Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Írd fel magad a listára és várj jövő hét péntekig, (csütörtökön lesz lezárva a lista) és akkor lesznek az asztalok kisorsolva.yasofix írta:Szeretnék beszállni én is(már hogyha lehetséges:)), a PokerTH letöltve msn cim felvéve...további teendök?
Majd ezen a héten fog kiderülni, kb. hétvége fele fogják kisorsolni a jövő heti menetrendet.ozsimiki írta:Nem tudom,hogy azon a vasárnap játszik e a BARCA, ha igen,akkor annak függvényében szavazzatok, lehet már tudni?
Hát nem tudom.. potban volt kb fél $. mondjuk hívok 2/3 potot, szvsz adta volna, törnön meg már ugye nem kérdésBarcaforever írta:BadiFlop után hívni és viszed a biztos Potot.7-ese volt, nem hívtál így vagy arra következtett mivel, hívtál, h nagy lapjaid vannak és nem hívsz a 8asra.Tehát ő majdnem, h bátran adta meg.Flop után sor, meg akármije lehetett volna.
Én is ezt szoktam elrontani, h rosszul mérem fel a helyzetet.Nem akarom biztosan elvinni a pénzt a Q J párommal pl, csak riverre meg jön a sora a másiknak.![]()
Flopnál hívsz sztem viszed.
ozsimiki írta:Sorry,h belepofázok, de ilyen tétnél ne várj értelmes játékot, még 0.05-0.10 snél se...
Badi írta:teljesen igazad van, de a bankrollom ezt engedi meg