Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogy Csongor mondja,kicsomagolod oly módon hogy rákattintasz az egyik fájlra,kicsomagolás (ahova gondolod) és akiválasztott fájl "húzza" magával aLa Pulga írta:Letöltöttem a Fifa09-et, és ezeket a fáljlok vannak benne.. Valaki tudna segíteni , hogy ezután mit kell csinálni?
http://i33.tinypic.com/23vkvpk.png
Köszönöm szépen. Tökéletes.bowlinggolyo írta:Nekem eddig nem volt vele bajom. Ezt is onnan szedtem 4FLDF5-BDDDD-RLPLNP-3D6BNG5
Nekem eddig nem volt vele bajom. Ezt is onnan szedtem 4FLDF5-BDDDD-RLPLNP-3D6BNG5Kluivertinho írta:Köztük pár trójait is. Köszi ismerem az oldalt, de már 4szer kellett win-t újrarakni miatta. 150 trójai a rekord. Ezért kérem a segitségeteketbowlinggolyo írta:www.serials.ws itt mindenhez találsz kódot amihez csak akarszKluivertinho írta:Vki tudna adni ACD See 8hoz serial kódot?
Köztük pár trójait is. Köszi ismerem az oldalt, de már 4szer kellett win-t újrarakni miatta. 150 trójai a rekord. Ezért kérem a segitségeteketbowlinggolyo írta:www.serials.ws itt mindenhez találsz kódot amihez csak akarszKluivertinho írta:Vki tudna adni ACD See 8hoz serial kódot?
www.serials.ws itt mindenhez találsz kódot amihez csak akarszKluivertinho írta:Vki tudna adni ACD See 8hoz serial kódot?
OK de én szabályosan akarom használni az oldalt mivel akkor a haveromat aki meghívott is kicsapják szóval még mindig áll a kérdés.bowlinggolyo írta: Az N-core-on nekem sem tölt vissza ezt megoldom egy oda illő progival mint a RatioMasters amit ész szerűen kell használni belövöd a neted sebességét a max feltöltést és annyival töltöd fel. Igaz csalás de nem veszik észre és az arányod is rendben lesz.
RatioMasters-el kapcsolatban még annyit h a torrent fájlt menteni kell és azt kell megnyitni és elindítod a feltöltést azt hagyod hagy fusson. Majd ha úgy gondolod h eleget töltött fel akkor leállítod.
Az N-core-on nekem sem tölt vissza ezt megoldom egy oda illő progival mint a RatioMasters amit ész szerűen kell használni belövöd a neted sebességét a max feltöltést és annyival töltöd fel. Igaz csalás de nem veszik észre és az arányod is rendben lesz.baguvixXx írta:akkor sem 0-val menne de nem hinném most néztem meg speedtest.net-en.
Megy a letöltés és feltöltés és így produkált 1373/159 kbps-et.
ZFZ9-Y3HU-EGYM-TEGV-TRLDRajmó írta:Köszi szépen gekkodan, most már jó minden![]()
Szerk.: tudna valaki adni fifa 09-hez serial-t![]()
Routered van?ozsimiki írta:Sokakat megkérdeztem, elég érdekes probléma![]()
Tehát: torrenttel jön minden, viszont direkt letöltésnél akár Firefoxnál, akár IE-nél 1perc tájékán megszakad a net kapcsolat![]()
továbbra is várom az ötleteket
probald ki az operat.... ha ott sem muxik akkor passz..ozsimiki írta:Sokakat megkérdeztem, elég érdekes probléma![]()
Tehát: torrenttel jön minden, viszont direkt letöltésnél akár Firefoxnál, akár IE-nél 1perc tájékán megszakad a net kapcsolat![]()
továbbra is várom az ötleteket
http://www.java.com/en/download/index.jspRajmó írta:sziasztok!
sztetek miért lehet az, hogy nem tudok megnyitni egy oldalt, mert az én böngészőm(firefox) nem támogatja java kisalkalmazások futtatását? nem tudok így belépni egy fontos oldalra