Én is végignéztem néhány filmet:
-
Zodiákus: elég jó film, bár én jobban eltértem volna az eredeti sztoritól, így igencsak unalmassá vált a második felétől...
10/6
-
Végtelen hit: a rövid leírás, és a DVD-borító után izgalommal nyomtam meg a Play gombot, azonban hamar ráébredtem a szörnyű valóságra: hát, egy újabb emberiség-ellenes képződmény, vagy inkább valami meghatározhatatlan...

minden esetre a vallásos emberek számára erősen ajánlom, számomra nézhetetlen.
10/2
-
8 tanú: érdekes film, tömény történettel, kiváló színészekkel. Nekem kissé túlhajszoltnak tűnt, s kissé rövidnek. Egyébként nem rossz ötlet.
10/6
-
Az elítélt: nagyszerű film, nagyon jó színészi alakítások (különösen Val Kilmer), érdekes történet, s néhány eszme érintése, boncolgatása, mint tisztelet, barátság, de legfőképp család. Megkedveltem.
10/8
Most fogom meglesni a Shaft, WallE, A tizenkét dühös ember, Gyilkosság Online és A Helyőrség című műveket...
S végül, többeknél láttam - Legenda vagyok: a rendezői változatot láttam, s nekem sem lépett a kedvenceim közé, azonban volt néhány jól kidolgozott jelenet. Emellett meg kell említeni azt a részt, amikor W. Smith Bob Marley-ről tart kiselőadást. Nos az a rész zseniális.