Victor_Valdes írta:Szerintem westerngom úgy gondolta, hogy Bojant egy ideig még Pedro is megelőzte a sorban.
Hát azért azt nem mondanám, hogy Busquets jobb Keitánál, vagy Guddynál, de nem nyújt rossz teljesítményt, és ez a fontos, csak azt nem értem, hogy Yaya miért kap epizód szerepeket, és miért előzi meg Keita, izlandi, meg Busquets a sorban....Az meg, hogy a sérüléséből még tért vissza, ok addig, hogy: miért nem játszik akkor egy kicsit többet, hogy megfelő állapotban legyen?
igen..., köszönöm a taglalást, így értettem.
Semmi bajom az ifjakkal, sőt Jeffren és Pedro egészen kimagaslót nyújtott Busquets mellett DE! mint leírtam érthetetlen számomra Yaya padoztatása.
Az igazat megvallva Keita messze nem nyújtott maradandót számomra és Ő is több lehetőséget kap mint Yaya.
Yaya mozgásán és játékán nem látszik a sérülés (sérvműtét) nyoma, bár az is igaz, hogy sem orvos vagy edző nem vagyok, hogy ráadásul "innen" megítéljem a fizikai állapotát. DE! szemem azért van!!
Reményeim szerint is csak azért nem játszik, mert még nem épült fel teljesen, DE! amennyiben ez nem így van, akkor mint tisztelt Valdes kolléga is írta akkor miért nem hozza az edzőnk megfelelő formába és kap több lehetőséget, hogy formába lendüljön!
Injekciókkal telenyomva játszotta végig a szezon végét, mert szükség volt rá.... és Ő ott volt..... most pedig padozik, remélem Pep-nek nagyon jó indoka van rá!:evil: