petiamadridista írta:dirtyjoe, nem kell keresni a konfliktusokat, hiszen ahogy leírták, itt bármit mondasz, állítasz, írsz stb..
Nem érsz vele semmit..
Mégha igaz is, vagy nem..
Aztán: Szerintem nem lesz ez olyan különös forduló..
Persze a Barca nagy derbit játszik az Atleticoval.. Komoly érdekes összecsapás lesz..
De a Real Madrid simán legyőzi az Espanyolt.. Én legalábbis sima meccset várok, és a realitás is ez.
Fix 1-es..
Valóban nem kell tovább ragozni ezt a mákeres témát,a hétvégén már lyukasra lett tárgyalva.Főleg nem úgy,ahogy a kollega tette.
Egészen úgy hangzott a mondtatod további része,mintha ez a hülyék gyülekezete lenne itt..Mi gyépések vagyunk,akik nem értik meg a nagyon okos madridista urakat,pedig nektek mindig igazatok van,mi meg soha semmit nem látunk át/be?Asszem volt pár olyan téma,amit észérvekkel alátámasztva,úgymond baráti hangnemben meg lett beszélve és dűlőre is jutottak a felek a kérdésben.Tehát lehet itt elérni valamit,cs épp nem olyan témát kellene tovább feszegetni,amiben a 2 tábor (sőt,még egy kicsit "házon belül" is...) merőben ellentétesen gondolkodik,ahogy az a 7végén kiderült.Ebben valóban nem lesz egyetértés sztem.De azért sok dolgot meg lehet beszélni úgy,h ne legyen hirig belőle.Részemről ennyi ez a bármit mondasz,állítasz,írsz dolog...
A fordulóra kitérve:nekünk valóban elég komoly megmérettetés lesz az Atletico.Remélem sikerrel vesszük az akadályt.Otthon nektek sem okozhatna elvileg gondot az Espanyol.De cs papíron,én meglepit szimatolok (már az x is örömteli lenne nekem

).Tudod,a remény múlik ki utoljára
Jah,és még utóirat.Mielőtt esetleg felmerülne benned,h azért reakciózom elég soxor a hsz-edre,mert mindenképpen beléd akarnék kötni,v kiutálni innét,erről szó sincs!!!Cs egyszerűen megütötte a szemem ez az első fejezeted.Nekem kábé így hangzott,h :hiába beszélsz a hülyéknek,úgysem értik...Remélem nem így gondolod.

Maradok tisztelettel:
miihii