0-2ről fordítottam és viszek 4-2re.

Célom az van, a bentmaradás.socio66 írta:Reméljük.ha a bajnokságban céljaid vannak,akkor a botokat verni kell.Xzibit25 írta:
De kövi fordulóban bot csapattal játszok.Csak megverem.
Reméljük.ha a bajnokságban céljaid vannak,akkor a botokat verni kell.Xzibit25 írta:
De kövi fordulóban bot csapattal játszok.Csak megverem.
Karneváliról boldogra esett vissza a szurkolók hangulata.Xzibit25 írta:9-0.Ez már elég vicces.Nem is tom h minek nézem.
Nem gondoltam h ennyire erős.Mondjuk a játékosait nem néztem, de nem is erősek annyira csak 2 db 6 csillagos van, a többi max 2,5, amúgy meg az előző szezonban először 3-0-ra vert meg a második meccsünkön meg én nyertem 5-0-ra mert csak 6 emberrel állt ki.De ezt nem értem, elég 2 nagyon erős játékos 9 gyenge melett h agyonverjen???socio66 írta:Ha ilyen erős a csapat,választhattál volna pl. egy 4-5-1-et,és pl. játéktördeléses taktikát. A győzelmet ezzel gyakorlatilag feladod,de mivel nincs esélyed,legalább nem kapsz ennyit..Xzibit25 írta:9-0.Ez már elég vicces.Nem is tom h minek nézem.
Ha ilyen erős a csapat,választhattál volna pl. egy 4-5-1-et,és pl. játéktördeléses taktikát. A győzelmet ezzel gyakorlatilag feladod,de mivel nincs esélyed,legalább nem kapsz ennyit..Xzibit25 írta:9-0.Ez már elég vicces.Nem is tom h minek nézem.
Én haverjaim meccsét nézem. Egyik éppen kikap elég sz@r a csapat nemtom hogy lett tavaly 5-ödik a csoportjában. Másiknál meg kezd beigazolódni a realitás hogy 2 gyúróval nem lehet játszani (kivéve persze ha nagyon erős a pad) tavaly nagyjából megúszta sérülések nélkül 7-edben most 6-odban ez visszaüt már van 2 sérültje ha jól tudom...Danka00792 írta: Az szép!
Én 2-1-re vezetek, lever a víz, nagyon kemény meccs. Csak nyerjek.![]()
Közben az ellenfeleim meccsét is nézem, hát... nemtudom, de olyan 4. leszek szerintem. (elsö megérzésre)
Szerk.: Gála szagú meccs eddig, 4-1-re vezetek.
Szerk2.: 5-1.
Hát nem tudom,mindenesetre félidőben vezetek,de elég nehéz meccs,sokkal simábbra számítottam..Danka00792 írta:
Szerintem van benne valami, nekem is kreatív játékon van, és 5-1 az állás.
Szerintem van benne valami, nekem is kreatív játékon van, és 5-1 az állás.socio66 írta:Egyébként azt olvastam,hogy ezentúl ha kreatív játékot választok,tényleg sokkal több esemény lesz a pályán.Ehhez képest az első félidőben volt egy gól,egy sárga,meg egy kapufa..
5-1-ről már tuti meg lesz.De azért sok szerencsét.Danka00792 írta:Az szép!Xzibit25 írta:Úr isten. 2. félidő kb 6 perce van és 6-0-ra vezet az ellenfél.
Én 2-1-re vezetek, lever a víz, nagyon kemény meccs. Csak nyerjek.![]()
Közben az ellenfeleim meccsét is nézem, hát... nemtudom, de olyan 4. leszek szerintem. (elsö megérzésre)
Szerk.: Gála szagú meccs eddig, 4-1-re vezetek.
Szerk2.: 5-1.
Az szép!Xzibit25 írta:Úr isten. 2. félidő kb 6 perce van és 6-0-ra vezet az ellenfél.
Köszi, viszont!socio66 írta:...
http://www.adobe.com/products/flashplayer/Danka00792 írta:Melyik Flash playert tegyem fel, hogy tudjam nézni a meccset? Plusz ha nem túl nagy kérés, akkor linket is tudnátok adni? Ebben nagyon nem vagyok otthon.![]()
Elöre is kösz!
De.Ugyanúgy ki lehet hívni egy megadott csapatot is,de ha a csapatod berakod a kalapba,akkor automatikusan keres egy csapatot,gondolom olyat ami a Te,és a bizonyos csapat igényeinek is megfelel.CFirpo3 írta:Akkor ez az új bari meccses dolog azt jelenti, hogy ezentúl nem játszhatunk azzal akivel akarunk?