlen,h feltámadt és sztem nem Isten keze...
A második évad kicsit összecsapott benyomást keltett bennem,de ez a széria eddig kiváló.Még-még-még Hősöket!!!!
![]()
hát én meg pont úgy érzékelem hogy eléggé pörgős...persze a cím már nem találógrecki írta: Csak nekem baromi lapos eddig a PB? Kezd megfulladni, sőt, annyi baromság van benne, teljesen elrugaszkodtak a valóság talajától szerintem. Persze ettől függetlenül nézni fogom, de ez a széria is sokkal, de sokkal gyengébb eddig, mint az első.
Csak nekem baromi lapos eddig a PB? Kezd megfulladni, sőt, annyi baromság van benne, teljesen elrugaszkodtak a valóság talajától szerintem. Persze ettől függetlenül nézni fogom, de ez a széria is sokkal, de sokkal gyengébb eddig, mint az első.ozsimiki írta:Szökés s04e06:
Kegyetlen nagy rész volt, T-Bag sokra nem ment az irodában, de majd Grechen kezelésbe veszi, sok fura páros van, na de ha ezek állnak össze...bár lehet nem. Mahone szemtől szemben, elég nehéz lehetett neki, szerintem zseniálisan játszotta a színész, annyira más nem igen történt, de most ferdeszemű megtalálta négercsóka számát, tuti bekavar vmit
![]()
Én is elsorolom akkor már....miihii írta:Kicsit előre nézelődtem filmek terén...Találtam egy-két olyat,amit tuti megnézek majd.Pölö:
Tényleg buta egy film...Bányász írta:
A másik pedig a Semi-Pro.
Na ez meg egy igazi buta film véleményem szerint.Olyan szokásos Will Ferrelles mint mondjuk a Diszkópatkányok.Szerintem akinek az tetszett annak tán ez is fog.
az elmúlt napokban néztem meg az összes részt. nagyon jók a rocky részek. nálam abszolút kedvenc. köszBányász írta:..
A Viasaton viszont megy a Rocky.
ÚÚÚJAJJJDEJÓÓÓÓ!!!Bányász írta:Azért ennél már nincs lejjebb....
Senorita Szöszi a TV2-n....![]()
Hargitai Bea főszereplésével....
A Viasaton viszont megy a Rocky.
Persze!szergoka írta:Meg tudná nekem valaki mondani, hogy Szökés 4. évadja hány részből áll, és azt, h hány van fent ebből a neten magyar felirattal?