Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jelenleg kb 1,8 millió fontom van. De a legnagyobb igazolásom 6,75 milla volt Kerlon-ért fizettem ennyit a feljutás után. De eleinte nagyon kevés pénz volt.Victor_Valdes írta: Szerk.: CFirpo! Rayónál van pénz?
Majd az átigazolási szezon végén, regisztrálhatod őket.LeoMessi írta:Nem, mert még csak augusztus van és írja hogy játszhat hogyha szeptemberig regisztrálom, de nem találtam.
Grat, hogy ilyen sokáig elvitted a játékot! és mik a céljaid a jövőre nézve?Lionel85 írta:Nyolc szezon után
Szerintem sehogy. Decemberben és Januárba asszem lehet újra. Vagy csak januárban. Már nem emlékszem pontosan.LeoMessi írta:Nem tudja véletlen vki h hogyan lehet játékost utólag regisztráltatni a bajnokságra?
Nekem mind1, hogy mit hiszel, nem csaltam. Megnyertem a bajnokságot, BL-t, Spanyol kupát, Spanyol szuperkupát, Európai szuperkupát.ggbuffon írta:Ezt a csapatot meg nem tudom hány év alatt hoztad össze, mindenesetre nagyon ADD MANAGER gyanús![]()
![]()
Hisz Alves, Agüero, Silva, Villa ezek csak úgy önmagukban legalább 200millióba fájnak és akk lehet még keveset is mondtam, pláne úgy h mindet rivális csapattól szedted..ráadásul a játékosbevételekből nemsokat kaszálhattál mert a "nagyokat" megtartottad..homály..
Alves- 50M € (kb), Agüero 40M, Villa-40-50, silva-40. Ez kb. 170 Millió, ha mindent megnyersz a Barcával + eladsz pár embert akkor simán össze lehet rakni ilyen csapatot.ggbuffon írta: Hisz Alves, Agüero, Silva, Villa ezek csak úgy önmagukban legalább 200millióba fájnak és akk lehet még keveset is mondtam, pláne úgy h mindet rivális csapattól szedted..ráadásul a játékosbevételekből nemsokat kaszálhattál mert a "nagyokat" megtartottad..homály..
Hogy volt ennyi pénzed ennyi mindenkit megvenni?Messa írta:Bizony, nekem is tele van a középpályám , elég hosszú a kispad is... Iniesta, Xavi, Arshavin, ha úgy vesszük Miguel Veloso, Touré, Marquez, Deco, Assulin, Silva, R10, Messi, Gudjohnsen, és még páran kölcsönben (Lulinha, Choco[saját felfedezés, 8.50-es átlaggal tolja 8 meccsenRivaldo11 írta:Érkezett a Diego, Keita, Cáceres, Piqué, Arshavin, Albelda hatosfogat. Emiatt kissé zsúfolt lett a kp-m, de az volt a tapasztalatom, hogy ide kell ember bőven-sérülések, eltiltások, formahanyatlás, stb.] stb...)
Néha hőbölögnek, hogy miért nem játszhatnak rendszeresen, de megértik...
Amúgy Arshavin nálam nem jött be, megvettem, az EB-n tetszett, de játékba csak első 2 meccsen volt jó... Azóta se gól, se gólpassz...
Így inkább Xavi játszik ott.
2009/2010-es szezonban így állok fel a Barcával:
--------------------------------Valdés----------------------------
--------------------Puyol-----------M.Veloso--------------------
--Alvés--------------------------------------------------Abidal--
------------------------------Xavi--------------------------------
--Messi----------------------------------------------R10/Silva--
-----------------Villa---Adriano/Eto'o---Henry------------------
vagy:
--------------------------------Valdés----------------------------
--------------------Puyol-----------M.Veloso--------------------
--Alvés--------------------------------------------------Abidal--
------------------------------Xavi--------------------------------
--Messi--------------------Agüero-----------------R10/Silva--
----------------------Villa-------Henry/Eto'o--------------------
Nagyobb csapatok ellen, ha védekezni kell, akkor Xavi helyett Touré 1-gyel hátrébb, és Agüero is 1-gyel hátrébb.
Szerk: V_V! Márpedig nálam akár hiszed, akár nem, jobban tolja VK-ként, mint Milito!
Bizony, nekem is tele van a középpályám , elég hosszú a kispad is... Iniesta, Xavi, Arshavin, ha úgy vesszük Miguel Veloso, Touré, Marquez, Deco, Assulin, Silva, R10, Messi, Gudjohnsen, és még páran kölcsönben (Lulinha, Choco[saját felfedezés, 8.50-es átlaggal tolja 8 meccsenRivaldo11 írta:Érkezett a Diego, Keita, Cáceres, Piqué, Arshavin, Albelda hatosfogat. Emiatt kissé zsúfolt lett a kp-m, de az volt a tapasztalatom, hogy ide kell ember bőven-sérülések, eltiltások, formahanyatlás, stb.
Deco nagyon nagy isten, 2 évig simán tolja "sztár" szinten... Fm 2008ban Barcába csak egy jobbhátvédet kell igazolni, de azt is ráér, mert Zambrotta [auto_cenzúra] jó. A támadósort nehéz megoldani, mert szerintem 2 csatárral nem nagyon lehet játszani, mert akkor Messi vagy Dinho nem kezdene, nekik meg kell, ezért 4-3-3, és rotáció. Eto'o és Henry között [auto_cenzúra] nehéz dönteni, mind2en nagyon jók.tenkl írta:Megint újjat kezdtem. Ált. focis játékokban nem szeretek nagycsapatokkal lenni, de úgy gondoltam kipróbálom a Barcával isNem nagyon láttam szükségesnek a nagy változtatásokat, így is igazoltam egyből három játékost: Eto helyett Adriano, Zambrotta helyett Naldo érkezett. (tudom Naldo nem jobboldali védő, de Puyolt szándékozom kitolni) és érkezett egy 18 éves brazil, Caju. (aki egyébként csatár+jobboldalivédő
ráadásul a szerelése 5-ös
)
A felkészülési meccseket hozom, még nem kaptam gólt, és mindegyik meccsemen legalább 5-öt rúgtam. De elég gyenge csapatok ellen játszottam, igaz. Várom már a szezon kezdetét. 4. forduló Real ellen, Bl-ben meg Milan+Werder+Porto a csoportom.
És egy kérdés: Deco-t megéri megtartani? Van helyette Yaya, és egy év múlva kevesebbet lehet már érte kapni... Szerintetek?
Etooka írta: .....
Mert még nem vette fel az állampolgárságot. Várjál egy kis időt és felveszi.albicelesteX írta:Jah meg miért van az hogy van egy játékosom akihez az van írva hogy felveheti az állampolgárságot mégis légiósként kezeli a játék!?