Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről beszélek. Amúgy meg a bíró... hát, abban mindenképp egyetértünk.Kicsit hülyén jött ki a dolog, mert én is azt hittem, h Csongoron nevettek
Asszem rám gondolsz. Télleg nagy barom volt a bíró. Kicsit hülyén jött ki a dolog, mert én is azt hittem, h Csongoron nevettekSacchi írta:pont elől voltam és az egyik védőtökkel (nemtom a nevét) tárgyaltuk ki, hogy mekkora szerencsétlen a bíró. nem hiszem, hogy konkrétan az lett volna a nagy öröm oka, hogy felrúgtak téged.
Az korrekt. emlékezetessé akarod tenni az újabb pályán töltött 5 percedet? tedd.a visszavágó meglesz, de sportszerü az nem lesz.. -legalábbis az én visszavágóm
Nunez, tőled megszoktuk a kulturáltságotremélem ezt most nem törlik a modik, szóval a madrid b nek üzenem, hogy legyenek szivesek tövig bekapni a f.szomat..
Mondjuk ez... Ha ezt mondjuk egy olyan mondta volna, aki focizni is tud, akkor vitába szállnék vele, de így, hogy ezt te mondod...Sacchi, mikor nem Question
nem nyert, a Fio ellen is lőtt egy öngólt az egyik playánk.magyarán a torna egyetlen öngólját lőtte,ezzel osztatlan sikere lett a lelátón