Sziasztok!
Nyár elején félretettem az FM2008-at, azonban a megjelent frissítéseket kénytelen voltam kipróbálni.
Először kezdtem egy játékot az új AS Romával. Jó kis játékoskeret, 3 év alatt nyertem 3 bajnokságot és 2 kupát. A BL-ben sajnos maximum a negyeddöntőig jutottam… Legfontosabb igazolásaim (a 3 év alatt) Kompany, Adriano, Mati Fernandez, Vargas, Rosina, Javi Garcia, Zapater és még páran, de most így hirtelen ennyi jutott eszembe.
Miután ezt meguntam, egy olyan csapatot kerestem, ahol adott egy jó kis tengely, amire lehet építkezni. Nos a Diego Lopez – Gonzalo Rodriguez – Senna – Mati Fernandez – Rossi tengely és a többi tehetséges játékos meggyőzött, így kezdtem egy új játékot és lelültem a Villareal kispadára.
Kapus posztra csak Javi Martinezt hoztam ingyen.
Hátvédek közül elengedtem Cygant és Fuentest, helyükre hoztam Sakhot és Felipét (4m

!).
Középpályára DeZeuw-öt vettem és Miguel Velosót (6+16m). Sankharé is érkezett, őrá inkább később számítok.
Támadók: Canit 24milláért elvitte a Pool (Insuát is megszereztem

), Pirest is eladtam. Mivel 4-3-2-1-ben játszom, így bíztam benne, hogy a maradék támadóim megoldják a gólszerzést. Rossi volt az előretolt ék, mögötte helyezkedett Nihat/Mati Fernandez/Guille Franco közül 2. Erre a posztra hoztam még két fiatalt is olcsón: Aquinot és Piattit.
Télen sikerült megszereznem De Silvestrit és Santa Cruzt!
Az alapcsapatom az első idényben a következő volt:
Diego Lopez
Javi Venta – Felipe – G. Rodriguez – Capdevilla
Senna – Veloso – Mati Fernandez
Nihat – Rossi
Santa Cruz
Legtöbbet használt cseréim pedig (nevezzük őket a kupacsapatnak

)
Angel – Godin – Sakho - Insua
DeZeuw – Bruno – Sankharé
Piatti – Santi Cazorla
Guille Franco
Szinte az egész személyzet repült és jöttek helyettük újak.
Nemzetközi kupahelyet céloztam meg magamnak az idény előtt, titokban reménykedtem egy BL helyben.

Az első idény minden várakozásomat felülmúlta. Diego Lopez hihetetlen formában védett mikor kellett. Felipe és G. Rodriguez zseniálisak voltak, a szélső védőim szállították a labdaszerzéseket és a gólpasszokat. Veloso és a középpálya is jól muzsikált, remek szerelési és passzolási képességüket maximálisan kamatoztatták. Rossi az idény első felében jól muzsikált, bár sajnos sokat volt sérült, helyettese Guille Franco volt, akiben nagyon kellemeset csalódtam. Nihat és Mati Fernandez azt hiszem ekkor még csak szokta a számukra új felállást, szinte minden meccset 1-0 ra nyertem
Hatalmas szerencsémre a nehéz meccsek novembertől jöttek, addigra már összeállt a csapat. Idegenben is remekül helytálltunk, a Nou Campban például hátrányból felállva nyertünk 2-1 arányban. Mivel nem lőttem túl sok gólt, ezért kerestem egy technikás, de magas csatárt, aki remekül fejel és fejezi be az akciókat, de arra is képes, hogy a fellőtt labdákat lekezelje és fedezze, majd a rendre érkező társakat kihagyhatatlan helyzetbe hozza. Nagy nehezen sikerült megszereznem Santa Cruzt, aki egy istenként játszott. Érkezése előtt az egyetlen előretolt csatár mellett a másik 2 támadóm nem szerzett annyi gólt, mint szerettem volna, de neki köszönhetően Nihat és az ekkor már hátrébb szoruló Rossi is szórta a gólokat, nem mellesleg Roque is túlteljesítette az 1gól/meccs mutatót.
Na nem húzom tovább a dolgot, bajnokságot és kupát nyertünk, BL-ben a legjobb 8 között búcsúztunk.
A nyár elején Rossiért több csapat is megadta az általam kért 45 milliót, de a kicsi olasz mégis az én szerződéshosszabbítási ajánlatomra bólintott rá
Jött eddig Filipe ingyen, és Zapater 10 millióért. Angel 10 millióért távozott. David Luizért elfogadták az ajánlatomat, Godint el akarom zavarni és az ő helyére jönne.
Na ennyi, majd lehet írok még, ha unatkozom
Köszi, hogy elolvastad! Jó játékot mindenkinek!