Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem vok valami nagy filmnéző néha-néha leszedek 1-2 filmet amit látok,hogy reklámozzák és meglesem,de mostanába egyre több filmet nézek,már az Amerikai Gengsztert is töltöm!Ilúvatar írta:szajko írta:A Férj és Férj,Amerikai Gengszter,Football Factoryt megfogom nézni és köszi,hogy soroltál fel nekem filmeket!
NEM MONDOD, hogy az Amcsi Gangstát még nem láttad?!![]()
naon jó film! bűn lenne kihagyni!
szajko írta:A Férj és Férj,Amerikai Gengszter,Football Factoryt megfogom nézni és köszi,hogy soroltál fel nekem filmeket!
Az elmúlt néhány napban ugyanezeket a filmeket néztem isbouba írta: Megnéztem én is,bár a felirat nem volt valami jó.. 2 Isten tényleg jól játszik ,de nekem nem jött be annyira...
A vége miatt nálam kb 7/10
a vége ugyanolyan mint a Heatnek,csak fordítva![]()
Más: Megnéztem az elmúlt héten az összes Die Hard filmet!
1-2-3 tetszett , a 4. se rossz de voltak benne nagyon gagyi részek ,pl.: az az ugrálós csávó meg a végén a vadászgép
A Férj és Férj,Amerikai Gengszter,Football Factoryt megfogom nézni és köszi,hogy soroltál fel nekem filmeket!torrestoni írta:Vígjáték:
L. de Fuines és Bud Spencer filmek, Gyalog-galopp, na és az Olsen Banda...
Szakíts ha bírsz; Borat; Anyámon a tanárom, Blöff; Ünneprontók ünnepe, Férj és Férj, Trópusi Vihar, Hancock;
Akció:
Halálos fegyver 1.-2. (3.), War (magyar címét nem tudom, lényeg, hogy Jet Li és J. Statham), A mesterlövész, Orvlövész, Legenda vagyok;
+Világháborús filmek (kivéve az amcsi propaganda szennyeket)
Néhány műremek más műfajból:
A leggyorsabb indián, Ponyvaregény, Esőember, Amerikai Gengszter, Righteous Kill, 300, Kung Fu Panda, Football Factory, Saw I.-IV. (rendezői változatban), Csodabogár, Pókerarcok...
Röviden ennyi, de rengeteg film kiment a fejemből...
Megnéztem én is,bár a felirat nem volt valami jó.. 2 Isten tényleg jól játszik ,de nekem nem jött be annyira...torrestoni írta:Nos, végre volt időm a Righteous Killre. [/color]
A Hancock-ot láttam az faja film,de a Trópusi Vihart még nem és szeretem a Vígjátékot,akkor azt meg is fogom lesni köszi...d.OR írta:újabbak közül: HANCOCKszajko írta:Valaki ajánlana nekem valami jó filmeket?...előre is köszi!![]()
Csak azért mert jó lenne vmi filmet meglesni!
nekem iszonyatosan tetszett!![]()
aztán még: Fűrész 1-4. hamarosan jön az 5persze, ha nem szereted az ilyen kicsikét agresszív filmeket, akkor nekem még nagyon bejött a Míg a jackpot el nem választ meg az új Batman film is.
amin viszont fetrengeni fogsz a röhögéstől, az a Trópusi vihar
újabbak közül: HANCOCKszajko írta:Valaki ajánlana nekem valami jó filmeket?...előre is köszi!![]()
Hát Vígjáték,Kaland és Akció jöhet...az mindegy,hogy mikori...torrestoni írta:Ez az ízlésedtől is függ, tehát pontosíts (téma, és hogy csak premier filmek érdekelnek, vagy korábbiak is...).szajko írta:Valaki ajánlana nekem valami jó filmeket?...előre is köszi!![]()
Ez az ízlésedtől is függ, tehát pontosíts (téma, és hogy csak premier filmek érdekelnek, vagy korábbiak is...).szajko írta:Valaki ajánlana nekem valami jó filmeket?...előre is köszi!![]()
erősen ajánlott. nagyon egyszerű, de ütős!ozsimiki írta:Nemsokára megnézem a Felon-Az elítélt című filmet, állítólag jó kis film. (2008as)
Kösz,de ha majd tudnád esetleg magyarba is,akkor respect neked!!miihii írta:TESSÉK A TELJES MECCSvilmso94 írta:
Nekem is a teljes meccs kéne de nem tölti senki fel sehova.
Igen,minden nagyobb torrent oldalról leszedett torrent, villámgyorsan jön le, persze netfüggő is. nekem 450kb/s el jönnek/jöttek ezek a népszerű sorozatok...gergo9 írta:Tud vki olyan torrentet amivel a Heroes 3. évadjának 2 részét normális sebbeséggel tudnám huzni értsd: 150k felett??