Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Még Keita helyett hozta be... sztem nagyon jó lesz ő még nekünk, csak majd akkor tudjatok betelni vele. VS-t kéne levinniMessa írta:Hát gratulálok Pep-nek is... Behozza Busquets-t...
Nem hogy inkább Hleb, vagy Messi jönne be...
off: ha otthon lenne és éppen vacsorázna neked még akkor is ő lenne a leggyengébb láncszem...Varga Tamás írta:Az eddig látottak alapján Henry a leggyengébb láncszem. Eltöri a labdát, hosszan tolja meg, rosszul passzol.
De ezt még én is tudom papír nélkül h irányító kp. nélkül félkarú óriás a csapat! Xavi sajnos nincs, de ott egy Hleb szerencsére!vilmso94 írta:Látszik hogy Pep nem kiforott edző még, eltaktikázta magát az biztos. Meglátjuk hogy mi lesz a 2. félidőben.
Link: http://www.justin.tv/hodood_comSergi írta:PLS vki lenne oly szíves és dobna egy linket?köszi
http://www.rojadirecta.comSergi írta:PLS vki lenne oly szíves és dobna egy linket?köszi
Látszik hogy Pep nem kiforott edző még, eltaktikázta magát az biztos. Meglátjuk hogy mi lesz a 2. félidőben.kennyke04 írta:buta volt most pep sztem: yaya, keita sztem egyértelműen szűrő, VS meg nem tudom pontosan mit játszana, ugy össze vissza van, így nem csodálom h nincs ki irányítsa a csapatot! Még Ini is jobb oldalon van mikor bal oldalt megy neki! Henry helyet Hleb h vki szervezni is tudjon, VS helyett meg Messi és akkor Ini balra, Eto középen Messi jobbra Hlebb irányít SB meg Yaya szűr. Remélem meglépi Pep, mert most karmester nélkül hagyta a csapatot
Én veled vagyok! Nem tudom miért csinálja ezt a rotációs dolgot. Szerintem Hezt a Sáncsez kölköt le kell cserélni MOST! MESSIT FEL!!!!lui1698 írta:Javíthatna mondjuk azzal ha behozná azt a srácot...
nemtom, hogy is hívják, hogy is hívják?...Ja persz MESSI!
Elképesztő az amit Pep művel néha.
Mi a francot keres Victor tudomisénki a kezdőben?
Nagyon ráfázunk ha nem változtat!!!
nem, ez a pep-féle [auto_cenzúra] rotációBuitre írta:bocsi, de mi ez a tartalékos felállás, a BL miatt van? Köszi
Javíthatna mondjuk azzal ha behozná azt a srácot...Varga Tamás írta:Az örökzöld vers jutott az eszembe: Minek nevezzelek?
Az első flidő egy nagy rakás [auto_cenzúra] volt, nulla elképzeléssel, rossz döntésekkel, egy harmatgyenge Henry-val. nem tudom, mit keres a csapatban. Márquez bizonytalan, Piqué megszakasztotta Keitát. Pep remélem, észbe kap. Mert csúnya vége lehet ennek. az első félidő az ő hibája, 100%-ig eddig. De javíthat a 2. félidőben.
A kulcsszó: irónia.Ehhez folyamodott LBMcLovin írta:Miért?Los Banditos írta:Lám-lám ez a fajta bombaerős kezdő mégsem lesz elegendő a kis Bilbao ellen.Ez egy bombaerős kezdő?
Gondolom, hogy viccelsz, erre a kezdőre a jóízlés határain belül se lehet azt a szót mondai, hogy bombaerős!
Na, ahogy nézem félidő, van min gondolkozni Pep, van min gondolkozni...