Hát azért még midíg ez a legrangosabb elismerés a foci világában...de mondjuk tényleg változtatni lehetne azon, hogy minden évben kiosztják. A varázsából nem hiszem, hogy vesztett, csak a bírái, illetve a szavazók hülyék...mindorokke_barca írta: mire jo az aranylabda? foleg h minden evben biztosan kiosztjak? sztem mar nincs varazsa...
Ez jó! Nagyot kacagtam ezenmiihii írta: A mezszámra visszatérve,a tendenciából ítélve hamarosan ő lehet a kapusunk : 3019
10
...
1
![]()
VISCA EL LIONEL MESSI!!!
rivaldo is előtte van, cruyff is. viszont MINDENKIT megelőzhetDanka00792 írta:Ronaldinho az én szememben böven elötte van -még-. Ha a jelenlegi helyzetet nézzük, akkor R10 sokkal többet tett a klubért mint az ifju argentin. Persze ez változhat, söt. Meg fog változni, de jelenleg R10 nagyobb ikon. Szerintem.Drukker írta: Mmint a Barca 3. legnagyobb ikonja Kubala és Kocsis után![]()
Összekeverted a FIFA World Player díjjal valszeg. Van ilyenmiihii írta:Bakker,mekkora láma vok!van Bommel írta: Azt az aranylasztit, amit a France Football ad át, a tudósítói szavazata alapjánÉszre sem vettem,mekkora hülyeséget írtam
![]()
Kösz,h szóltál,javítottam!
Bakker,mekkora láma vok!van Bommel írta: Azt az aranylasztit, amit a France Football ad át, a tudósítói szavazata alapján
Azt az aranylasztit, amit a France Football ad át, a tudósítói szavazata alapjánmiihii írta:Egyértelmű,h a mi szívünknek sokkal kedvesebb Leo,mint C.R.,ezért sokan neki adnánk inkább az aranylasztit.Viszont a FIFA nem BARCA drukkerek köre,ezért ők másképp látják a dolgokat.Leo sérült volt,míg ezalatt Cé vidáman rugdosta a gólokat.Páratlan gólözönt zúdított a manchesteri,egy remek formában lévő csapatban.Messi is nagyszerűen játszott,de mivel a csapat elég halovány volt,ő sem tudta hozni azt a formát,ami elegendő Ronaldo elhomályosításához.És amíg a portugálnak leesett egy PL+BL,addig az argentinnak egy olimpiai arany,ami sztem kevésbé mérvadó a zsűrinek.
Ne legyen igazam,de sztem nem tudja megkapni IDÉN MÉG a MESSIás az egyéni trófeát.Ennyi erővel akár Xavi is behúzhatná idénKáprázatos formában van és még egy EB arany is van a tarsolyban...
Ronaldinho az én szememben böven elötte van -még-. Ha a jelenlegi helyzetet nézzük, akkor R10 sokkal többet tett a klubért mint az ifju argentin. Persze ez változhat, söt. Meg fog változni, de jelenleg R10 nagyobb ikon. Szerintem.Drukker írta: Mmint a Barca 3. legnagyobb ikonja Kubala és Kocsis után![]()
Mármint potenciálisan a BARCA legnagyobb ikonja,aki előtt jóformán ott az egész "élet",tonnaszámra hozhat sikereket,lekörözve mindenkit a világon...Drukker írta: Mmint a Barca 3. legnagyobb ikonja Kubala és Kocsis után![]()
Halihó ezt mondom már fél éveRivaldinho írta:Én nagyon örülnék, ha nem kapna aranylabdát idén.. de még 1-2év múlva se!
Mi a fontosabb nektek ? Jól játszik Messi, és címeket nyerünk, vagy Aranylabdát kapjon ? Az biztos, hogy a kettő valamelyest összefügg deNézzétek meg,Ronaldo-t (mikor 2x kapta meg) Kaka-t, Ronaldinho-t, Shevcsenko-t, Nedved-et... Megkapták az aranylabdát és aztán a köv. évben szinte eltűntek.. talán Kaka nem annyira, de ő sem a régi. Mi lenne ha Messivel is ez lenne ? Inkább legyen mindig második vagy harmadik csak ne essen vissza a játéka. A másik dolog pedig az, hogy lehet mondani, hogy Ő nem esne vissza, mert szerény stbstb. De én Ronaldinho-val is azt hittem, hogy ez lesz... De hát nem sajnos...
