Erről beszélek. Amúgy meg a bíró... hát, abban mindenképp egyetértünk.Kicsit hülyén jött ki a dolog, mert én is azt hittem, h Csongoron nevettek
A Magyar Barca B
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Asszem rám gondolsz. Télleg nagy barom volt a bíró. Kicsit hülyén jött ki a dolog, mert én is azt hittem, h Csongoron nevettekSacchi írta:pont elől voltam és az egyik védőtökkel (nemtom a nevét) tárgyaltuk ki, hogy mekkora szerencsétlen a bíró. nem hiszem, hogy konkrétan az lett volna a nagy öröm oka, hogy felrúgtak téged.
Nem tépném itt a pofám, ha nem én lennék a CSK, mert rohadtul nem érdekel, hogy te mit gondolsz a csapatunkról, főleg hogy a legtrébb játékosunkat se cserélném el rád játéktudás alapján se, de a csapat megérdemel annyit, hogy itt azért valaki elmondja azt is, hogy nem egytől egyik favágó köcsögök vagyunk, akik genyó módon lenullázták fél évre szegény Nunezt...ennyi
Csongor, nem rajtad nevettünk, hanem - bár gondolom ez neked nem tűnt fel, mert már a földön feküdtél - azon, hogy a bíró továbbot intett és mondott azok után, hogy felb.szarintottak téged, mintha nem történt volna semmi. pont elől voltam és az egyik védőtökkel (nemtom a nevét) tárgyaltuk ki, hogy mekkora szerencsétlen a bíró. nem hiszem, hogy konkrétan az lett volna a nagy öröm oka, hogy felrúgtak téged.
Ettől függetlenül nem kéne egy egész csapatot lepatkányozni, azért mert egyvalakivel bajod volt...Megértem, hogy ideges vagy, én is rohadtul az lennék, de én nem éreztem magam sportszerűtlennek azon a meccsen, és még egyszer elmondom, hogy nem rajtad röhögtek, illetve nem tudhatták, hogy ennyire durván megsérültél. Szóval moderáljad magad, mert rohadtul nem vagy akkora arc, hogy itt mocskolódjál.
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Az korrekt. emlékezetessé akarod tenni az újabb pályán töltött 5 percedet? tedd.a visszavágó meglesz, de sportszerü az nem lesz.. -legalábbis az én visszavágóm

u.i.: máriót amúgy pusztíthatod nyugodtan.

- Marci
- Capitá del Barça
Gratulálok srácok! Jó volt látni titeket.
Perrero, sajnálom, hogy megsérültél, remélem hamarosan meggyógyul. Nekem is volt részleges bokaszalagszakadásom már, nem kellemes. Mondjuk meccsre nem tudtam menni utána
Továbbá emlékezz vissza, hogy micsoda üdvrivalgás volt a teljes lelátóm amikor bebőrözted azt a madridista srácot az alapvonalnál. Arra még büszke is lehetsz. Annyira felfokozott lett a hangulat - komolyan, tombolt a lelátó -, hogy sajnos akkor is nevettek, amikor a rúgást kaptad. Szóval ne reagáld túl a dolgot, mert nincs értelme.
ui
A Madrid másik csapatának kapusa szintén szerzett egy öngólt. Lecselezték, a csatárunk kisodródva már nem tudta a kapuba lőni a labdát, ezért a másik oldalon érkező csapattársunkhoz próbált passzolni. A Madrid kapusa közben próbált visszaérni, és becsúszva akarta kikanalazni a labdát, de ehelyett berúgta a kapuba. Nem nagyon tudott már mit csinálni, ha nem ő rúgja be, akkor a hosszún érkező barcás. Aztán a végén felállt és jó hangulatban csak viccelődött az egészen.
Perrero, sajnálom, hogy megsérültél, remélem hamarosan meggyógyul. Nekem is volt részleges bokaszalagszakadásom már, nem kellemes. Mondjuk meccsre nem tudtam menni utána

Továbbá emlékezz vissza, hogy micsoda üdvrivalgás volt a teljes lelátóm amikor bebőrözted azt a madridista srácot az alapvonalnál. Arra még büszke is lehetsz. Annyira felfokozott lett a hangulat - komolyan, tombolt a lelátó -, hogy sajnos akkor is nevettek, amikor a rúgást kaptad. Szóval ne reagáld túl a dolgot, mert nincs értelme.
ui
A Madrid másik csapatának kapusa szintén szerzett egy öngólt. Lecselezték, a csatárunk kisodródva már nem tudta a kapuba lőni a labdát, ezért a másik oldalon érkező csapattársunkhoz próbált passzolni. A Madrid kapusa közben próbált visszaérni, és becsúszva akarta kikanalazni a labdát, de ehelyett berúgta a kapuba. Nem nagyon tudott már mit csinálni, ha nem ő rúgja be, akkor a hosszún érkező barcás. Aztán a végén felállt és jó hangulatban csak viccelődött az egészen.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Ahogy gondolod, de abban én nem vagyok partner.
Srácok ez van, sajnálom tényleg a lábadat Nunez, jobbulást kívánok! Legközelebb egy megújult, sportszerűbb, erősebb madridista csapattal fogtok találkozni, és akkor játszunk egy visszavágót 

Nunez, tőled megszoktuk a kulturáltságotremélem ezt most nem törlik a modik, szóval a madrid b nek üzenem, hogy legyenek szivesek tövig bekapni a f.szomat..

Szóval emiatt elnézést szeretnék kérni.
A másik dolog, hogy ennyire ne verjed magad a nagy győzelemre, mert kb. a 2. félidőben a madridista ZS-t sikerült megvernetek

-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Mondjuk ez... Ha ezt mondjuk egy olyan mondta volna, aki focizni is tud, akkor vitába szállnék vele, de így, hogy ezt te mondod...Sacchi, mikor nem Question

nem nyert, a Fio ellen is lőtt egy öngólt az egyik playánk.magyarán a torna egyetlen öngólját lőtte,ezzel osztatlan sikere lett a lelátón

amúgy grat, tegnap mi viccesen szarok voltunk.
-
- Entrenador del Barça
Gratulálok az első két győzelemhez.
Innen nincs megállás, legközelebb már irány a rájátszás
Köszönöm a részvétet, nem volt túl közeli rokon, meg nem is ért minket váratlanul, öreg volt már, de ettől még alap, h elmentem a temetésre. Jó is volt, megint találkozni rég nemlátott rokonokkal.

Köszönöm a részvétet, nem volt túl közeli rokon, meg nem is ért minket váratlanul, öreg volt már, de ettől még alap, h elmentem a temetésre. Jó is volt, megint találkozni rég nemlátott rokonokkal.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.