Leo Messi
Messi úgy is megkapja megérdemelné mekkora szabadrúgásgólt lőtt na az lol volt
http://www.vegzetur.hu/?kar=4282
na ki lehet próbálni
-
- Entrenador del Barça
nem tudom ti hogy vagytok vele.... de szamomra egyre ertektelenebb lesz az aranylabda kezdve cannavaroval... volt egy jo vbje es annyi, atkerult a realhoz... csetlett botlott egesz ossszel es csak megkapta... v vegyuk ronaldinho es kaka visszaeseset? mire jo az aranylabda? foleg h minden evben biztosan kiosztjak? sztem mar nincs varazsa...
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Ez jó! Nagyot kacagtam ezenmiihii írta: A mezszámra visszatérve,a tendenciából ítélve hamarosan ő lehet a kapusunk : 3019
10
...
1
![]()
VISCA EL LIONEL MESSI!!!

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
rivaldo is előtte van, cruyff is. viszont MINDENKIT megelőzhetDanka00792 írta:Ronaldinho az én szememben böven elötte van -még-. Ha a jelenlegi helyzetet nézzük, akkor R10 sokkal többet tett a klubért mint az ifju argentin. Persze ez változhat, söt. Meg fog változni, de jelenleg R10 nagyobb ikon. Szerintem.Drukker írta: Mmint a Barca 3. legnagyobb ikonja Kubala és Kocsis után![]()
- van Bommel
- Capitá del Barça
Összekeverted a FIFA World Player díjjal valszeg. Van ilyenmiihii írta:Bakker,mekkora láma vok!van Bommel írta: Azt az aranylasztit, amit a France Football ad át, a tudósítói szavazata alapjánÉszre sem vettem,mekkora hülyeséget írtam
![]()
Kösz,h szóltál,javítottam!

Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
- miihii
- KHAL
Bakker,mekkora láma vok!van Bommel írta: Azt az aranylasztit, amit a France Football ad át, a tudósítói szavazata alapján

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- van Bommel
- Capitá del Barça
Azt az aranylasztit, amit a France Football ad át, a tudósítói szavazata alapjánmiihii írta:Egyértelmű,h a mi szívünknek sokkal kedvesebb Leo,mint C.R.,ezért sokan neki adnánk inkább az aranylasztit.Viszont a FIFA nem BARCA drukkerek köre,ezért ők másképp látják a dolgokat.Leo sérült volt,míg ezalatt Cé vidáman rugdosta a gólokat.Páratlan gólözönt zúdított a manchesteri,egy remek formában lévő csapatban.Messi is nagyszerűen játszott,de mivel a csapat elég halovány volt,ő sem tudta hozni azt a formát,ami elegendő Ronaldo elhomályosításához.És amíg a portugálnak leesett egy PL+BL,addig az argentinnak egy olimpiai arany,ami sztem kevésbé mérvadó a zsűrinek.
Ne legyen igazam,de sztem nem tudja megkapni IDÉN MÉG a MESSIás az egyéni trófeát.Ennyi erővel akár Xavi is behúzhatná idénKáprázatos formában van és még egy EB arany is van a tarsolyban...

Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Hajrá CSABACSÜD!!!
- Danka00792
- Director del Fútbol
Ronaldinho az én szememben böven elötte van -még-. Ha a jelenlegi helyzetet nézzük, akkor R10 sokkal többet tett a klubért mint az ifju argentin. Persze ez változhat, söt. Meg fog változni, de jelenleg R10 nagyobb ikon. Szerintem.Drukker írta: Mmint a Barca 3. legnagyobb ikonja Kubala és Kocsis után![]()
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nagyot játszott megint Leo, a gólja nagyon szemfüles volt, és ha a szólója végül bemegy, akkor joggal lehetne ő az Aranylabda első számú várományosa... Igaz az Atlético ellen nem volt nehéz jól játszani, de ő még a jobbak közül is a jobb volt. Gratula Leo!

- miihii
- KHAL
Mármint potenciálisan a BARCA legnagyobb ikonja,aki előtt jóformán ott az egész "élet",tonnaszámra hozhat sikereket,lekörözve mindenkit a világon...Drukker írta: Mmint a Barca 3. legnagyobb ikonja Kubala és Kocsis után![]()

- Drukker
- Jugador d'estrella
Halihó ezt mondom már fél éveRivaldinho írta:Én nagyon örülnék, ha nem kapna aranylabdát idén.. de még 1-2év múlva se!
Mi a fontosabb nektek ? Jól játszik Messi, és címeket nyerünk, vagy Aranylabdát kapjon ? Az biztos, hogy a kettő valamelyest összefügg deNézzétek meg,Ronaldo-t (mikor 2x kapta meg) Kaka-t, Ronaldinho-t, Shevcsenko-t, Nedved-et... Megkapták az aranylabdát és aztán a köv. évben szinte eltűntek.. talán Kaka nem annyira, de ő sem a régi. Mi lenne ha Messivel is ez lenne ? Inkább legyen mindig második vagy harmadik csak ne essen vissza a játéka. A másik dolog pedig az, hogy lehet mondani, hogy Ő nem esne vissza, mert szerény stbstb. De én Ronaldinho-val is azt hittem, hogy ez lesz... De hát nem sajnos...