És ez volt most a téma? Nem. Hanem, hogy kinek van több esélye az aranylasztira, az meg szerintem egyértelműen CRonie. Ősszel nem szoktak trófeákat osztogatni csapatoknak, ha így lenne,akkor Leo-nak is lenne sansza még az ideire is.vilmso94 írta:Messi akkor is sokkal jobb mint C.ronaldo.ozsimiki írta:Messi idén nem kapja meg, nem csak azt nézik, hogy hogy játszik, hanem hogy ezáltal milyen trófeákat nyer a csapata, Messinél ez 0, CRoninál 'kicsit' több
Messi akkor is sokkal jobb mint C.ronaldo.ozsimiki írta:Messi idén nem kapja meg, nem csak azt nézik, hogy hogy játszik, hanem hogy ezáltal milyen trófeákat nyer a csapata, Messinél ez 0, CRoninál 'kicsit' több
Kaphatna aranylabdát simán, megérdemelné, én neki adnám, de szerintem neki is fogják majd adni az aranylabda díjat.Rivaldinho írta:Én nagyon örülnék, ha nem kapna aranylabdát idén.. de még 1-2év múlva se!
Mi a fontosabb nektek ? Jól játszik Messi, és címeket nyerünk, vagy Aranylabdát kapjon ? Az biztos, hogy a kettő valamelyest összefügg deNézzétek meg,Ronaldo-t (mikor 2x kapta meg) Kaka-t, Ronaldinho-t, Shevcsenko-t, Nedved-et... Megkapták az aranylabdát és aztán a köv. évben szinte eltűntek.. talán Kaka nem annyira, de ő sem a régi. Mi lenne ha Messivel is ez lenne ? Inkább legyen mindig második vagy harmadik csak ne essen vissza a játéka. A másik dolog pedig az, hogy lehet mondani, hogy Ő nem esne vissza, mert szerény stbstb. De én Ronaldinho-val is azt hittem, hogy ez lesz... De hát nem sajnos...
Most mitcsináljunk hogyha ezt sokk buta ember másképp gondolja. Mint pl.az MTV 1.Ilúvatar írta:Nem érdekel, hogy ki mit ír C.Ronaldo -ról, hatalmas bűn ha ő kapja az aranylabdát... Nem ő miatta nyerte meg a bajnokságokat, hanem a CSAPATA miatt... Ráadásul rohadtul gusztustalan a Ronaldo... Ezt például nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=riEyv0dF9bE
Nagy képűen tolja a cseleket, s ezzel lekicsinyíti a többieket nagyképűen, és erre ha 1 játékos hozzáér, máris eldobja magát, bőg a bírónak. Hányinger. Aranylabdát neki? szégyen.
Ez ellenben, Messi? Bőven érik nála az aranylabda, mert ő NEM ADJA FEL! Agyba-főbe rugdossák, és ő még mindig fut és csapatjátékos!
Értem,amit mondasz. Én ezzel cs azt szeretném kifejezni,h ezt a zsenit szeretném a sorainkban tudni élete végéig (és még azon is túllionelmessi19 írta:Végképp semmi értelme nincs annak már... a 10est se kellett volna rásózni.miihii írta:Aláírásom 2. sora...Ennyi,no comment
Tartsuk csak földön a srácot ameddig lehet...
Ajnározza a sajtó így is eleget.
Ennyit C.R.-ról. Kukit se tud csak színészkedni meg főlöleges dolgokat csinálniIlúvatar írta:Nem érdekel, hogy ki mit ír C.Ronaldo -ról, hatalmas bűn ha ő kapja az aranylabdát... Nem ő miatta nyerte meg a bajnokságokat, hanem a CSAPATA miatt... Ráadásul rohadtul gusztustalan a Ronaldo... Ezt például nézzétek meg:
Nagy képűen tolja a cseleket, s ezzel lekicsinyíti a többieket nagyképűen, és erre ha 1 játékos hozzáér, máris eldobja magát, bőg a bírónak. Hányinger. Aranylabdát neki? szégyen.
Ez ellenben, Messi? Bőven érik nála az aranylabda, mert ő NEM ADJA FEL! Agyba-főbe rugdossák, és ő még mindig fut és csapatjátékos!
Ott a pontIlúvatar írta:Nem érdekel, hogy ki mit ír C.Ronaldo -ról, hatalmas bűn ha ő kapja az aranylabdát... Nem ő miatta nyerte meg a bajnokságokat, hanem a CSAPATA miatt... Ráadásul rohadtul gusztustalan a Ronaldo... Ezt például nézzétek meg: