mert nekem borzasztó volt

Aha az jó is lenne. Egy világklasszis csatár legalább középszerű átadással 22-25 év között, 600 ezerrel kezdődik.bowlinggolyo írta: Az egy kicsit drága lesz. Akár hány éveset is veszel.Az alap ár min:200000eFT vagy még több ha időset veszel is akkor is.
Arra nem gondoltál még h veszel egy idősebb ragyogót akinek min van egy remek átadása? Ugyan azt a szintet tudja mint egy vk csapnivaló átadással. Mivel 2,5 szint átadás a csatiknál megfelel egy fő skillel.
Nekem van egy ragyi csatim remek átadással és csak úgy vágja a gólokat. Nem csoda h ő lett a gólkirály az előző szezonbanJah és az árbecslése is csak 150000eFT.
Az egy kicsit drága lesz. Akár hány éveset is veszel.Az alap ár min:200000eFT vagy még több ha időset veszel is akkor is.piton írta:Nem lenne rossz, de most egy világklasszis csatárra gyűjtögetek. De messze vagyok még attól a pénzösszegtől.
Nem lenne rossz, de most egy világklasszis csatárra gyűjtögetek. De messze vagyok még attól a pénzösszegtől.bowlinggolyo írta:Ha 10 évvel fiatalabb lenne akkor bolond lennék ennyiért kirakni. Így is Ennek a játékosnak ennyi az árbecslése. Szntem neked megérné a kiem helyett, amit a barikon edzetnélpiton írta:Vagy 10 évvel fiatalabb.
Ha 10 évvel fiatalabb lenne akkor bolond lennék ennyiért kirakni. Így is Ennek a játékosnak ennyi az árbecslése. Szntem neked megérné a kiem helyett, amit a barikon edzetnélpiton írta:Vagy 10 évvel fiatalabb.
CFirpo3 írta:Ha két nullával kevesebbért adod, akkor megveszem.bowlinggolyo írta:Még egyszer van egy 32 éves játékosom eladó az ára igen alacsony 185600 eFt.
Nem tudom de amíg ezt elbírálják az kb egy hét. Ezek után tesztek lesznek a szabályzatból szóval jól olvasd át azt.Danka00792 írta:Most van egy feladatom/kihívásom, hogy töltsem ki az adataim. Ott csillaggal jelölve megkérdik a lakcimem, ezt miért kell megadni nekik? Mire jó?
Épp azért vettem egy szélsőt több mint egy milláért, h ne csak középen legyek erős. Amúgy 2 földöntúli meg egy kiemelkedő középpályásom van.bowlinggolyo írta:Bocsi nem megszólás képpen mondom, de nem sok esélyed van ebben a ligában a győzelemre. Lehet h neked van a legjobb kp-d de semmit sem érsz vele, mert lazán levédekeznek a nagyszerű és remek védelmükkle amit nme sűrűn törsz át a megfelelő gólszerzéseddel.
Bocsánatot kérek mert nem használtam a szerkeszt gombot legközelebb már használni fogom.mindorokke_barca írta: sajat erdekedben leginkabb.... de fogad mar vissza magad.... es ne irj felpercenkent uj hozzaszolast... meg ki fognak dobni a moderatorok!!!! ott van a szerkeszt gomb... a legutolso 5 hozzaszolas a tied volt..... hasznald a szerkeszt gombot!!! es foleg h csak ilyen par szavas behanyasokat csinalsz....