- miihii
- KHAL
Egyértelmű,h a mi szívünknek sokkal kedvesebb Leo,mint C.R.,ezért sokan neki adnánk inkább az aranylasztit.Viszont a FF emberei nem BARCA drukkerek köre,ezért ők másképp láthatják a dolgokat.Leo sérült volt,míg ezalatt Cé vidáman rugdosta a gólokat.Páratlan gólözönt zúdított a manchesteri,egy remek formában lévő csapatban.Messi is nagyszerűen játszott,de mivel a csapat elég halovány volt,ő sem tudta hozni azt a formát,ami elegendő Ronaldo elhomályosításához.És amíg a portugálnak leesett egy PL+BL,addig az argentinnak egy olimpiai arany,ami sztem kevésbé mérvadó a zsűrinek.
Ne legyen igazam,de sztem nem tudja megkapni IDÉN MÉG a MESSIás az egyéni trófeát.Ennyi erővel akár Xavi is behúzhatná idén
Káprázatos formában van és még egy EB arany is van a tarsolyban...
Ne legyen igazam,de sztem nem tudja megkapni IDÉN MÉG a MESSIás az egyéni trófeát.Ennyi erővel akár Xavi is behúzhatná idén

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2008.10.05. 22:45:09-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
És ez volt most a téma? Nem. Hanem, hogy kinek van több esélye az aranylasztira, az meg szerintem egyértelműen CRonie. Ősszel nem szoktak trófeákat osztogatni csapatoknak, ha így lenne,akkor Leo-nak is lenne sansza még az ideire is.vilmso94 írta:Messi akkor is sokkal jobb mint C.ronaldo.ozsimiki írta:Messi idén nem kapja meg, nem csak azt nézik, hogy hogy játszik, hanem hogy ezáltal milyen trófeákat nyer a csapata, Messinél ez 0, CRoninál 'kicsit' több

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Messi akkor is sokkal jobb mint C.ronaldo.ozsimiki írta:Messi idén nem kapja meg, nem csak azt nézik, hogy hogy játszik, hanem hogy ezáltal milyen trófeákat nyer a csapata, Messinél ez 0, CRoninál 'kicsit' több

Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Messi idén nem kapja meg, nem csak azt nézik, hogy hogy játszik, hanem hogy ezáltal milyen trófeákat nyer a csapata, Messinél ez 0, CRoninál 'kicsit' több 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Kaphatna aranylabdát simán, megérdemelné, én neki adnám, de szerintem neki is fogják majd adni az aranylabda díjat.Rivaldinho írta:Én nagyon örülnék, ha nem kapna aranylabdát idén.. de még 1-2év múlva se!
Mi a fontosabb nektek ? Jól játszik Messi, és címeket nyerünk, vagy Aranylabdát kapjon ? Az biztos, hogy a kettő valamelyest összefügg deNézzétek meg,Ronaldo-t (mikor 2x kapta meg) Kaka-t, Ronaldinho-t, Shevcsenko-t, Nedved-et... Megkapták az aranylabdát és aztán a köv. évben szinte eltűntek.. talán Kaka nem annyira, de ő sem a régi. Mi lenne ha Messivel is ez lenne ? Inkább legyen mindig második vagy harmadik csak ne essen vissza a játéka. A másik dolog pedig az, hogy lehet mondani, hogy Ő nem esne vissza, mert szerény stbstb. De én Ronaldinho-val is azt hittem, hogy ez lesz... De hát nem sajnos...
Különben meg messi-nek nagyon kiegyensúlyozott a játéka, nem esne vissza ha kapna egy aranylabdát.Messi minden meccsen hozza a jó formáját baj nem lehet ha kap díjakat, ugy se nagyon kapott nagy elismerést eddig. A fifa legjobja díjat is bezsebelheti meg az aranylabdát is. Megérdemelné és azt mondom. Ő a legjobb a világon ez nem kérdés

Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

Most mitcsináljunk hogyha ezt sokk buta ember másképp gondolja. Mint pl.az MTV 1.Ilúvatar írta:Nem érdekel, hogy ki mit ír C.Ronaldo -ról, hatalmas bűn ha ő kapja az aranylabdát... Nem ő miatta nyerte meg a bajnokságokat, hanem a CSAPATA miatt... Ráadásul rohadtul gusztustalan a Ronaldo... Ezt például nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=riEyv0dF9bE
Nagy képűen tolja a cseleket, s ezzel lekicsinyíti a többieket nagyképűen, és erre ha 1 játékos hozzáér, máris eldobja magát, bőg a bírónak. Hányinger. Aranylabdát neki? szégyen.
Ez ellenben, Messi? Bőven érik nála az aranylabda, mert ő NEM ADJA FEL! Agyba-főbe rugdossák, és ő még mindig fut és csapatjátékos!

- miihii
- KHAL
Értem,amit mondasz. Én ezzel cs azt szeretném kifejezni,h ezt a zsenit szeretném a sorainkban tudni élete végéig (és még azon is túllionelmessi19 írta:Végképp semmi értelme nincs annak már... a 10est se kellett volna rásózni.miihii írta:Aláírásom 2. sora...Ennyi,no comment
Tartsuk csak földön a srácot ameddig lehet...
Ajnározza a sajtó így is eleget.

El vagyok szállva tőle,ugyanakkor bízom benne,h ő nem fog elszállni magától...

Egyetértek h nem szabad túlságosan pallosra emelni ,visszaüthet.Lásd a korábbi 10est

Én térde borulok előtte (na nem ÚGY

A mezszámra visszatérve,a tendenciából ítélve hamarosan ő lehet a kapusunk : 30

VISCA EL LIONEL MESSI!!!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Én nagyon örülnék, ha nem kapna aranylabdát idén.. de még 1-2év múlva se!
Mi a fontosabb nektek ? Jól játszik Messi, és címeket nyerünk, vagy Aranylabdát kapjon ? Az biztos, hogy a kettő valamelyest összefügg de
Nézzétek meg,Ronaldo-t (mikor 2x kapta meg) Kaka-t, Ronaldinho-t, Shevcsenko-t, Nedved-et... Megkapták az aranylabdát és aztán a köv. évben szinte eltűntek.. talán Kaka nem annyira, de ő sem a régi. Mi lenne ha Messivel is ez lenne ? Inkább legyen mindig második vagy harmadik csak ne essen vissza a játéka. A másik dolog pedig az, hogy lehet mondani, hogy Ő nem esne vissza, mert szerény stbstb. De én Ronaldinho-val is azt hittem, hogy ez lesz... De hát nem sajnos... 
Mi a fontosabb nektek ? Jól játszik Messi, és címeket nyerünk, vagy Aranylabdát kapjon ? Az biztos, hogy a kettő valamelyest összefügg de

- Drukker
- Jugador d'estrella
Ennyit C.R.-ról. Kukit se tud csak színészkedni meg főlöleges dolgokat csinálniIlúvatar írta:Nem érdekel, hogy ki mit ír C.Ronaldo -ról, hatalmas bűn ha ő kapja az aranylabdát... Nem ő miatta nyerte meg a bajnokságokat, hanem a CSAPATA miatt... Ráadásul rohadtul gusztustalan a Ronaldo... Ezt például nézzétek meg:
Nagy képűen tolja a cseleket, s ezzel lekicsinyíti a többieket nagyképűen, és erre ha 1 játékos hozzáér, máris eldobja magát, bőg a bírónak. Hányinger. Aranylabdát neki? szégyen.
Ez ellenben, Messi? Bőven érik nála az aranylabda, mert ő NEM ADJA FEL! Agyba-főbe rugdossák, és ő még mindig fut és csapatjátékos!

Ott a pontIlúvatar írta:Nem érdekel, hogy ki mit ír C.Ronaldo -ról, hatalmas bűn ha ő kapja az aranylabdát... Nem ő miatta nyerte meg a bajnokságokat, hanem a CSAPATA miatt... Ráadásul rohadtul gusztustalan a Ronaldo... Ezt például nézzétek meg:

Visca el Barca! Viva Espana! Ronaldinho 

- Deus
- Boixos Nois
Nem érdekel, hogy ki mit ír C.Ronaldo -ról, hatalmas bűn ha ő kapja az aranylabdát... Nem ő miatta nyerte meg a bajnokságokat, hanem a CSAPATA miatt... Ráadásul rohadtul gusztustalan a Ronaldo... Ezt például nézzétek meg:

- Drukker
- Jugador d'estrella
C.R.nek csak akkor amiko nem színeszkedik és szövegel... hanem jáccik akko az elmegy kategória XDXDXDRivaldinho írta:Messinek és Ronaldonak is élmény ézni a játékát. A különbség a pályán kivül mutatkozik meg.
Amúgy meg épp mazsoláztam a játékosok statisztikái között.. És elképesztő adatokra bukkantam. Igaz, hogy nem láttam az összes, ez idénybeli Barca mecset, de elkerekedett a szemem Messi stat-jánál. Míg a bajnokságban ugyancsak 6 meccs / 5 gól a aránya, akár csak Etonak.. De nem ez az elképesztő, hanem az, hogy míg a kameruninak 3 assistja-van, neki 14! (11-est beleértve, vagyis igazi gólpassz 'csak' 12). Emellett, a BL-ben 2meccs/2gól és 5 gólpassz! 2 meccsen![]()
utóirat: lehetetlen h neki 5gólpassza legyen a Bl-be.. nem is rúgtunk annyi gólt...