2008.10.21. 09:51:55
Nos, a tegnap felsoroltak közül kettőt megnéztem.
A Bakancslista zseniális. Nagyon jó, nagyon nézhető, mondanivalóval, értékkel bíró film. Olyan érzések kavarogtak bennem, mint amikor a Leggyorsabb Indiánt néztem végig. Kedves történet, könnyed humorral, szarkazmussal, megható, és tanulságos történettel. Nem csalódtam a két főszereplőben sem. A képi világ tökéletesen eltalált. A mai világban, a mai filmpiacon alig lehet hasonló gyöngyszemre találni, a sok értéktelen szenny között. Persze ez értékítélet függő, de minősíti is az embert, hogy milyen filmeket miként véleményez, értékel. Ajánlanám, de sajnos sokan úgy éreznék, csak időfecsérlés volt megnézni...
A REC-et is megnéztem. Ezen alkotást már korántsem tudom annyira magasztalni. Megnéztem, csalódni nem csalódtam, mert nem vártam sokat a filmtől. Sikerült elérniük a hatást, hogy ha valaki elengedi magát, s kissé belefeledkezik a külvilágba, akkor kirázza a hideg. Azonban ez nálam nem tartott sokáig, hamar felébredtem, de ezt betudom annak, hogy nem kedvelem az efféle horrorfilmeket. Minden esetre profi munka, számomra elég gyenge történettel.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton