Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...nem egyenlő ezzelpetiamadridista írta: Varga Tamás:
"Ez egy Barca fan site, bármit írunk, nem kötelező a Barcasoknak azzal egyetértenünk, szal ne lepődjünk meg.."
Na de asszem ebből megint cs vita lenne,ezt pedig nem akarom,részemről lezárva...A lényeg,h szerencsére cs mi értelmeztük félre a mondanivalódatpetiamadridista írta: itt bármit mondasz, állítasz, írsz stb..
Nem érsz vele semmit..
Azért elégsokan hiszitek vagy írjátok ezt a Margosokrol isVarga Tamás írta:Megsúgom, hogy mihii a leírt gondolataidból tudta ezt kihámozni. Meg azt is, hogy nekem is hasonlók jutottak eszembe, csak én esetleg, erősebben fogalmaztam volna meg a gondolataimat. Mondandód lényege: egy madridistának felesleges egy Barcelona-szurkolóval beszélgetnie, vitatkoznia, mert Mi mind hülyék, dilettánsok és begyöpösödött agyúak vagyunk, akiket elvakít a Barcelona címere.petiamadridista írta:miihii..
Nem tudom, hogy hogyan tudtad abból az egy mondatomból mindezt kihámozni.. Mindenestre megnyugtatlak, nem azt jelenti, hogy itt minden Barcas hülye, a Realosok meg nem.. (de hát mondom. ez, hogy jött neked.. Nah mid1 )
Megsúgom, hogy mihii a leírt gondolataidból tudta ezt kihámozni. Meg azt is, hogy nekem is hasonlók jutottak eszembe, csak én esetleg, erősebben fogalmaztam volna meg a gondolataimat. Mondandód lényege: egy madridistának felesleges egy Barcelona-szurkolóval beszélgetnie, vitatkoznia, mert Mi mind hülyék, dilettánsok és begyöpösödött agyúak vagyunk, akiket elvakít a Barcelona címere.petiamadridista írta:miihii..
Nem tudom, hogy hogyan tudtad abból az egy mondatomból mindezt kihámozni.. Mindenestre megnyugtatlak, nem azt jelenti, hogy itt minden Barcas hülye, a Realosok meg nem.. (de hát mondom. ez, hogy jött neked.. Nah mid1 )
Mert? Mi olyan érdekes benne?Na az a 300 milliós adósság elég érdekesen hangzik.
A Madrid nyereséges!Ez is csak annak a jele, hogy nem lehet sokáig fent tartani ezeket a horibilis átigazolási pénzeket meg fizetéseket.
akkor meg már inkább Nemzeti Sport szerintem. más :a Real mindig hozni fogja az eredményeket mert olyan a keretük hogy bárki el tud dönteni egy meccset DE ha a BArca így is emeltt bajnok lesz akkor tuti hogy felértékelődik a katalánok produkciója/sikere.....mert azért a tavalyi bajnok mutatott játéka csak heéyenként volt szép én inkább kiszenvedettnek éreztem...ettől még jobbak voltak mint mi sajna.lionelmessi19 írta:Akár van probléma akár nincs, nem szivesen lennék most a szurkolók helyében, mert elég nagy rakás trágya amit eddig futbal címen mutattak. Más kérdés hogy az eredmények még (!) megvannak, de ezen változtatniuk kell majd a további sikerekhez szvsz.
Norbert te meg felejtsd el a focit, fizess elő a blikkre és legyen szép életed!
Valóban nem kell tovább ragozni ezt a mákeres témát,a hétvégén már lyukasra lett tárgyalva.Főleg nem úgy,ahogy a kollega tette.petiamadridista írta:dirtyjoe, nem kell keresni a konfliktusokat, hiszen ahogy leírták, itt bármit mondasz, állítasz, írsz stb..
Nem érsz vele semmit..
Mégha igaz is, vagy nem..
Aztán: Szerintem nem lesz ez olyan különös forduló..
Persze a Barca nagy derbit játszik az Atleticoval.. Komoly érdekes összecsapás lesz..
De a Real Madrid simán legyőzi az Espanyolt.. Én legalábbis sima meccset várok, és a realitás is ez.
Fix 1-es..
max Gyepesgekkodan írta:A 30 helyzetet pedig nem teremti meg bárki.