Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én szoktam nézegetni a meccskeket,és én is a Spanyoloknak drukkolok...Itt amúgy szerintem Spanyol-Brazíl döntő lesz vagy hamarabb is összekerülhetnek az elődöntőbe asszem,hogy jön ki a csoportból való továbbjutás...na mind1 drukkoljunk a Spanyoloknak...am ma a Brazil-Olasz meccs végeredménye mi lett csak az első félidőt tudtam megnézni és az 2-0 volt a Brazilok javára....VictorValdes19 írta:Ki nézi a Futsal VB-t![]()
![]()
Kissé megleptek a mai eredmények, főleg,hogy a Brazilok csak 1-0-ra tudták legyőzni Iránt, de végülis így is bezsebelték a 3 pontot.
Remélem továbbra sem szakad meg az a sorozat a Futsal történetében, hogy rendező ország sosem tud VB-t nyerni![]()
![]()
Személy szerint én a Spanyoloknak drukkolok és még az Argentínoknak! Aki figyelemmel követi a Futsal VB-t azoktól kérdem ti ki(k)nek szurkoltuk,kit láttok végső esélyesnek![]()
![]()
CSOKIS KEKSZ!!!!!!!
ez már a vébé? mert 2éve aszhem felejthetettlen döntőt játszottak egymással, erre én is kiváncsi lennék.kennyke04 írta:hi, a holnap 20:00 kezdettel lesz Taylor vs Barnevald darts döntő, és ha vki megszánna egy linkel ahol tudnám nézni, megköszönném
Előre is köszi!
kenny
Na arra kiváncsi leszek. Azért uralják, mert ők a legjobbak, most akkor szüntessék be a vízilabdát M.o., vagy az amerkai footballt Amerikában, stb.? Ebben ők a legjobbak ez van, de inkább legyenek ők, minthogy egyfajta paralimpiát csináljanak a sportágból, hogy ne a legjobbak nyerjenek...Los Banditos írta:Valószínűleg lépni is fognak, hogy ne ennyire a sárgák uralják ezt a sportágat.
Az a baj sajnos, hogy a kínaiak ezt már undorító mennyiségekbe csinálják. Igaz, nálunk is elég sok honosítás van, de ami náluk megy az már nonszensz. Valószínűleg lépni is fognak, hogy ne ennyire a sárgák uralják ezt a sportágat.Gyurinho írta:Igen és ez csak egy-egy példa nagyon jó ,klasszis játékosainkból ...Janics Natasa mellsleg a harmadik legeredményesebb "magyar" sportolónőnk...innentől kezdve hogy őt is a sajátunknak tekintjük akkor ők ezt mér ne tegyék?
Igen és ez csak egy-egy példa nagyon jó ,klasszis játékosainkból ...Janics Natasa mellsleg a harmadik legeredményesebb "magyar" sportolónőnk...innentől kezdve hogy őt is a sajátunknak tekintjük akkor ők ezt mér ne tegyék?Varga Tamás írta:Radulovics Bojana, Janics Natasa, Ivo Diaz, Perez Carlos, Mátéfi Eszter, Feri Attila, Puljezsevics Nenad...Barcaforever írta:Nagyon felháborítónak találom, h a női pingpong válogatott kikapott az Eb döntőben a hollandoktól.Vagyis 2 kínaitól és egy orosztól.![]()
Léphetne ez ügyben vmit a Sportbíróság.
Radulovics Bojana, Janics Natasa, Ivo Diaz, Perez Carlos, Mátéfi Eszter, Feri Attila, Puljezsevics Nenad...Barcaforever írta:Nagyon felháborítónak találom, h a női pingpong válogatott kikapott az Eb döntőben a hollandoktól.Vagyis 2 kínaitól és egy orosztól.![]()
Sportszerűen estek ki nem? Ha ők jobbak voltak, akkor kiesnek.Barcaforever írta:Nagyon felháborítónak találom, h a női pingpong válogatott kikapott az Eb döntőben a hollandoktól.Vagyis 2 kínaitól és egy orosztól.![]()
Nemtudom, most pont hol van, de az elmúlt években MMA-ban próbálkozott, nem is rosszul. Ugyanakkor én is hiányolom a K1-ből, itt is csuda dolgokat művelt, pl. Schiltet úgy kiütötte, mint még senki se előtte se utánna.Bányász írta:Biztos jó hülyét kérdezek de már rég nem követem a K1-et,csak ha az megy a tv-ben akkor megnézem...
De...Ignashovval mi van?Él még?Sportol még?Miért nincs ott a Vb-n?