Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mennyiből raktad meg? Amugy egy jó tanács Barcára ne fogadj. Saját csapatra sose. Amugy sztem az Osasuna behúzza a meccset, de ne legyen igazamnorbert55 írta:Osasuna-Betis D
Barca-Almeria (0-1) H
Dortmund-Herta H
19 000 a nyeremény.
Sztetek?
Neten fogadtam. Töltöttem fel bwinre pár napja 2500 forintot, adtak 2500 bónuszt és most 10 500-am van!socio66 írta:gratulálok!kulcsar.l írta:Bejött mind az 5 tippem, az első normális sportfogadásomnál!![]()
SC Heerenveen - AC Milan (V)
Schalke 04 - Paris Saint-Germain (H)
FC Sevilla - VfB Stuttgart (H)
MSK Zilina - Hamburg (V)
Bayer Leverkusen - 1. FC Köln (H)
500 Ft5000 Ft
neten fogadtál vagy lottózóban?
gratulálok!kulcsar.l írta:Bejött mind az 5 tippem, az első normális sportfogadásomnál!![]()
SC Heerenveen - AC Milan (V)
Schalke 04 - Paris Saint-Germain (H)
FC Sevilla - VfB Stuttgart (H)
MSK Zilina - Hamburg (V)
Bayer Leverkusen - 1. FC Köln (H)
500 Ft5000 Ft
A 2. szelvény nagyon esélyes főleg úgy,hogy már 4 meccs már be is jött belőle a Mu veri idegenbe az Evertont tuti és az FTC is a B.lórántházát!MQuC írta:socio66: Képes Sportban??? milyen ingyen utalvány van??
hét közben tippmixeltem:
J.Blake - N.Keifer H
Szávay - Pennetta V
Inter - Famagusta H
Heerenven - Milan V
West Ham - Arsenal V
Juve - Torino H
Inter - Genoa H
Barcelona - Almeira H
Real - Bilbao H
2. szelvény.
Chelsea - Roma H
Inter - famagusta H
Basel - Barca V
Heerenven - Milan V
FTC - baktalorántháza H
Everton - ManU V
Esélyes??
Egy 5 eurós ajándékutalvány,amit a bet-at-home.com-on tudsz használni..MQuC írta:socio66: Képes Sportban??? milyen ingyen utalvány van??
A Lazio meccsen kevés esélyt látok a döntetlenre. A Spurstől pedig egy erős javulást várok, az lehetetlen, hogy hosszú távon ez a forma maradjon. A Bolton sem szerepel valami fényesen, s a White Harte Laneen meglesz az első hazai győzelem.kovinho írta:Na, hosszú idő után újra elkezdtem tippmixelni.
Auxerre - Lyon V
Toulouse - Monaco H
Tottenham - Bolton D
Lazio - Napoli D
Nyeremény: 10.145 Ft.
Hátha...
Eléggé neccesek. Szerinem nyer a Lazio otthon.kovinho írta:Na, hosszú idő után újra elkezdtem tippmixelni.
Auxerre - Lyon V
Toulouse - Monaco H
Tottenham - Bolton D
Lazio - Napoli D
Nyeremény: 10.145 Ft.
Hátha...
Hát igen köszönjük holnap a meccsem után meghívom 1 pohár sörre a Chelsea-s haverom!:Dsocio66 írta:köszönjük Terry!!!szajko írta:Betunkolhatna a Chelsea 1 gólt,mert így ugrik a tippmixem és akkor nagy balhét rendezek,mert 13.000Ft-ot nem sűrűn szoktam nyeregetni!
köszönjük Lampard!!!szajko írta:Betunkolhatna a Chelsea 1 gólt,mert így ugrik a tippmixem és akkor nagy balhét rendezek,mert 13.000Ft-ot nem sűrűn szoktam nyeregetni!
Én bwinen csak pókerozok arra költöm ott a pénzt bár nem sokat,de költöm és a 36.000$ magyar póker kupát várom már!ozsimiki írta: Itt úgyanígy van, kevésből sokat, csak nincsenek határok, azaz 3as,5ös fogadások, bármit betehetsz a fogadószelvényre és kevésből kaszálhatsz,arról nem is beszélve,h jóval kényelmesebb megoldás. minden attól függ,h mennyi eseményt tesz meg vki,és mennyiért.
Itt úgyanígy van, kevésből sokat, csak nincsenek határok, azaz 3as,5ös fogadások, bármit betehetsz a fogadószelvényre és kevésből kaszálhatsz,arról nem is beszélve,h jóval kényelmesebb megoldás. minden attól függ,h mennyi eseményt tesz meg vki,és mennyiért.szajko írta:Melyikre mennyit tettél?kulcsar.l írta:Most töltöttem fel bwinre pénzt! Életemben most fogadok először focira pénzben, így nem is nagyon mertem sokat tenni. 3 meccsre fogadtam
Barca - Basel
Inter - Famagusta
Chelsea - Roma
![]()
Tippmixet próbáld ki kevés pénzből sokat nyerhetsz mint én az EB-n 1x 1.000Ft-ből 38.000Fr-ot és most is ha bejön,akkor 13.000Ft-ot 500Ft-ból.