Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eredetileg csatár, Mourinho csinált középpályást belőle.Varga írta: Kik képezték át középpályássá? Ő eredetileg kp csak a Chelseában játszott csatárt.
Kik képezték át középpályássá? Ő eredetileg kp csak a Chelseában játszott csatárt.MQuC írta:Hajt,küzd, harcol, átképezték középpályássáJol játszott sztem. Tökéletes 12. ember.
LoLBogi63 írta:Pulcsikapitány a nyerő!soadroli írta:Jaja,hajrá Guddy!mutasd meg.......
Pulcsi ujjában van erő!
Szőke feje csak úgy virít,
A közönség meg így nyerít:
Menjél Guddy, fussál sokat!
Alázzál csak le másokat!!!!![]()
Ez az én véleményem.
Pulcsikapitány a nyerő!soadroli írta:Jaja,hajrá Guddy!mutasd meg.......
Hleb hány meccset játszott eddig nálunk? Gudjohnsen sem lett alapember, nemis annak vettük, de mikor játszott, félelmetesen nem rítt ki a csapatból, sőt egész szép megmozdulásai is voltak, Henry meg az Arsenalban azért volt akkora csillag mert joformán az egyetlen csatár volt akire ráépült az egész csapat, és a közeget is magáévá tette már azalatt a jonéhány év alatt. Itt meg fájós háttal bokával mindennel játszott már nálunk, és ráaádsul nemis az eredeti posztján.Blaugrano írta:Nem rossz, de Angliában jobban érezné/te magát, csak úgy mint Hleb és Henry.Fernando írta:Néhányan úgy beszélnek itt mint anno Oleguerről. Emberek Gudjohnsen fantasztikus játékos. Amolyan küzdő mentalitású, sokkal inkébb harcias mint technikás, de remek játékos.
Nem rossz, de Angliában jobban érezné/te magát, csak úgy mint Hleb és Henry.Fernando írta:Néhányan úgy beszélnek itt mint anno Oleguerről. Emberek Gudjohnsen fantasztikus játékos. Amolyan küzdő mentalitású, sokkal inkébb harcias mint technikás, de remek játékos.
Oleguer elmenne az MTK-ba Gudi viszont elmegy a Barcába ez a külömbség...Fernando írta:Néhányan úgy beszélnek itt mint anno Oleguerről. Emberek Gudjohnsen fantasztikus játékos. Amolyan küzdő mentalitású, sokkal inkébb harcias mint technikás, de remek játékos.
ja, azFernando írta:Néhányan úgy beszélnek itt mint anno Oleguerről. Emberek Gudjohnsen fantasztikus játékos. Amolyan küzdő mentalitású, sokkal inkébb harcias mint technikás, de remek játékos.
Sokan mások, amikor becserélik, csak hátra passzolnak meg egy helyben álldogálnak. Ő sokat fut. Azt nem mondom, hogy hibátlanul passzol, de mindent megtesz azért, hogy jó legyen.palesz77 írta:ez a küzdés szöveg akkora marhaság! te nem küzdenél, ha becserélnének? attól még, hogy nem biztos, hogy jól is játszik, néha csak rombolja a nagy KÜZDÉSSEL a játék szépségét!
ez a küzdés szöveg akkora marhaság! te nem küzdenél, ha becserélnének? attól még, hogy küzd nem biztos, hogy jól is játszik, néha csak rombolja a nagy KÜZDÉSSEL a játék szépségét!CFirpo3 írta:De Ő legalább minden alkalommal küzd. Ezért is rúgta a gólját.
Hát igen..CFirpo3 írta:De Ő legalább minden alkalommal küzd. Ezért is rúgta a gólját.
legalább te nem őrjöngesz, ha ő áll be mondjuk bojan vagy touré helyett. persze bojan nem ugyan az a posz és touré sem ott játszik, de ha őt becseréli pep, akkor általában nem csinál semmit(tudom, hogy nemrég gólt lőtt, de a gólon kívül semmit nem csinált, és egy barcában ez nem elég szerintem, legalább a játék ritmusát felvehetné, bár szerintem kicsit lassabb az ő ritmusa a barca játékánál)kabekabe írta:Én örülök h van nekünk! Kell az ilyen több poszton bevethetö hajtos játékos.